Splend - De juiste mix van marketing en tech

Web Name: Splend - De juiste mix van marketing en tech

WebSite: http://www.splend.info

ID:324344

Keywords:

juiste,mix,Splend,De

Description:


Ga naar de inhoud
Menu Menu +31 30 7603322 info@splend.nl

B2B MARKETING
VOOR DE IT-SECTOR

Goede producten, diensten en sterke concepten verdienen de juiste boodschap. We duiken de inhoud in en zorgen voor een gezonde mix van marketing, communicatie, PR en (web)design. Wij behoren tot de nieuwe generatie “techies” en zetten onze kennis graag in om jouw doelgroep effectief te benaderen.

Wij kennen de Nederlandse tech markt goed en begrijpen de IT achter jouw product of dienst. Onze focus? De best haalbare conversie ratio’s voor bijvoorbeeld het aantal downloads, het aantal shares of het aantal inschrijvingen.

Onderzoek naar het gebruik van IT-media

Onderzoeksrapport over het gebruik van IT-media door techies

Recent hebben wij een onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van IT-media door IT-professionals en personen werkzaam in de Nederlandse IT-branche. De resultaten uit dit onderzoek staan overzichtelijk vermeld in het rapport Het gebruik van IT-media door techies. Met dit onderzoeksrapport kunnen marketeers en marketingafdelingen in de B2B IT-branche betere keuzes maken over toekomstige marketinguitingen.

Via welke IT-media kun je je doelgroep het beste bereiken? Leest je doelgroep je nieuwsbrief nog wel en welke IT-gerelateerde content vinden de respondenten interessant? Download het onderzoeksrapport en krijg antwoord op deze vragen. 

Wat we doen

b2b Contentmarketing

Ons technisch hart gaat sneller kloppen wanneer we de inhoud induiken. Of we nu werken aan een rapport, blog, website, whitepaper, persbericht, onderzoek, webinar, event of video, we zorgen voor relevante informatie voor jouw doelgroep. Splend verzorgt zowel de inhoud als de vormgeving.

Lees meer

marketing automation

Hoe converteer je leads in klanten? Haal je het maximale uit je website? Hoe zet je de juiste kennis in op het juiste moment? En hoe houd je grip op je marketingresultaten? En dat allemaal zonder dat je zelf iedere minuut van de dag aan de knoppen zit? Marketing automation biedt op al deze vragen een antwoord.

Lees meer

Online marketing & Conversie

Op zoek naar een passende nieuwe website, portal of app ? Of ben je benieuwd met welke aanpassingen je de conversie kunt verbeteren op je huidige website? Wil je beter gevonden en aan de slag met SEO optimalisatie? Of ben je geïnteresseerd in online data: Google Analytics, het beheren van Google Ad’s en een heldere online marketing strategie. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Lees meer

Heb je een vraag?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

We gebruiken je naam- en e-mailadres alleen om je terug te kunnen mailen n.a.v. je bericht. Deze persoonlijke data slaan wij niet op voor andere (commerciële) doelstellingen. Wil je meer weten wat er precies met je data gedaan wordt, lees dan onze privacy policy.

Kennisdelen

01.

Workshops

Marketing is niet alleen ons vak, het is onze passie. En die passie delen we graag met jou! Wil je een contentkalender of marketingplan opstellen, ben je benieuwd naar marketing automation of wil je alles weten over online conversie optimalisatie? 

Schrijf je in voor een workshop

02.

website check

Word je goed gevonden en bereik je de juiste mensen? Gebruik je de juiste zoekwoorden, images en call to action? Is je website voldoende geoptimaliseerd voor SEO? Onze checks zijn een waardevolle investering in je online bereik.

Lees meer

03.

events

Wij organiseren events met inhoud. Wij zetten jouw event in de markt. Van concept tot sprekers, en van organisatie tot online marketing. Bij ons ben je aan het juiste adres Heb je een goed idee, maar weet je niet waar te beginnen? Neem contact op.

Lees meer

Zij gingen je voor

Vorige Volgende

“Heel prettig bureau om mee te werken. Fijne en kundige maar zeker ook creatieve mensen. Top."

Paul Driessen

Europalaan 400-5
3526 KS Utrecht
+31 30 7603322
info@splend.nl

Icon-linkedin Icon-twitter Icon-instagram
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

TAGS:juiste mix Splend De

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
NovaFloor Luxury Vinyl Tile | Pr

  FollowFollowFollowFollowFollow Resource CenterAbout NovaFloorLVT 101NovaShield CoatingSustainabilityTechnical InformationDistributorContact usProdu

Barstuff.de - Barzubehör Online

   Portionierer "Bottle-Master 3000" - gelb Details Zur Schne

Bienvenue sur GrandReims.fr | Le

   &times; Retour" data-back-button-position="top" data-parent-link="true" data-scroll-top="true">

Romatolojide Hedef 2022 Sempozyu

   Davet Kurullar Genel BilgilerKayıt ve KonaklamaBildiri GönderimiÖnemli TarihlerBildiri Ki

Die Jaguar Modelle | Jaguar Deut

  SKIP TO MAIN CONTENT AKTUALISIEREN SIE IHREN BROWSER Leider ist dieser Brows

KFAKTOR - design, web, seo

  

Rossmann Design

  body {margin: 0;padding: 0;}app {display: -webkit-box;display: -ms-flexbox;display: flex;-webkit-box-orient: vertical;-webkit-box-direction: normal;-m

Home | Kinder-, Jugend- und Fami

  Unser gemeinnütziger Verein hilft bei Problemen in der Familie, mit Ihren Kindern oder Jugendlichen.
allgemeine Problembew&auml;ltigung Jugendliche A

IDV Digital - 360 VR|Social Medi

  

The Traveluster &#8211; Diving D

  The TravelusterDiving Deep Into CultureHomeStart HerePersonal StuffPlacesAfricaBotswanaNamibiaSouth AfricaZambiaZimbabweAsiaCambodiaIndiaIndonesiaJapa

ads

Hot Websites