Re-integreren doe je samen met WilkoWerkt!

Web Name: Re-integreren doe je samen met WilkoWerkt!

WebSite: http://www.wilkowerkt.nl

ID:364938

Keywords:

doe,integreren,Re,je

Description:


Ga naar de inhoud

Samen gaan we jouw kansenop waarde schatten

WILKO
WERKT
RE-INTEGRATIE

arbeidsadviseurtrainerjobcoachtrajectbegeleider

LEES MEER

OVER WILKO

Mijn passie en mijn levensweg heb ik gevonden in het verbinden van mensen, het échte luisterend oor zijn en te helpen waar ik kan bij de persoonlijke ontwikkeling. Deze passie is tot op de dag van vandaag vurig aanwezig en een onderdeel van mijn ‘zijn’! Na een aantal jaar werkzaam te zijn in mijn vakgebied, arbeid en ontwikkeling, en veel te hebben geleerd heb ik besloten om mijn levensweg te vervolgen op het gebied van coaching binnen het sociale domein. Ik geloof in een inclusieve samenleving en wil daar erg graag mijn steentje aan bij dragen. In een inclusieve samenleving mag iedereen mee doen. Mag iedereen zijn/haar geluk nastreven. Vooral mensen binnen dit sociale domein voelen zich vaak niet gehoord of niet volledig begrepen. Daar wil ik wat aan doen. Daar ligt mijn kracht! En daarom ben ik Wilkowerkt gestart… want Wilko werkt!

Kansen brengen je verder
Dagelijks worden we geconfronteerd met kansen.. kansen op die ene baan, op die ene relatie of verbintenis, op die ene aankoop, op die ene stap die je dichter brengt bij innerlijk geluk!
Daar geloof ik in. Sommige kansen kondigen zich met veel bombarie aan, andere zijn subtieler en vragen meer talent om in te kunnen schatten of ze je verder brengen. Een meerwaarde zijn. Mijn gehele leven heb ik geprobeerd om ze te zien, te herkennen. De ene keer makkelijker dan de andere keer. Maar iedere keer brachten ze me verder. Misschien niet direct op dat moment, maar betaalde de beloning zich wat later uit. Soms moest ik door anderen gewezen worden op een kans die zich voordeed, soms moest ik kansen creëren. Altijd hebben ze me verder gebracht.

Geluk is het talent om kansen op waarde te kunnen schatten
Deze kansen gun ik iedereen! We hebben allemaal een aanleg tot íéts, talent komt boven drijven door aandacht, ontwikkeling en persoonlijke groei. 

Wilkowerkt samen met deelnemers om talenten te ontwikkelen. De kansen komen dan vanzelf. Geluk schuilt in díé kansen die aansluiten bij hun ‘zijn’!

LEES MEER
Het geluk ligt binnen handbereik voor gelukszoekers van de Zuid-Hollandse eilanden tot aan het Groene Hart. Van de Haaglanden tot aan West-Brabant en de Brabantse Wal. Maar natuurlijk ook de regio Nieuwe Waterweg Noord, in de volksmond ook wel Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, en het Midden Delfland gebied inclusief de gemeente Westland. 

Ben jij klaar voor de volgende stap naar geluk enkies jij ook voor Wilkowerkt? Laat je contactpersoon bij jouw gemeente contact opnemen met Wilkowerkt.

Bel of mail vandaag nog!

WILKOWERKT SAMEN MET JOU!

Samen gaan we het geluk binnen handbereik brengen! Wilkowerkt met jou samen om je talenten te ontwikkelen. De kansen komen dan vanzelf. Geluk schuilt in díé kansen die aansluiten bij jou ‘zijn’!

Arbeidsadviseur94%Trainer95%Jobcoach97%Trajectbegeleider96%

CONTACT
Wilko Post
Hoge Werf 4
3131 BZ Vlaardingen
T 06 14 67 56 53

    

Algemene voorwaarden

© 2022 www.studiorooijaal.nl | www.remyjacobs.nl | www.kimomedia.nl

TAGS:doe integreren Re je

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
On-demand Device Repair and Supp

  Our Services How It Works Become a TechModern business happens on connected devices.
We keep them running.Enterprise-grade device support, on-site & o

Web-bull, agence Web-internet :

  ContactGoogle+

40 Frames - 16mm filmmaking and

  40 FramesPreserving the art of 16mm Filmmaking and Exhibition Projects About ContactProjects16mm DirectoryThe 16mm Directory is a technical resourc

gureckislab // new york universi

   computation & cognition la

CPCExpress.org | Home

   Home Approval FAQ Videos Express provides:

Mākena Golf & Beach Club | Fami

   arrow-left arrow-right moon compass pip sun wind instagram

Facilitateur de projets photovol

  Aller au contenuFacilitateur de projets photovoltaïquesphotovoltaïqueNotre métierPhoto de Skylar Kang sur Pexels.comPhoto de Skylar Kang sur Pexels

Steppin' Out Magazine &#8211; Re

  Skip to content

Fermented Adventure

  

Great Jones Distillery | Whiskey

   RESERVE YOUR VISIT ExperiencesDrink &#038; DineThe RestaurantThe BarsWhiskeysCocktailsEventsEventsPrivate EventsAboutOur StoryNewsShop MenuExperienc

ads

Hot Websites