Wassen & Drogen;
the ASKO way

Knap Scandinavisch design

Wanneer Scandinavische uitvindingen worden gekruist met Scandinavisch design, ontstaat er magie.

Lees meer

Wasmachines
Wasdrogers
Droogkasten
Accessoires

ASKO Wasmachines

We werken vanuit de basis dat onze producten uw gezondheid, uw welzijn en uw kwaliteit van leven moeten verbeteren. In de loop der jaren hebben we wasmachines ontworpen en ontwikkeld die een huis mooi en functioneel maken en optimaal presteren.

In alle wasmachines plaatsen we de unieke, hygiënische en onderhoudsvrije Steel Seal™-oplossing. Dit betekent dat er simpelweg geen plek is waar vuil zich kan ophopen.

Wasmachines

ASKO Wasdrogers

De warmtepompdrogers van ASKO zijn gesloten systemen waarin de lucht constant circuleert. Dit betekent dat ze in kleine ruimtes met weinig inkomende lucht kunnen worden geïnstalleerd. De lucht wordt droog met behulp van een verdamper in plaats van alleen warmte. Zo kunnen lagere temperaturen worden gebruikt tijdens het droogproces.

Dit maakt het droogproces op zijn beurt 'zachter', zonder verlies van droogcapaciteit of effectiviteit. Naast het zachtere drogen, vermindert de warmtepompdroger ook het risico op krimp. Dit betekent dat zelfs zeer gevoelige stoffen kunnen worden gedroogd.

Wasdrogers