KT Erhvervsbyg A/S - Erhvervsbyggeri og totalentreprise.

Web Name: KT Erhvervsbyg A/S - Erhvervsbyggeri og totalentreprise.

WebSite: http://www.kterhvervsbyg.dk

ID:341919

Keywords:

Erhvervsbyg,KT,Erhvervsbyggeri,totalentreprise

Description:


alle projekterFølg med i vores aktuelle byggeprojekter indenfor erhvervsbyggeri, industribyggeri, byggeri til kontor og administration, lager, produktion og detailhandel her.om osVores strategi er simpel. Ligesom vores tankegang. En enkel tilgang er nemlig vores mantra. Vi tilstræber en ensartet byggeledelse.Kontakt osKT Erhvervsbyg A/S vil være en seriøs sparringspartner i alle byggeriets faser fra de første tanker og skitser.

Kompetence, Troværdighed og Enkel tilgang

Vi tror på, tæt samarbejde gennem hele byggeprocessen sikrer det bedste resultat. En effektiv projektstyring sikrer levering til tiden, og kvalitetsløsninger skal udtænkes og opføres af kompetente og erfarne medarbejdere.

Kompetence

Som bygherre vil du opleve vores specialist kompetence på alle planer og igennem hele processen. Fra idé til kalkulationer og projektstyring til levering af det færdige projekt.

Troværdighed

Roden i vores brand er troværdighed.
Vi er en pålidelig og seriøs samarbejdspartner, der holder, hvad vi lover.

Enkel tilgang

Med faglig kompetence arbejder vi altid ud fra enkelthedens princip.
Således skaber vi kvalitetsbyggeri funderet på gode og fagligt solide løsninger til dansk erhvervsliv.

Per Henriksen, CEO

Igangværende projekter

HT Transport & Spedition A/S

Novenco Building & Industry A/S

Billigblomst

Sealing System A/S

WPU Fårevejle

Favrskov Kommune

Stock Group

Enorm Biofactory A/S

Bytømreren Simon Jæger

Sand Road Freigth A/S

Kontakt os i dag og få hjælp til dit byggeprojekt!

Kontakt os nu

Totalentreprenør. Styringsentreprenør. Totalrådgiver.

Vi hjælper vores kunder med at forme og føre deres næste erhvervsdrømmeprojekt ud i livet

Totalentreprenør: Kvalitetsbyggeri til tiden

Som totalentreprenør skaber vi en ensartet byggeledelse med kompetente byggeledere, der arbejder ud fra samme holdninger. Planlægning og kontrol sikrer, at aftaler overholdes, og at byggeriet leveres til tiden – i den rigtige kvalitet, til aftalt dato og til den rigtige pris.

Styringsentreprenør: Tværfaglig kommunikation og styring

Vi er ikke bedre end vores leverandører. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at forbedre samarbejdet på tværs af fagene. Det gælder også internt mellem vores tegnestue, ingeniører og projektledelse. Med anerkendende ledelse krydser vi kompetencer og optimerer byggeprocessen. Samarbejdet kan evt. fuldbyrdes i en partnering aftale, hvor bygherre får medbestemmelse over valg af vores leverandører.

Totalrådgiver: Arkitektur, ingeniørkunst, funktionalitet og bygbarhed

Med egen tegnestue er arkitektur og bygningsdesign grundlæggende kompetencer. Vi kobler det arkitektoniske udtryk med bygbarhed og ingeniørkunst, så løsningerne blive solide og holdbare. Kravene om dokumentation er med årene vokset, og vi er fulgt med. Vi håndterer i dag alle miljøcertificeringer, håndterer alle nødvendige tilladelser og leverer al nødvendig dokumentation.

Morten Popp, Projektdirektør

SENESTE NYHEDER

Økonomiassistent til KT Erhvervsbyg A/S

30. september 2022

Med reference til økonomichefen tiltræder du en stilling i en nyoprettet funktion, som økonomaassistent. Du får en spændende og travl hverdag omgivet af gode og dedikerede kolleger.

Read more

Kom og få en praktikplads du bliver glad for!

29. september 2022

Bygningskonstruktør eller bygningsingeniør? Projekterende eller udførende? Uanset hvad, har vi praktikpladsen til dig! Som praktikant hos os vil du blive en del vores unikke ”familie”, hvor strukturen er flad, jysk og alle er imødekommende med et smil. Du kommer…

Read more

Største byggeri nogensinde

27. juni 2022

Med Welcons udvidelse sprænger vi skalaen for large-scale industribyggeri til dato Mens regeringen varsler en femdobling af dansk vindenergi i 2030, arbejder man på en kæmpe udbygning hos Welcon, der leverer tårne og flydende fundamenter til vindmølleindustrien. Masseproduktion og…

Read more

HISTORIEN BAG...

Ideen der blev til et erhvervseventyr

Ideen til KT Erhvervsbyg opstod da Kurt Therkildsen, efter 30 år i eget byggefirma gik på pension i 2007. I karensperioden fra 2007 til 2011 blev ideen om et entreprenørselskab med speciale i erhvervsbyggeri modnet. Det blev starten på samarbejdet med de to partnere Per Henriksen og Chresten Moos Petersen. Et samarbejde, der senere blev udvidet med Morten Popp.

Visionen om at være specialister i erhvervsbyggeri med en god portion menneskelig morale, gav KT Erhvervsbyg en skarp profil uden egne håndværkere.

I dag er KT Erhvervsbyg A/S en af Danmarks største specialiserede entreprenørvirksomheder indenfor erhvervsbyggeri.

Vores Historie