City-Port független európai uniós projekttájékoztató portál - Tájékoztatás és nyilvánosság

Web Name: City-Port független európai uniós projekttájékoztató portál - Tájékoztatás és nyilvánosság

WebSite: http://www.cityport.hu

ID:341427

Keywords:

eur,pai,ggetlen,City

Description:


Sign UpRegister

Címlap

Tájékoztatás és nyilvánosság

Kapcsolat

Oldaltérkép

Címlap

Keresés

CímlapTájékoztatás és nyilvánosságKapcsolatOldaltérkép

Címlap

Sajtóközlemény - Elkészült a mini bölcsőde Kiskörén

Részletek

Hiánypótló beruházásként elkészült Kiskörén az új mini bölcsőde, mely 8 gyermek ellátását tudja biztosítani. A fejlesztés egy korábban funkció nélküli épület átalakításával és felújításával valósult meg, létrehozva ezzel egy modern, a kor igényeinek és követelményeinek megfelelő mini bölcsődét. A projekt keretében sor került a szükséges bútorok, eszközök beszerzésére is. A beruházás 69,12 millió forint vissza nem térítendő, Európai Uniós támogatásból valósult meg.

Kisköre Városi Önkormányzat, mint projektgazda, a TOP-1.4.1-19 azonosító számú, Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése című pályázati felhívásra benyújtott pályázata támogatási döntésben részesült, mely fejlesztés TOP-1.4.1-19-HE1-2019-00005 azonosító számmal, „Mini bölcsőde kialakítása Kiskörén” címen valósult meg alig egy év alatt, 2020. szeptember és 2021. augusztus között

A fejlesztés célja Kiskörén, hiánypótló szolgáltatásként egy új mini bölcsőde létrehozása egy csoporttal, azaz maximum 8 fővel. Ezzel jelentősen javul a városban a gyermekjóléti alapszolgáltatások közül a bölcsődei ellátási formához való hozzáférés, mely hozzájárul a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatásához, a családok segítéséhez is.

A fejlesztés egy, az Önkormányzat tulajdonában lévő, korábban funkció nélküli épület átalakításával és felújításával valósult meg a Kisköre, Arany János út 34. szám alatt, létrehozva ezzel egy modern, a jogszabályok és a kor igényeinek és követelményeinek megfelelő mini bölcsődét. A projekt keretében sor került a szükséges bútorok, eszközök beszerzésére, valamint kialakításra került egy játszóudvar, illetve egy akadálymentes parkoló is.

A beruházásnak köszönhetően az Önkormányzat 2 munkahelyet teremt és további 1 munkahelyet tud megőrizni.

További információ kérhető:
Magyar Csilla polgármester
Tel.: +36 (36) 558-020

Kalandozás földön-vízen: Vízi-, kerékpár- és gyalogtúrák a Szamosháton

Részletek

A pandémia miatt otthon töltött hónapok után biztos többen vágyunk arra, hogy egy kis időre magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat és feltöltődjünk a természetben, távol a város zajától.

Itt a lehetőség egy új kalandra!

A Quadmánia Kft. olyan egy és többnapos vízi-, kerékpár-, gyalog- és kombinált túrákat szervez Csenger térségben, amelyek egyéneknek, baráti társaságoknak, kis és nagy családoknak, illetve iskolás csoportoknak is kiváló aktív szórakozást nyújt.

Túráikon való részvételnek a kor nem szab határt: gyermekektől kezdve az idősebbekig, a kezdőktől a profi túrázókig bárki részt vehet rajta.

Nem kell a túra szervezéssel bajlódni, csak élvezni kell a kikapcsolódást!

A túraútvonalakat, programcsomagokat a Quadmánia gyakorlott túravezetői állítják össze, a résztvevők számára teljes körű szolgáltatást nyújtva, beleértve a programszervezést, túraútvonal tervezést, szállásfoglalást, az étkezés, illetve akár a transzfer megszervezését.

Földön vagy vízen kalandozva megismerkedhetünk Csenger és környékének természeti, kulturális kincseivel, gasztro-tradícióival, illetve növény- és állatvilágával. A tapasztalt túravezetőktől gyakorlati ismereteket is elleshetünk a természetvédő túrázás alapjairól, a védett élővilág megóvásának fontosságáról.

Aki szeretne életre szóló élményekkel gazdagodni, az keresse a Quadmánia túraajánlatait weboldalukon vagy a Facebookon.

A szolgáltatásukat személyesen Csengerben, a cég székhelyén vagy telefonon, e-mailben és a közösségi média felületeken is meg lehet rendelni.

Elérhetőségek:
Quadmania.hu ł Facebook ł Instagram
Telefon: +36 70 600 62 04
E-mail: info@quadmania.hu
Cím: 4765 Csenger Rákóczi út 26.

Sajtóközlemény - Humán szolgáltatások fejlesztése Záhonyban és térségében

Részletek

Záhony Város Önkormányzata és konzorciumi partnerei sikeresen lezárták a 250 millió Ft-ból megvalósult „Humán szolgáltatások fejlesztése Záhonyban és térségében” című, EFOP-1.5.3-16-2017-00103 azonosító számú projektet, melynek célja a társadalmi felzárkózás elősegítése, a területi különbségek csökkentése, a humán közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása volt.

Konzorcium vezetőként Záhony Város Önkormányzata, valamint Eperjeske Község Önkormányzata, Győröcske Község Önkormányzata, Tiszabezdéd Község Önkormányzata és Zsurk Község Önkormányzata, mint a konzorcium tagjai közösen valósították meg a projektet.

A projekt elsődleges célja a humánszolgáltatások fejlesztése a térségben, amelynek érdekében az alábbi tevékenységek valósultak meg:
munkaerőpiaci elhelyezkedést segítő képzések megtartása,képzést ösztönző támogatás nyújtása,közösségi rendezvények szervezése és megtartása,egészségfejlesztő programok, szűrővizsgátok, prevenciós előadások megtartása,iskolai ösztöndíjprogram megvalósítása,intézményi szervezet-fejlesztési intézkedések megvalósítása.

A projekt keretében megvalósult programok olyan kompetenciák fejlesztését szolgálták, amelyek segítenek a résztvevőknek bekerülni a munkaerőpiacra, csökkentve ezáltal a társadalmi különbségeket és a kirekesztettséget.

A projekt keretén belül mentor programot valósítottunk meg, egyéni fejlesztési tervek segítségével, általános munkaerőpiaci segítségnyújtással és képzésekkel támogattuk a célcsoport elsődleges munkaerőpiacra jutását. Különböző programok szervezésével erősítettük a kultúrák közötti párbeszédet, a helyi közösségek társadalomszervező erejét, környezettudatosságot, amely közvetlenül és közvetve is segíti a vidék megtartó képességét.

Sor került a megvalósításhoz szükséges eszközök beszerzésére, a helyben maradást ösztönző szolgáltatások fejlesztésére, amelynek köszönhetően minden konzorcium településen épület felújítási beruházás is megvalósulhatott.

Az Európai Unió és a Magyar Állam nyújtott támogatás összege: 250 millió forint.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.


További információk:

Záhony Város Önkormányzata
4625 Záhony, Ady Endre út 35.
www.zahony.hu


Sajtóközlemény - Befejeződtek a zöld város kialakítása beruházások Fegyverneken

Részletek

Befejeződött a „Zöld város kialakítása Fegyverneken” című, TOP-2.1.2-15-JN1-2016-00006 azonosító számú projekt, mely 100 millió Ft, vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból valósult meg.

Fegyvernek Város Önkormányzata a TOP-2.1.2-15-JN1 - Zöld város kialakítása pályázati kiírásra benyújtott, „Zöld város kialakítása Fegyverneken” című pályázata 2017. májusában támogatói döntésben részesült. A projekt célja a város zöldfelületeinek növelése, megújítása, aktív rekreációs terület kialakítása, valamint gazdaságfejlesztési és közösségi céllal, alulhasznosított ingatlanok energia hatékony üzemeltetés biztosító hasznosítási lehetőségének megteremtése, a helyi társadalomban a környezettudatosság és az integrált szemlélet erősítése.

A fejlesztés eredményeként, a lakossági igények kiszolgálása érdekében az alábbi beruházások valósultak meg:

Játszótér (Hársfa út) megújítása: A területen új játszótéri játékok, utcabútorok telepítésére, valamint egy műfű borítású multifunkciós pálya kialakítására került sor. Megújításra kerültek a járdák, a zöldfelület, térfigyelő kamerarendszer telepítése is megtörtént. A játszótér mellett parkolóhelyek kerültek kialakításra.Felnőtt játszótér (Kun Farkas út) kialakítása: Új, felnőtt játszótér kialakítása, eszközök, utcabútorok telepítése, járdaépítés, parkolóhelyek kialakítása, a zöldfelület megújítása és térfigyelő kamerák telepítése valósult meg.Húsbolt (Szent Erzsébet út 171.) felújítása: A Húsbolt épületének teljes felújítása megtörtént, a szükséges eszközök beszerzésre kerültek.Nonprofit szolgáltató ház (Szent Erzsébet út 123.) kialakítása: a meglévő szerkezet felhasználásával új, modern épület létrehozása, mely komplex akadálymentes, energia hatékony épület.Kereskedelmi és szolgáltató tér (Szent Erzsébet út 161.): A meglévő épület felújítása, energetikai korszerűsítése mellett a komplex akadálymentesítésére is sor került. Parkolóhelyek, kerékpártárolók, külső elárusító helyek, valamint járda került kialakításra.Fásítás a Szent Erzsébet út mentén: Fák ültetésére, a zöldfelület rendezésére, valamint utcabútorok, ülőpadok, hulladékgyűjtők és hirdetőtáblák telepítésére került sor.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

További információ kérhető:

Fegyvernek Város Önkormányzata
5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171.
www.fegyvernek.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY - BEFEJEZŐDÖTT A ZÖLD VÁROS KIALAKÍTÁSA ABÁDSZALÓKON

Részletek

Befejeződött az „Abádszalók város zöldfelületeinek rekonstrukciója” című, TOP-2.1.2-15-JN1-2016-00015 azonosító számú projekt, mely 134.900.000 Ft európai uniós támogatásból valósult meg.

A projekt keretében számos infrastrukturális beruházás valósult meg, melyek munkálatok a közelmúltban befejeződtek, a munkaterületek átadásra kerültek. Az alábbi fejlesztések valósultak meg a lakossági igények kiszolgálása érdekében:

Zöldfelületek növényállományának növelése, rekonstrukciója.Park kialakítása a Művelődési ház előtti területen.A katolikus templom előtti emlékműves park környezetének megújítása.Sportpálya körüli parkosítás.Városi aktív rekreációs zöldterület, komplex játszótér (gyermekjátszótér és kondipark) kialakítása, növénytelepítések.A sportpálya és a hozzá tartozó öltöző, vizesblokk felújítása.Piaci terület kialakítása, ehhez kapcsolódó komplexen akadálymentesített épület építése, melybenvizes blokk, piacfelügyeleti iroda, üzlet, hulladéktároló kerül kialakításra.A piachoz kapcsolódóan akadálymentes parkoló kialakítása.Nyilvános mosdó kialakítása a játszótér területén.Járdák kialakítása a zöldterületek mentén, valamint minőségi utcabútorok kihelyezése.Térfigyelő kamerák telepítése a fejlesztések helyszínén.Településidentitást fejlesztő rendezvények és fásítási akciók szervezése.

További információk:
Abádszalók Város Önkormányzata
5241 Abádszalók, Deák Ferenc u. 12.
www.abadszalok.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY - ELKÉSZÜLT A KÖZINTÉZMÉNYEK ENERGETIKAI FEJLESZTÉSE FEGYVERNEKEN

Részletek

ELKÉSZÜLT A KÖZINTÉZMÉNYEK ENERGETIKAI FEJLESZTÉSE FEGYVERNEKEN


Fegyvernek Város Önkormányzata 168.800.998 Ft-ot nyert a „Közintézmények Energetikai Fejlesztése Fegyvernek Városban” című, TOP-3.2.1-15-JN1-2016-00044 azonosító számú pályázaton, melynek keretében önkormányzati intézmények, a Polgármesteri hivatal, a Központi óvoda, valamint a Könyvtár épülete kerültek fejlesztésre. A projekt megvalósulása jelentős költségmegtakarítást eredményez az önkormányzat számára, valamint jelentős mértékben nő az energia-megtakarítás is.


Fegyvernek Város Önkormányzata fontos küldetésének tartja a környezettudatos, energia-hatékony intézményfenntartást. Ennek érdekében számos beruházást hajtott már végre és szándékozik megvalósítani a jövőben is. Az Önkormányzat tulajdonában több olyan közintézmény áll, amelyek fenntartása, üzemeltetése és rendeltetésszerű karbantartása nagy anyagi terhet ró az Önkormányzatra, technológiája elavult.

Jelen projekt keretében 3 épület fejlesztésére került sor: a Polgármesteri hivatal (Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171.), a Központi óvoda (Fegyvernek, Szent Erzsébet út 144.), valamint a Könyvtár (Fegyvernek, Szent Erzsébet út 146.). Ezen épületek 50-100 éves múlttal rendelkeznek, így energiahatékonysági megújításuk indokolt volt. Mindhárom épület esetében megtörtént a homlokzat és a zárófödémek hőszigetelése, valamint a nyílászárók cseréje. A Polgármesteri hivatalra és az Óvodára napelemes rendszer is telepítésre került, továbbá az Óvoda és a Könyvtár épületek projektarányos akadálymentesítése is megvalósult.

A fejlesztés eredményeként jelentős energia- és költségmegtakarítás valósul meg: a primer energia-megtakarítás 305,1 MWh, azaz 1.099 GJ. A korábbi, évi átlagos 5.763 eFt-os földgázra és villamos energiára fordított költségek a fejlesztés eredményeként jelentős mértékben, 503 eFt-ra csökkennek. A megújuló energiafelhasználás 23,18 MWh-val, azaz 83,4 GJ-lal növekszik. A projekt 2017. október és 2019. december között valósul meg.

A beruházás szemléletformáló hatásaként említhető, hogy a napelemes rendszeralkamazásokkal egy ingatlan energiaigénye jelentős mértékben csökkenthető, amely a település lakosságának példaként is szolgálhat, ösztönözve őket a környezet- és energia-hatékony berendezések saját otthonaikba való beépítésére.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

További információk:

www.fegyvernek.hu

Fegyvernek Város Önkormányzata

5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171.


SAJTÓKÖZLEMÉNY - TERMELÉSI KAPACITÁS ÉS ERŐFORRÁS-HATÉKONYSÁG NÖVELÉS A NOBILIS ZRT-NÉL

Részletek

a) a Kedvezményezett neve

Nobilis Első Hazai Élelmiszerfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.


b) pályázati felhívás neve, kódszáma

VP-3-4.2.1-15 – „Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban”


c) a projekt címe, azonosító száma

Termelési kapacitás és erőforrás-hatékonyság növelés a Nobilis Zrt-nél - 1772993545


d) a szerződött támogatás összege

262.936.621 Forint


e) a támogatás mértéke (%-ban)

50%


f) a projekt tartalmának rövid bemutatása

A Nobilis Zrt. megalakulása (1992) óta töretlen fejlődésű családi vállalkozás Mátészalkán. Célja az európai piacvezető szerep megtartása a délnyírségi, szatmári termőtáj különleges íz harmóniájú gyümölcseinek feldolgozásával, a bioaktív anyagok megőrzésével, a termőhelyi adottságokat kihasználva olyan új, gyümölcs alapú, funkcionális élelmiszerek előállítása, melyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. A projekt célja az üzem komplex technológiai és energetikai célú fejlesztése. A projekt hosszú távú általános célja a térségben kialakult gyümölcstermesztési kultúra komparatív előnyeinek kiaknázása, a magasabb hozzáadott értékkel bíró termékfejlesztés, gyártás révén. Javuljon a térségi gyümölcstermelők jövedelmi pozíciója, a vidéki települések népességmegtartó ereje. Rövid távú, konkrét céljaink új termékfajták gyártásának beindítása, új termelési eljárások alkalmazása, magas hozzáadott értéktartalmú termékek előállítása csúcstechnológia alkalmazásával, mely alkalmas a globális piacon térnyerésre. A termelés háttere jól szervezett, évtizedes kapcsolatokkal jellemezhető. A korszerű feldolgozóvonal, a szabadalmi oltalommal védett termelői eljárás szavatolja a termőtáj ízeinek megőrzését. A cég HACCP, IFS és BRC nemzetközi minőség ellenőrzési rendszereket működtet. Társaságunk jelenleg is közel 100 féle terméket gyárt. A projekt keretében korszerűsödik és hatékonyabbá válik a termelési folyamat több technológiai egysége, nő a pályázó gyártási kapacitása, nő a késztermék hozzáadott értéke és minősége illetve javul energiaforrás-hatékonysága. A projekt hozzájárul továbbá a vállalkozás árbevételének növeléséhez, versenyképesebb termelési folyamat kialakításához és az alkalmazotti létszám megőrzéséhez. A projekt keretében egy új, komplex gyümölcs-feldolgozó vonal kerül beszerzésre, hozzá kapcsolódóan az épület átalakítása a hatékonyabb munkaszervezés érdekében, napelem-rendszer telepítése az energia-hatékonyság javítására, valamint a projekt sikeres megvalósításához szükséges szolgáltatások valósulnak meg. g) a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés) 2019. augusztus 2.


g) a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés)

2019. augusztus 2.


SAJTÓKÖZLEMÉNY - ÚJABB LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ BERUHÁZÁST VALÓSÍTOTT MEG A TRANSIT-SPEED KFT.

Részletek

A Transit-Speed Kft. 249,46 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Logisztikai szolgáltatásfejlesztéshez kapcsolódó infrastruktúra bővítés és eszköz beszerzés” című, GINOP-1.2.5-15-2017-00001 azonosító számú pályázaton a logisztikai szolgáltatásfejlesztés fejlesztésére. A projekt 50%-os támogatás mellett valósult meg 2017. október 6 és 2018. szeptember 30. között.

A Transit-Speed Kft stratégiai célja a piaci részesedés növelése. A meglévő erőforrások megfelelőek ugyan a széleskörű logisztikai szolgáltatás nyújtására, azonban nem elegendőek a vevői igények teljes körű kielégítésére, ezért bővítésükre volt szükség. Jelen beruházás keretében elsősorban a rakománykezelés hatékonyságát és a gyorsabb árukezelést kívánták megvalósítani, így többek között beszerzésre került egy ömlesztett áruk kezelésére alkalmas szállítószalag rendszer, az ömlesztett áruk csomagolását elősegítő szalagos Big-Bag töltő, valamint 20-50 kg-os zsákoló mérlegrendszer. A rakodás teljes körű kiszolgálását teszi lehetővé a 3 db teleszkópos rakodógép, 1 db gumikerekes rakodógép, 3 db gázüzemű, 3,5 t teherbírású villástargonca, valamint a rakodóterület megfelelő aszfaltburkolattal történő ellátása. A partnerek számára a magas színvonalú, gyors és hatékony szolgáltatás mellett, kiemelt fontosságú a vagyonvédelem is, mely a digitális megfigyelő és rögzítő rendszer kiépítésével vált valóra.

A projektnek köszönhetően a cég versenyképessége nő úgy a kapacitás, mint a műszaki színvonalat tekintve.

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

További információk:
Transit-Speed Kft.
4625 Záhony, Rákóczi u. 16.
www.transitgroup.eu/

SAJTÓKÖZLEMÉNY - HUMÁN SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE ZÁHONYBAN ÉS TÉRSÉGÉBEN

Részletek

Záhony Város Önkormányzata és konzorciumi partnerei 250 millió Ft-ot nyertek a „Humán szolgáltatások fejlesztése Záhonyban és térségében” című, EFOP-1.5.3-16-2017-00103 azonosító számú pályázaton, melynek célja a társadalmi felzárkózás elősegítése, a területi különbségek csökkentése, a humán közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása.

A pályázatot Záhony Város Önkormányzata-, mint konzorciumvezető nyújtotta be partnereivel, úgy, mint Eperjeske, Győröcske, Tiszabezdéd és Zsurk települések Önkormányzatai. A program megvalósítása kiterjed a humán közszolgáltatások terén jelentkező szakemberhiány csökkentésére, a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztathatóságra való felkészítésére, a munkaerőpiacon való megjelenésük elősegítésére, a helyi kisközösségek társadalomszervező szerepének és az érintett települések megtartó képességének megerősítésére.

A projekt során az alábbi főbb intézkedések megvalósítása tervezett:

a projekt működését támogató infrastrukturális beruházás (átalakítás, felújítás)a projekt megvalósítását segítő kis értékű eszközök beszerzésea humán közszolgáltatás területén dolgozók részére szervezett képzések megvalósításaa közszolgáltatások elérhetővé tételét, a helyi szolgáltatások továbbfejlesztését, a közigazgatás népszerűsítését célzó programok megvalósításaközösségi rendezvények szervezéseegészségfejlesztő programok megvalósításafiatalok közösségépítését, generációs együttélést segítő programok megvalósításacsalád- és gyermekjóléti szolgálatok prevenciós tevékenységea helyi közösségekben való szerepvállalásra felkészítő programok (közösségi munka, közösségfejlesztés, önkéntesség népszerűsítése) megvalósításahumán közszolgáltatások szakember ellátottságának fejlesztése (létszámbővítés bértámogatás igénybevételével)szakmai megvalósítást segítő szakemberek (munkaerő-piaci mentor, közösségszervező, egészségfejlesztő) alkalmazásaegyéni fejlesztési tervek készítésea hátrányos helyzetű célcsoport részére szervezett képzések lebonyolításatelepülési ösztöndíj rendszer kialakításaegészségügyi szűrések (állapotfelmérés, diagnosztika és tanácsadás) megvalósítása

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További információk:
Záhony Város Önkormányzata
4625 Záhony, Ady Endre út 35.
www.zahony.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY - LEZÁRULT ABÁDSZALÓK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ENERGETIKAI FEJLESZTÉSESAJTÓKÖZLEMÉNY - LEZÁRULT ABÁDSZALÓK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSASAJTÓKÖZLEMÉNY - ÚJABB LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ BERUHÁZÁST VALÓSÍTOTT MEG A WORLD-TRANSIT KFT.SAJTÓKÖZLEMÉNY - ÚJABB LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ BERUHÁZÁST VALÓSÍT MEG A WORLD-TRANSIT KFT.

1. oldal / 13

ElsőElőző12345678910TovábbUtolsó
Címlap

Projektek

Ramocsaháza

Bácsalmási Kistérség

ÁROP 1.1.5/C projekt

Biharkeresztes

Funkcióbővítő fejlesztés

Bujtosi Szabadidő Csarnok

Határ menti együttműködés

Csaroda

Általános iskola felújításaÓvodai férőhely-kapacitás bővítés

Fegyvernek

Zöld város kialakításaSzennyvízhálózat fejlesztésOrvosi rendelő rekonstrukcióSzociális alapszolgáltatás fejlesztésEsélyt mindenkinek!Településközpont fejlesztésOrczy informatikai fejlesztésKomposztálási mintaprojekt

Debrecen- Nyházi Egyházmegye

Felső-Szabolcsi VKE

Grovi Kft.

Telephely fejlesztés

Herman Ottó Múzeum

Pannon-tenger kiállító épület

Hotel Barbizon

Szolgáltatásfejlesztés

ISLIPO Kft.

Munkavállalók képzéseExportpiaci bővülés

Kengyel

Orvosi rendelő fejlesztés

Kisvárda

Szennyvízcsatornázás

Markhot Ferenc Kórház

Márokpapi

DOLOGSULI

MODEM Debrecen

Többfunkciós kiállítóterek

Nobilis Zrt.

Nyírmada

Integrált településfejlesztés II.Roma ifjúság képzéseEsélyegyenlőség-integrációIntézményi infrastr. fejlesztés

Nyírmeggyes-Nyírcsaholy

Szennyvízcsatorna kiépítése

Penyige

Egészségügyi komplexum építése

Ruzsa Kft.

Versenyképesség javítása

Sz.-Sz.-B. Megyei Önkormányzat

Tiszadobi kiemelt projekt

Százszorszép Óvoda Nyíregyháza

Pedagógusok képzése

Szatmárcseke

Oktatási infrastruktúra fejlesztés

Tölgyes Panzió és Étterem

Panzió és étterem rekonstrukció

Transit-Speed Kft.

World Transit Kft.

Záhony

Humán szolgáltatások fejlesztéseAz oldalt készítette:
Copyright © 2022. City-Port független európai uniós projekttájékoztató portál - Tájékoztatás és nyilvánosság.
Készítette: Forensys
Desktop Version

TAGS:eur pai ggetlen City

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Ellis Auto - Auto Repair Sherman

  Ellis Auto 415 E. Houston St Sherman, Tx 75090 Phone: 903-893-1127 Click here for directions! Copyright 2016©

Buro Bouwfysica &#8211; Adviseur

  Skip to content

Stalen deuren in Barneveld - Hoo

   Dibbet Bouwbedrijf |

Accueil - EuroEnergie

  Skip to contentAccueilAudit TechniqueTraVauXMise En ServiceMaiNTenanceService Après-VenteRecrutementContactMenu

Sweet Pea's Therapy | Quad City

   Schedule an Appointment 563-441-3000

Towing Service Kansas City KS -

  Call a Tow Truck Near YouMENUHomeServicesTow ServicesTransportationRecovery ServicesTow Request FormTransportation Request FormCredit ApplicationServi

The Beauty en Balance Beurs - Ho

   HomeOrganisatieBezoekersExposantenDeelnemersTicketsPartnersProgrammaContactHomeOrganisatieBezoekersExposantenDeelnemersTicketsPartnersProgrammaConta

Citybounce Store

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Computer Repair Los Angeles | 24

  Heroes & Geeks Tech Support
348 N.Vermont Ave Suite B,
Los Angeles, CA 90004
Tel: (323) 305-9003
Please Leave Us a ReviewSecurity CameraBlogContact Us

June Kelly Gallery Contemporary

   The Gallery is open Tuesday through Saturday, 11am to 6pm or by appointment..For the safety of our visitors and staff, public access will be subject

ads

Hot Websites