Behind The Curtain – Mensen die dezelfde taal spreken, met dezelfde snelheid handelen en overl

Web Name: Behind The Curtain – Mensen die dezelfde taal spreken, met dezelfde snelheid handelen en overl

WebSite: http://www.behindthecurtain.nl

ID:355868

Keywords:

die,Mensen,taal,dezelfde

Description:


O.A. PARTNER VAN DE ONDERNEMINGSVERKIEZING NOORD-HOLLAND

Over OnsContact

Best alone, better together:

Behind The Curtain

BEHIND WAT?

Behind The Curtain is een samenwerking tussen mensen die dezelfde taal spreken, met dezelfde snelheid handelen en overlopen van enthousiasme. Meerdere entiteiten samen op één kussen om zo de krachtigste marketing- en communicatietrajecten te kunnen realiseren.

Wij regelen alles achter de gordijnen zodat jij zorgeloos in de spotlights kunt staan. We nodigen je graag bij ons op het podium uit om te horen wat wij achter jouw gordijnen kunnen betekenen.

BEHIND WIE?

Sterke merken, stuk voor stuk. Van marketing-tijgers tot en met videoten.

Videoten
Wij zijn een allround full service videoproductiebedrijf en hebben alles onder één dak. Wij zijn bewust een kleine organisatie, schakelen snel en heb je altijd één aanspreekpunt. We beschikken over de meest moderne camera’s, stabilizers, drones, autocue, professioneel licht en geluid.

Daarnaast beschikken we over veel creativiteit om jouw boodschap effectief over te brengen en hebben we diverse automatiseringspakketten op het gebied van webcasten. Van bedrijfsfilm tot podcast en van vlogs tot en met online magazines!

Website

Klanten waar we o.a. voor werken:

InstagramLinkedIn

What you see is what you get
We doen ons ding en in al die jaren komen er steeds vanzelf grote projecten op ons pad. Waarom, is de grote vraag. En misschien moeten we het antwoord ook niet gaan zoeken. Een ding is zeker, what you see is what you get. Puur, eerlijk en oprecht zoeken we met ons onderbuikgevoel naar de beste manier om te communiceren. Daarom kunnen we zo goed in alle ‘werelden’ zowel creatief als strategisch denken. We kunnen dus alles van A tot Z regelen, maar ook gewoon een deel, zeg maar de D of de M van een communicatieplan. Zo flexibel zijn we dan ook wel weer.

Welkom bij het kleinste bureau met 
de grootste namen…

Website

Klanten waar we o.a. voor werken:

InstagramLinkedIn

Wanneer haal je ons over de vloer?
Als je een waanzinnig idee hebt, of juist niet en je weet niet waar je moet beginnen. Bel ons dan maar. Jij zorgt voor de koffie of misschien zelfs voor een wijntje en wij luisteren. Om te beginnen.

Fijne Gasten kunnen in alle facetten een rol spelen. We kunnen ook alles begeleiden, van schets tot en met opening, net wat je wilt. Waarom?
We houden van horeca in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet alleen, maar met heel veel fijne gasten, allemaal professionals op het gebied van interieurs, keukens, koken, trainen, bouwen, begeleiden, budgetteren en nog veel meer.

Website

Klanten waar we o.a. voor werken:

Instagram

SOCIAL

behindthecurtain_amsterdam

Ovnh award 2021 #ovnh #pilot #verkiezingen #behind Go for green! #shoot #camera #movie Videoten in actie #behindthecurtain #ovnh Instagram post 17869687958020381 Volgen op Instagram This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

KOM JE LANGS?

Wij zijn gevestigd in het fraaie pand “Johan” in Amsterdam-Noord. We hebben lekkere koffie en een mooi uitzicht over het IJ.

+31 20 22 00 164

info@behindthecurtain.nl

Menu

TAGS:die Mensen taal dezelfde

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
VIVANT-Pflegedienst

   Notfall

Dray Web Designs Services | PPC

  Skip to content HomeServicesWeb Design &#038; DevelopmentSEOBusiness Strategy &#038; DiscoveryOngoing Maintenance &#038; SupportPortfolioeCommerce &#8

Die Jammerbucht

  Weiter zum InhaltTuristFerienorteInspirationUnterkünfteReiseplanung ( GDK )Suche Blokhus strandVisitNordvestkystenVisitNordvestkystenWas wollen Sie i

Markus Gollacz EDV-Dienstleistun

   Zum Inhalt springen Markus Gollacz EDV-DienstleistungenDein Partner zu vernünftigen Preisen

Best Court Reporters in Californ

  Javascript must be enabled for the correct page displayBack to topSkip navigation Online Office(800) 242-1996 Toggle navigation About CalDepoServ

Tabu | Sexual wellness for bodie

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Atlantis. Journal of the Span

  Skip to main contentSkip to main navigation menuSkip to site footerCurrentArchivesAboutAbout the JournalBack CopiesCirculation and ImpactContactCopyri

Open Floor - Embodied Life with

   ABOUT About me &#038; Contact The Method SOMATIC HEALING reCovery &#8211;
online program Sensual Relationship Self Compassion MOV

Изработка на сайт

  0899 772 300office@diesweb.euEnglishНАЧАЛОЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИБЛОГКОНТАКТИБЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Betaalde Online Enquêtes | beta

  Maak snel geld online €14 een uur*Neem online enquêtes en Word betaald in contanten of cadeaubonnen. Het is snel, gemakkelijk en gratis! Beperkte p

ads

Hot Websites