Incontxt.nl – Journalistieke programma's, (achtergrond) informatie over onderwerpen en misstand

Web Name: Incontxt.nl – Journalistieke programma's, (achtergrond) informatie over onderwerpen en misstand

WebSite: http://www.incontxt.nl

ID:315652

Keywords:

achtergrond,informatie,programma,Incontxt

Description:


Spring naar de inhoud Spring naar de eerste sidebar

Zembla

Zembla is een televisieprogramma waarin misstanden in de Nederlandse samenleving centraal staan. Het is een van de langstlopende programma’s waarin onderzoeksjournalistiek centraal staat. Terugkerende thema’s zijn onder meer arbeidsomstandigheden, fraude, economie, jongeren en politiek. Het programma heeft geen presentator, maar een vaste voice-over. Zembla wordt uitgezonden door BNNVARA.

Meer info over Zembla →


Brandpunt

Brandpunt is een van de bekendste journalistieke onderzoeksprogramma’s op de Nederlandse televisie. De eerste aflevering van het programma werd uitgezonden in 1959. Tegenwoordig heet het programma Brandpunt+ en is de focus meer komen te liggen op constructieve journalistiek. Het televisieprogramma wordt verzorgd door de KRO-NCRV. De presentatie is in handen van Henk van der Aa, Nadia Moussaid, Liesbeth Staats, Tom Kleijn en Aart Zeeman.

Meer info over Brandpunt →


Altijd Wat

Het televisieprogramma Altijd Wat, was een journalistiek programma dat werd verzorgd door de NCRV. In het programma werden nieuwszaken geanalyseerd door vaste analisten. Tegenwoordig wordt het programma niet meer uitgezonden, maar het onderdeel ‘Altijd Wat’ is nog regelmatig te zien bij het programma De Monitor van de NCRV. In Altijd Wat worden voornamelijk maatschappelijke dilemma’s en ethische kwesties aangekaart.

Meer info over Altijd Wat →


Argos

Argos is een radioprogramma dat te horen is op NPO Radio 1. Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan zaken die in het nieuws zijn en zaken die nog niet in het nieuws zijn, maar dat wel zouden moeten zijn. Het programma wordt gepresenteerd door Max van Weezel en is iedere zaterdagmiddag te horen.

Meer info over Argos →


Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland is een Nederlands nieuwsprogramma dat sinds 7 september 2015 dagelijks wordt uitgezonden op NPO 1 tussen zeven en negens uur ‘s morgens. Het programma wordt verzorgd door WNL. Het televisieprogramma behandelt verschillende onderwerpen van nieuws tot entertainment. Goedemorgen Nederland wordt afwisselend gepresenteerd door vier verschillende presentatrices: Maaike Timmermans, Nikki Herr, Lisette Wellens en Welmoed Sijtsma.

Meer info over Goedemorgen Nederland →


Oog in Oog

Oog in Oog was een televisieprogramma waarin presentator en interviewer Sven Kockelmann personen die een grote invloed hadden op het publieke debat op een kritische manier ondervraagde. Met name de geloofwaardigheid van de gasten werd getoetst. Naast politici werden ook journalisten, columnisten en advocaten uitgenodigd. De eerste uitzending was op 28 maart 2010. Na vijf seizoenen was de laatste uitzending van het programma op 2 november 2015.

Meer info over Oog in Oog →


Undercover in Nederland

Alberto Stegeman presenteert iedere week Undercover in Nederland. In het televisieprogramma worden de reportages van Alberto Stegeman uitgezonden. De onderzoeksjournalist kaart onder meer misstanden in de Nederlandse maatschappij aan. Zo laat hij zien hoe de beveiliging van Defensie faalt en bracht hij de drugshandel in Nederland in kaart. De bekendste aflevering ging over het falende beveiligingsbeleid op Schiphol, waarbij Stegeman een nepbom in een vliegtuig plaatste.

Meer info over Undercover in Nederland →


Profiel

In het televisieprogramma Profiel gaat Eva Jinek op zoek naar verhalen over de geportretteerde. Daarvoor spreekt zij vrienden, collega’s en andere bekenden van de hoofdpersoon. Het programma werd in 2002 voor het eerst uitgezonden. In 2016 was de voorlopig laatste uitzending. Het programma is sinds 2015 onderdeel van het onderzoeksjournalistieke programma Brandpunt en wordt uitgezonden door de KRO-NCRV.

Meer info over Profiel →


Op de Vlucht

Het televisieprogramma Op de Vlucht wordt gepresenteerd door misdaadverslaggever John van den Heuvel. In het televisieprogramma gaat hij op zoek naar voortvluchtige criminelen en verdachten van zware misdrijven. In het programma gaat hij met de criminelen in gesprek en tipt hij indien mogelijk de lokale politie.

Meer info over Op de Vlucht →

Primaire Sidebar

Copyright ©2022 · Incontxt.nl · Geen onderdeel van een omroep of organisatie, Incontxt is een onafhankelijk platform. Anoniem een dossier insturen?

TAGS:achtergrond informatie programma Incontxt

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Campersite.nl &#8211; Campersite

   &larr; Menu sluiten Camper kopen

Feromonen X - Feromonen informat

  Productcategorieën XSprayNavigatieHomeAlles over FeromonenOnze feromoon productenFeromonen in de persOorsprong van Feromonenonderzoek100% garantieBew

Horizon 2020 › Programma europe

  Presenta la tua DomandaValuta il tuo ProgettoCrea la tua StartupProfessionisti e ConsulentiIstituti di RicercaRicercatoriGiornalisti e Bloggers

_$udo | Programmable Cards for

  Please enable JavaScript to continue using this application.

Brkthru | Digital Advertising &

  Skip to contentMenuMenuHow It WorksWhat We DoOur LeadersLife @ brkthruContact UsA list of common issues &#8211; We Say Yes!Yes!Any Size CampaignLast M

Valk Loyal programma van Valk Ex

  Direct naar de contentDirect naar de footer NL Nederlands English Deutsch ContactZoekenInloggenAccount Terug Terug Accounttoegang hersteld U bent

Léman Communication &#8211; Age

  Skip to contentMenuAccueilMenuAccueilAGENCE DE COMMUNICATIONLÉMAN COMMUNICATION SARLAgence de communication spécialisée dans le design et la progra

Schilder: Lees alle informatie o

   Schilder-Gigant Sinds 1986 020-4971683 ma / vrij | 8:00 - 17:00 Prijsinformatie Schilders prijzen Schilderwerken Hoeveel kost een schilder?

PVC ramen: informatie, tips én

  Informatie en tips over pvc ramenBen jij een vakspecialist?ContactNLMENUGratis tot 4 offertes in je mailbox?PVC ramenInformatie, tips en prijzen!PVC r

Speelgoedinfo &#8211; Informatie

  Ga naar de inhoudMenuMenuInformatieWeetjesPersContactInformatie over
Goed SpeelgoedDe best mogelijke start. Boordevol tips & ideeën die je helpen met

ads

Hot Websites