Get There ICT professionals - Get There Get There

Web Name: Get There ICT professionals - Get There Get There

WebSite: http://www.getthere.nl

ID:339879

Keywords:

There,Get,professionals,ICT

Description:


ExpertisesSoftware ontwikkeling complexe ICT-projectenVeranderingstrajectenInnovatieve ICT productontwikkelingData oplossingenCasescarrièreICT Professionalswerken bij Get ThereOver onsActueelEventsContact

Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Noord-Nederland. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken ICT partner.

Versterk ons teamBekijk ons werk
HomeDeel:

Get There is al meer dan twintig jaar een betrokken ICT partner in Noord-Nederland. Welk IT vraagstuk heb jij?

Get There ICT professionals in Leek heet je welkom! Sinds 1999 zijn wij een betrouwbare en betrokken ICT partner van tal van bedrijven en organisaties in Noord-Nederland. Get There ICT Professionals helpt al meer dan twintig jaar klanten verder met hun ICT behoeften of wensen. Onze ICT professionals zijn hoog opgeleid en in hun vakgebied gecertificeerd. En zij zijn voortdurend bezig met opbouw en uitbouw van kennis, zodat zij blijvend werken aan hun professionele ontwikkeling. Bekijk hieronder onze expertises. Heb jij een ICT vraagstuk, of wil je de wensen van jouw bedrijf bespreken? Samen gaan we in overleg voor de beste oplossing. Je bent welkom!

Neem contact met ons op

Op zoek naar een IT-job met weinig reistijd?

Wij bedienen klanten in zowel het MKB als overheid-, en semi-overheid vanuit een sterk noordelijke focus. Dat betekent nooit ver reizen om op de klantlocatie te komen. Beperkte reistijd dus, met ook de mogelijkheid tot thuiswerken. Duurzaam, efficiënt, en zo hou je tijd over voor belangrijkere dingen.

Past dit bij jou? Kom in contact! Get There heeft namelijk stevige groeiambities. En we zoeken gepassioneerde vakspecialisten die ons daarbij willen helpen! Ben jij Java engineer, Microsoft engineer, Informatieanalist (Agile Analist), Data consultant, Data engineer, BI professional, of Programmamanager? En ben jij toe aan een uitdagende werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Upload hier je CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze Expertises

Software ontwikkeling

De juiste software maakt je werk makkelijk, zodat jij beter je werk kunt doen. Zoek je een groep gedreven ICT-professionals die jou helpt meer bedrijfssucces te behalen? Wij ondersteunen vanuit ons kantoor in Leek, of bij jou op klantlocatie.

Lees meer over software oplossingen

Veranderingstrajecten

De implementatie van een nieuwe dienst of nieuw product kan een grote verandering in jouw organisatie met zich meebrengen. Het is een complex en omvangrijk traject. Wij helpen je hierbij: Get There heeft meer dan twintig jaar ervaring.

Lees meer over veranderingstrajecten

Productontwikkeling

Innoveren is excelleren. Voeg daar creativiteit en gedegen kennis aan toe en er ontstaan bijzondere oplossingen voor allerhande uitdagingen. Wij zien kansen in de markt en zetten deze om tot innovatieve producten. Welke oplossing zoek jij?

Lees meer over innovatieve ICT productontwikkeling

Data oplossingen

Bij Get There Data Solutions zijn we gespecialiseerd in het halen van meer waarde uit data! Of het nu gaat om het verkrijgen van inzichten uit historische data, het kunnen nemen van beslissingen op basis van actuele inzichten of het kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Wat is jouw Data-vraagstuk?

Lees meer over data oplossingen

Onze aanpak

Architecture first

Beginnen met de inrichting voordat het huis staat? Niet bij ons. We brengen eerst de totale omgeving in kaart om problemen achteraf te voorkomen. Duidelijkheid, daar houden we van.

Agile & Scrum

Goed samenwerken en snel kunnen schakelen. Dat kan alleen met de juiste kennis, mensen en werkwijze. Hoe we dat doen? Onder andere door te sprinten.

Prince2 / MSP

Succesvol projectmanagement door flexibel en doortastend te zijn. Het resultaat telt pas wanneer jij écht tevreden bent. En dat ook blijft. Keer op keer.

Op tijd

Het bewaken van deadlines is belangrijk, en tegelijkertijd staan kwaliteit en functionaliteit voorop. Zo zorgen we samen met de klant dat het project op tijd en binnen budget opgeleverd wordt.

(Her)certificering ISO 27001 en 9001 succesvol!

Hercertificering ISO 9001 succesvol afgerond!

Als professionele organisatie willen we laten zien dat wij ons bedrijf goed beheren en goed leiden. Get There is sinds 2010 ISO 9001 gecertificeerd (ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) en de hercertificatie op 25 maart 2022 is zeer succesvol afgerond. Voor wie bekend is met deze audits: we hebben geen enkele bevinding, observatie of suggestie voor verbetering gekregen.

We zijn er trots op!

ISO 27001 hercertificering ook succesvol!

Met het behalen van het ISO 27001 certificaat bewijzen wij dat gegevens bij ons op een zeer hoog niveau beveiligd zijn. Onze organisatie is ingericht conform de huidige normen en klanten kunnen er op vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn. Gegevensbescherming vinden wij vanzelfsprekend! Ook deze hercertificering van 25 maart 2022 hebben we succesvol afgerond, zonder bevindingen, observaties of suggesties voor verbetering.

Met recht zijn we ook hier trots op!

HomeExpertisesCasesOver onsPrivacyCookiesDisclaimerAlgemene voorwaarden (pdf)
ISO 9001:2008 en ISO 27001 gecertificeerd.
© 2022 Get There, alle rechten voorbehouden.

TAGS:There Get professionals ICT

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Toplotne črpalke in klimatske n

  Pooblaščeni zastopnik in distributer za Slovenijo DomovProduktiServis in podporaKontaktiKatalogiJadranEnergetikaPartizanska cesta 75,
SežanaBrezpla

Wydawnictwo Muchomor

  

Get the Ultimate Magick Power -

   .navbar { box-shadow: none !important; } MATOS Spells and Magic Spirituality (current)Magick Power Course Witchcraft Secret Spells Manua

Conceive Plus India | Fertility

  AfricaSOUTH AFRICA AsiaCHINA INDIA/PAKISTAN HONG KONG THAILAND Viet Nam Japan Singapore Australia Australia New ZealandEurope UK POLAND GERMANY I

Budget Heating & Air Conditionin

   To take full advantage of this site, please enable your browser's JavaScript feature. Learn how

York County Cider | Fredericton,

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--color_5:255,203,5;--color_

Maybee Brewing Company | Craft B

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:240,240,240;--color_1:20,76,124;--color_2:170,188,191;--color_3:27,103,168;--color_4:240,240,24

Gagetown Distilling & Cidery

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Apteco Marketing Software - Cust

   Skip to main content

The Burning Sea | A Magnet Relea

   HOME

ads

Hot Websites