Glasbena šola B.A.S.E. - največja privatna glasbena šola v Sloveniji

Web Name: Glasbena šola B.A.S.E. - največja privatna glasbena šola v Sloveniji

WebSite: http://www.base.si

ID:338688

Keywords:

najve,ola,Glasbena,ja

Description:


Domov Informacije Vpis Kontakt Darilni boni Mentorji Novice Iščem band Uspehi naših učencev Poslanstvo in vizija Varstvo osebnih podatkov Zaposlitve Tečaj tonske tehnike Inštrumenti Kitara Klavir Petje Bas kitara Bobni Violina Saksofon Flavta Harmonika Trobenta Kontrabas Lokacije Glasbena šola B.A.S.E. Ljubljana Glasbena šola B.A.S.E. Maribor Glasbena šola B.A.S.E. Slovenska Bistrica Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj Preko spleta Zahtevajte info Pohvale VPIS PRIJAVA VMOJ.BASE.SI

Šolanje brez časovnih obvez, starostnih omejitev in sprejemnih izpitov


Največja zasebna glasbena šola v Sloveniji

LjubljanaMariborSl. BistricaPtujPRIJAVA NA informativno URoVEČ O VPISU ZA LETO 2022/23

Zakaj smo prva izbira med zasebnimi glasbenimi šolami v Sloveniji?

Vsem, ki kažete resnost, ambicioznost in navdušenje nad glasbo, nudimo celovito glasbeno izkušnjo. Kot največja zasebna glasbena šola v Sloveniji omogočamo standardno učenje na šoli, a tudi šolanje od doma v obliki spletnega pouka. Ne glede na izbran način, izobraževanje poteka skozi vse leto ob spodbudi strokovno usposobljenih mentorjev, pri čemer ne zahtevamo letne vezave niti stroškov v primeru odjave, ob vsem naštetem pa poskrbimo tudi za ustrezen inštrument.

V sodelovanju z:

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje inštrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih kompliciranih pogodb in vpisujemo brez minimalne dobe šolanja. Vpisujemo po datumu oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes ali naredite prijavo na svojo prvo uro.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP opciji 30 + 30 min. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Prepričani smo, da sta dober mentor in prilagojen učni program ključna pri razvoju glasbenih veščin.Zato preverite, učenje katerih inštrumentov in programov ponujamo v okviru Oddelka za mlade in odrasle!

IZBERI SVOJ INŠTRUMENT

Različni načini učenja

Zavedamo se, da glasbeno izobraževanje zaradi lokacijskih ovir marsikomu kljub močni želji ostaja nedosegljivo. V Glasbeni šoli B.A.S.E. zato poleg standardnega učenja na šoli omogočamo tudi pouk na domu v obliki spletnega pouka. Z obema načinoma šolanja ohranjamo visoke standarde glasbenega šolstva, saj pouk ne glede na izbrano obliko poteka individualno.

Učenje na šoli

Glasbena šola B.A.S.E. je prisotna v štirih slovenskih krajih (Maribor, Ljubljana, Ptuj, Slovenska Bistrica), v katerih je možno učenje različnih inštrumentov in petja, izbirate pa lahko tudi med žanrsko raznolikimi programi.

PREBERITE VEČ

Spletna glasbena šola

Čeprav se mentor ne nahaja v istem prostoru z vami, spletno šolanje ohranja individualni pristop, saj učenje poteka v vnaprej dogovorjenem terminu, ki ga mentor rezervira samo za vas.

PREBERITE VEČ

Glasbena šola za

predšolske otroke

Glasbena šola za

otrokeGlasbena šola za

mlade in odrasle


Glasbena šola za

upokojence

Programi učenja igranja instrumenta


Kitara


Klavir


Petje


Bas kitara


Bobni


Flavta


Violina


Saksofon


Kontrabas


Harmonika


Trobenta

9 razlogov za učenje na Glasbeni šoli B.A.S.E.

1. Smo največja in najkompetentnejša zasebna glasbena šola v Sloveniji.

Združujemo več kot 50 akademsko izobraženih pedagogov, ki poučujejo različne instrumente, izbirate pa lahko tudi med žanrsko raznolikimi programi. V vsakem od njih mentor učno snov pripravi na osnovi vaših ciljev, želja in potreb, zato zagotavljamo celovito glasbeno izkušnjo.

2. Glasbeni pouk pri nas poteka vse dni v tednu.

Glasbena šola B.A.S.E. je edina glasbena šola v Sloveniji, ki omogoča termine pouka vse dni v tednu. Ker se zavedamo, da današnji čas od nas terja nenehno aktivnost, se namreč pri dogovorjanju mi prilagajamo vam in ne vi nam.

3. Premoremo tehnološko najnaprednejša opremo.

Sobe naših glasbenih šol so opremljene z vsemi pripomočki, potrebnimi za učinkovit glasbeni pouk, saj so v njih ojačevalniki, predvajalniki, bobnarski seti, klaviature, klavirji in druga orodja, potrebna tako za standardno poučevanje na šoli kot za spletno izobraževanje.

4. Strokovno usposobljeno pisarniško osebje vam je na voljo kar sedem dni v tednu.

Smo edina glasbena šola v Sloveniji, ki svojim strankam nudi strokovno podporo vse dni v tednu, pri čemer se v primerjavi z drugimi odzivnikov sploh ne poslužujemo. Verjamemo namreč v oseben stik, zato je naše osebje za hitro in profesionalno pomoč odzivno ves čas.

5. Uspešnost glasbene šole je merljiva od leta 2006.

Na naši spletni strani si lahko ogledate komentarje nekdanjih učenev, med katerimi je danes več mednarodno priznanih glasbenikov, kar kaže na visoke standarde poučevanja. Prisotni smo od leta 2006, v tem času pa nam je zaupanje izkazalo že več kot 2500 družin.

6. Učencem pri nakupu instrumentov in ostalih pripomočkov priznavamo popust.

V spletni trgovini B.A.S.E. lahko kadarkoli kupite glasbeno literaturo, instrumente in druge pripomočke ter tako prihranite čas in denar, saj svojim učencem priznavamo popust. Tega pa lahko uveljavljate tudi pri drugih lokalnih ponudnikih, vključno s snemalnim studiem B.A.S.E.

7. Prepričani smo, da je glasba namenjena vsem.

Ponujamo učenje različnih instrumentov in žanrsko pestrost, pri čemer smo programe prilagodili tako najmlajšim kot mladim in odraslim ter upokojencem. V vsakem primeru učno snov pripravimo na osnovi vaših zanimanj in želja.

8. Prisotni smo v kar štirih slovenskih krajih.

Svoje prostore imamo v Mariboru, Ljubljani, Slovenski Bistrici in na Ptuju, a če so našteti kraji od vas pretirano oddaljeni, se lahko udeležite spletnega pouka, s katerim lokacijskih omejitev ni, zato je Glasbena šola B.A.S.E. pravzaprav prisotna po vsej Sloveniji.

9. Ne zahtevamo časovne zavezanosti za obdobje celega semestra ali šolskega leta.

Tako kot se v proces šolanja lahko kadarkoli vključite, lahko z njim kadarkoli tudi zaključitie, saj ne zahtevamo časovne zavezanosti. Učite se igranja instrumenta ali petja toliko časa, kolikor menite, da je potrebno za razvoj veščin.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem!

Eva L.

učenka

"Rada bi dodala, ker ne vem, kdaj bo spet priložnost za to, da mi je učenje z Vito v veliko veselje. Res ima smisel za poučevanje in vsak teden komaj čakam na uro. Je, vsaj kar se mene tiče, ravno prav stroga in natančna, zato vse pohvale!"
Renata M.

učenka

"Dober dan, sem Renata M. in vaša stran me je tako pritegnila, da sem se vpisala na začetni tečaj akustične kitare. Prsti bolijo, a le zato, ker pridno vadim. Želela bi se vam kar najlepše zahvaliti za prijazno vodenje v svet zvenečih strun. Hvala lepa in lep dan."

Naši strokovno usposobljeni mentorji so tu tako za vas kot vašega otroka!

V Glasbeni šoli B.A.S.E. mentorje skrbno izbiramo. Zato je vsak med njimi strokovnjak svojega področja, kar lahko pokaže in dokaže s številnimi glasbenimi ter pedagoškimi uspehi in dosežki.

Poslanstvo vseh je odkrivanje vaših potencialov in razvijanje teh, pri čemer spodbujamo kreativnost ter muzikalnost, saj verjamemo, da so rezultati boljši, če igrate glasbo, ki vam je všeč.

SpoznajTE naše mentorje

B.A.S.E. Pisarna

Matej Hotko

ravnatelj šole

Več o Mateju

Sem ravnatelj in ekipni vodja Glasbene šole B.A.S.E., zato skrbim za razvoj ter uvajanje novitet. Moja osrednja naloga je tako predvsem razmišljanje in povezovanje ekipe, s katero vam nudimo kakovostno ter edinstveno izobraževanje, ki vodi v celovito glasbeno izkušnjo. Ob tem poučujem na Akademiji za glasbo v Ljubljani, in sicer kontrabas ter jazz zasedbo, vodim pa tudi dva jazzovska orkestra. V prostem času se posvečam družini.

Jure Najdič

vodja pisarne

Več o Juretu

Sem vodja pisarne Glasbene šole B.A.S.E., zato sem zadolžen za organizacijo šolskih dejavnosti, vključno z nastopi. Imam neposreden stik z učenci, starši in mentorji ter skrbim, da pouk na vseh lokacijah poteka kar se da tekoče in s čim manj težav. Ob tem sem dejaven kot glasbenik v različnih zasedbah in projektih, medtem ko prosti čas najraje preživljam kreativno v družbi družine in prijateljev.

Mitja Rupnik

video producent

Več o Mitji

Zadolžen sem za video produkcijo, kar v okviru Glasbene šole B.A.S.E. pomeni predvsem režijo, snemanje in montažo promocijskih, informativnih ter razlagalnih posnetkov. Ob tem skrbim za spletno stran in grafično podobno naše šole, tako da delo za kamero dopolnjujem s tistim za računalnikom. V prostem času rad potujem in se predajam kulinarični ustvarjalnosti, nemalokrat pa prijateljem zaigram tudi na ukulele.

Nina Novak

urednica vsebin in besedilopiska

Več o Nini

Ker v Glasbeni šoli B.A.S.E. učence spodbujamo h kreativnosti, se pri svojem delu trudim biti inovativna tudi sama. Tako vam skušam približati Matejeve zamisli in posredovati druge uporabne vsebine, sicer pa delujem kot kritičarka, publicistka in urednica, vodim več jazzovskih projektov ter pišem prozo in poezijo, ki jo nemalokrat uglasbim. Prosti čas namenjam branju, pohodništvu in drugim aktivnostim v naravi.

Žiga Golob

vodja ptujske enote

Več o Žigi

Sem kontrabasist, bas kitarist, improvizator, avtor scenske glasbe, glasovni sinhronizator s poudarkom na animiranih filmih in urednik. V Glasbeni šoli B.A.S.E. sem prevzel vlogo vodje ptujske enote, kar pomeni, da koordiniram naloge posameznih mentorjev, skrbim za njihove urnike, bedim nad vpisnimi postopki in z njim povezano administracijo, pa tudi nastopi učencev. V prostem času zelo rad berem in lagodno kolesarim.

Podarite darilni bon

Podarite svojim bližnjim darilni bon za glasbeno izobraževanje kateregakoli instrumenta oziroma petja, ki ga poučujemo v Glasbeni šoli B.A.S.E., in poskrbite za doživetje, izkušnje ter trajne spomine.

NAROČITE DARILNI BON

Enote Glasbene šole B.A.S.E.

PREBERITE VEČ

Glasbena šola B.A.S.E.

Maribor

Slomškov trg 1,

2000 Maribor

V bližini: SNG Maribor in Stolna cerkev sv. Janeza Krstnika

PREBERITE VEČ

Glasbena šola B.A.S.E.

Ljubljana

Kotnikova 36

1000 Ljubljana

V bližini: Glavna železniška postaja Ljubljana

PREBERITE VEČ

Glasbena šola B.A.S.E.

Slovenska Bistrica

Trg svobode 28

2310 Slovenska Bistrica

V bližini: Knjižnica Josipa Vošnjaka, Sladoledarna M

PREBERITE VEČ

Glasbena šola B.A.S.E.

Ptuj

Ulica heroja Lacka 10

2250 Ptuj

V bližini: Novi trg, Delavska hranilnica

mag. MATEJ HOTKO, ravnatelj šole

Jazzovski basist in kontrabasist mag. Matej Hotko je diplomiral na prestižni univerzi Manhattan School of Music v New Yorku, od leta 2006 pa se posveča predvsem izobraževalnim metodam, s katerimi tako mladim kot odraslim pomaga dosegati cilje in uresničevati sanje. Od leta 2010 predava na Akademiji za glasbo v Ljubljani, za svoje dosedanje glasbene dosežke pa je prejel posebno priznanje Univerze v Ljubljani. Je tudi dirigent dveh jazzovskih orkestrov, vodja več zasedb, studijski glasbenik in producent.

Z željo po prenovi in izboljšanju izobraževalnega sistema na področju glasbe je leta 2006 k sodelovanju povabil najboljše glasbene pedagoge in druge podpornike ter ustanovil Glasbeno šolo B.A.S.E., ki je danes prisotna v kar štirih različnih krajih, medtem ko se pouka udeležujejo učenci iz vse Slovenije. Mateja Hotka od drugih ravnateljev glasbenih šol namreč ločuje prepričanje, da mora kakovostno glasbeno izobraževanje zajeti vse generacije in žanre, a tudi inovativnost, ki se kaže v naprednih izobraževalnih pristopih, kakršna je pedagoška metoda O.G.I.

VEČ O MATEJU

Uspehi naših učencev

V Glasbeni šoli B.A.S.E. so znanje pridobivali številni danes mednarodno uveljavljeni glasbeniki, ki so skupaj z drugimi učenci uspešno opravili sprejemne izpite na najprestižnejših evropskih in ameriških šolah.

Žan Tetičkovič, Maja Keuc, Tilen Beigot, Pija Tušek, Nina Šilovinac in Gašper Žerjal so le nekatera imena, ki dokazujejo, da naš trud ni zaman, sčasoma pa so pravzaprav postali kar merilo naše uspešnosti.

PREBERITE VEČ

Maja Keuc

Pija Tušek

Žan Tetičkovič

Gašper Žerjal

Nina Šilovinac

Tilen Beigot

Vodilna zasebna glasbena šola v Sloveniji in edina glasbena šola, ki zagotavlja celovito glasbeno izkušnjo.

Naslov za vročanje

Glasbena šola B.A.S.E.

Slomškov trg 1

2000 Maribor

Pomembne povezave

Pridobite informacije

Zaposlitve

Za medije

Učenje na šoli

Spletna glasbena šola

Delovni čas tajništva

ponedeljek-petek

8:00-16:00

Ponedeljek - Petek / 8:00 - 16:00

Lokacije enot

Ljubljana

Kotnikova ulica 36, 1000

Maribor

Slomškov trg 1, 2000

Sl. Bistrica

Trg svobode 28, 2310

Ptuj

Ulica heroja Lacka 10, 2250

Ljubljana / Kotnikova ulica 36, 1000

Maribor / Slomškov trg 1, 2000 Maribor

Sl. Bistrica / Trg svobode 28, 2310

Ptuj / Ulica heroja Lacka 10, 2250

PIŠITE NAM: info@base.si

POKLIČITE NAS:040 558 904

PIŠITE NAM:info@base.si

POKLIČITE NAS:040 166 979

©Glasbena šola B.A.S.E. - 2022

>Zahtevajte informacijoPokličitePošljite SMS

TAGS:najve ola Glasbena ja

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Ulična galerija

  HomeIzložbe20222021202020192018201720162015201420132012PRATEĆI PROGRAM20222021202020192018201720162015201420132012O namaKontakt

Home - The Kola Nut Collaborativ

   Navigation HomeAboutLaunch TimebankMembershipThe

Nová škola - DUHA, Brno - dist

   0 Kč 0 E-SHOP O NÁS INTERAKTIVNÍ UČEBNICE Novin

Pneu OK - pneumatiky, levné pne

  

La web Oficial de La ComarCON |

  PRINCIPALNOTICIASACTIVIDADESColaboradoresPRIVACIDADSeleccionar página ¡Gracias!Muchas gracias todos los que os pasasteis por la ComarCON´22 hacie

Commercial Solar Solutions for B

   About UsWhy GeniePowering Your FutureOur dedicated commercial energy solutions experts work for our business clients to provide reliable, affordable,

Agrivoltaic Solutions &#8211; Mo

  Skip to contentHomeAboutMenu ToggleWhat is Agrivoltaic?FAQServicesMenu ToggleGrazing ServicesConsulting ServicesContact Main MenuHomeAboutMenu ToggleW

Némedy Nyomda Budapest - katal

  body.custom-background { background: #a4a4a4 url("https://nemedynyomda.hu/wp-content/uploads/2013/08/hatter-arnyekkal-index.jpg"); background-repeat:

Situs Judi Bola Online24jam Terp

   Lompat ke konten (Tekan Enter) Situs Judi Bola Online24jam Terpercaya & Terbaik IndonesiaAgen Resmi Situs Judi Bola Online24jam Keamanan Terpercaya

Bandar Judi Online Slot Joker123

  Skip to contentTOP MENUBandar Judi Online Slot Joker123 Terpercaya Sejak 2010 IndonesiaMari buat anda yang mau rasakan daftar slot joker123 di indones

ads

Hot Websites