Sauna Restaurant Meri – Suomen suurin kelluva sauna- ja ravintolakokemus

Web Name: Sauna Restaurant Meri – Suomen suurin kelluva sauna- ja ravintolakokemus

WebSite: http://www.saunaravintolameri.fi

ID:300141

Keywords:

Suomen,Meri,Sauna,Restaurant

Description:


Close Mene sisältöön
InstagramFacebook-fLiity jäseneksiMenuJäsenyydet & paketit

Pohjoismaiden suurin kelluva sauna- ja ravintola­kokonaisuus Vaasassa

Saunaravintola Meri

Spa- osasto 80 asiakkaalle ympärivuotisesti! Suuri unisex- sauna, tunnelmallinen pieni sauna, 12 metrin lämmitetty spa- uima-allas, uintimahdollisuus vuoden ympäri upeissa maisemissa Tutustu

Ympärivuotinen Sauna & Spa -osasto, avanto,
lounge & uima-allas


Saunaravintola Meri

Merellinen olohuone, henkeäsalpaavan upeat maisemat, arkkitehtuuri, suomalainen avanto- ja saunaperinne sekä herkullinen ruoka. Kaikki palvelut ovat avoinna ympäri vuoden. Ravintola

Tunnelmallinen moderni eurooppalainen 200- paikkainen ravintola

MERI Modern european restaurant 1. krs.

Huippukokki Hans Välimäen suunnittelema vaihtuva menu. Sharing plates- konsepti sekä useiden vaihtoehtojen viiden ja neljän ruokalajin sesongeittain vaihtuva Meri tasting-menu Tutustu

Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen kelluva sauna- ja ravintolakokemus avataan loppukesällä 2022 Vaasaan

Saunaravintola Meri on hyvän mielen ravintola, jossa yhdistyvät merellinen olohuone, henkeäsalpaavan upeat maisemat, arkkitehtuuri, suomalainen avanto- ja saunaperinne sekä herkullinen ruoka. Kaikki palvelut ovat avoinna ympäri vuoden. Vaasan sisäsatamaan, kaupungin ydinkeskustan läheisyyteen loppukesästä 2022 avautuva tuhannen (1000) asiakaspaikan kohde on Pohjoismaiden suurin kelluva saunaravintolakokonaisuus. Kyseessä on mittaluokaltaan Pohjanmaan alueen suurin matkailu- ja ravintola-alan toimialaan kohdentuva investointi vuosiin. Meri eroaa Suomen ja Pohjoismaiden muista vastaavista matkailukohteista sillä, että se on kokonaan kelluva. Yli tuhannen neliömetrin uusi saari rakenteineen kohoaa Vaasan sisäsatamaan paraatipaikalle.

"Kunnianosoitus maailmanperintöalueelle"

Meri on rakennettu kunnianosoituksena merenkurkun pysäyttävän upealle luonnolle ja alueen monimuotoisuudelle

Itämerestä kirjaimellisesti kohoava Saunaravintola Meri on rakennettu kunnianosoituksena merenkurkun pysäyttävän upealle luonnolle ja alueen monimuotoisuudelle.
Pohjanmaan rannikon ja Merenkurkun jatkuvasti kohoava kivikkoinen saaristo on Suomen ainoa luonnonperintökohde Unescon maailmanperintöluettelossa. Pohjanmaan rannikolla maankohoamisilmiö tulee parhaiten esille koko maailmassa. Merenkurkun saaristolla onkin ainutlaatuinen geologinen arvo, sillä täällä maankohoamisnopeus on yksi maailman nopeimmista jääkauden muovaamassa saaristossa. Merenkurkun saaristo on paras paikka maailmassa kokea ja ymmärtää viimeisimmän jääkauden aiheuttamaa maankohoamista. Yhden ihmisiän aikana paljastuu uusia karikoita ja ihmeellisiä moreeniharjanteita muodostaen saariston labyrinttimaisen maiseman. Merenkurkun maailmanperintöalue näkyykin teemana Saunaravintolan sauna & spa-tiloissa sekä ravintolassa monin pienin yksityiskohdin. 

Liity jäseneksi

Tutustu uusiin upeisiin tiloihin Vaasan kauneimmalla paikalla

Sauna & spa- osaston edustalla käytössäsi on suuri, 12m pitkä lämmitetty, Saunaravintola Meri tiloihin suunniteltu spa- uima-allas ja sen hierovat poretoiminnot. Saunomisen ohessa pulahdat ympäri vuoden sujuvasti ympäri vuoden Vaasan raikkaaseen meriveteen tai vilvoittelet tunnelmallisessa saunaosaston lounge- tilassa samppanjaa nauttien.


Meri Sauna & SpaMeri Restaurant 1. krs.Meri Bar & Terrace 2. krs.Meri Live Terrace

Ravintola

Ravintolan konseptoinnista vastaa Suomen tunnetuin Michelin- kokki Hans Välimäki

"Vaasan helmi ja matkailun lippulaiva"

”Innovatiivisesti meren päälle rakennettu ravintola on sinällään jo nähtävyys, mutta rento, perinteisestä eurooppalaisesta keittiöstä ammentava ja klassista keittotaitoa edustava Meri tulee erikoistumaan kaloihin, äyriäisiin ja kasviksiin sekä laatulihoihin. Uutuusravintolaa kuvaillaankin nimellä ”Vaasan helmi ja matkailun lippulaiva”. Perinteen mukaan sillä luvataan epämuodollista tunnelmaa, hyvän ruoan ja juoman liittoa, sekä mannermaisen sydämellistä palvelua viikon jokaisena päivänä. Vaasan sisäsatamaan avautuva täysin uusi ravintola käsittää myös baarin ja 600- paikkaiset ulkoilmaterassit. ”Lue koko kirjoitusRavintola

“Nyt kirjoitetaan Vaasan seudun historiaan uusi luku!”

”Olemme äärimmäisen innoissamme tästä seutua kansainväliselle matkailumarkkinalle nostavasta vetovoimahankkeesta. Vaasalla ja seudulla on nyt todellinen merellinen elämyksellinen lippulaiva ja ylpeyden aihe. Saunaravintola Meri -brändiä viemme myös ulkomaille ja odotamme kansainvälisiä matkailijoita tuleville vuosille. Nyt vaasalaisille tarjoutuu myös merellinen mahdollisuus upeaan aikuisten spa- avaonto- ja saunaelämykseen ympärivuotisesti, sillä olemme panostaneet hyvin paljon konseptissa laaturavintolan lisäksi elämyspuoleen ja wellness- palveluihin aikuisille. Valitsimme ravintola & spa- saunakokonaisuudelle suomalaisen nimen MERI, sillä haluamme kunnioittaa luonnonläheisyyttä, alueen historiaa sekä suomalaisuutta ja Pohjanmaan rannikon maailmanperintöaluetta. Merenkurkun saaristo ja Unescon maailmanperintöalue näkyykin teemana Saunaravintolan spa- ja ravintolassa monin pienin yksityiskohdin.”

Tommi Mäki, toimitusjohtaja

MERI Sauna & Spa

Nauti kaikilla aisteillasi suomalaisen saunan ja raikkaan meriveden sekä ainutlaatuisen merikylpylämme tunnelmasta länsirannikon upeimmalla merinäköalalla.

Aikuisille suunnitellultu Meri Sauna & Spa osastomme käsittää kaikkina vuodenaikoina asiakkaiden vapaassa käytössäolevan ja henkeäsalpaavan upealla näköalalla varustetun suuren 20hlö unisex- saunan sekä pienemmän n. 8hlö saunan. Pienempi sauna on varattavissa myös 2-tuntia kerrallaan yksityiskäyttöön. Sauna & spa- osaston edustalla käytössäsi on suuri, 12m pitkä lämmitetty,Saunaravintola Meri tiloihin suunniteltu spa- uima-allas ja sen hierovat poretoiminnot. Saunomisen ohessa pulahdat ympäri vuoden sujuvasti ympäri vuoden Vaasan raikkaaseen meriveteen tai vilvoittelet tunnelmallisessa saunaosaston lounge- tilassa samppanjaanauttien. Lisäksi yksityiskäyttöön on mahdollista varata upeilla merellisillä näköalalla ja tarjoilijapalveluilla oma private jacuzzi seurueille private-saunan yhteyteen. Myös private- sauna on vapaasti sauna & spa osaston kaikkien asiakkaiden käytössä mikäliyksityisvarauksia ei ole. Koko saunaosastomme terasseineen on anniskelualuetta. MERI Sauna & Spa -osastollemme mahtuu kerrallaan n. 80 asiakasta yhtäaikaisesti ympärivuotisesti.

Jäsenyydet ja paketit

Liity jäseneksi

Meri Gold Member

599€ / vuosi / 49,90€/ kk -Jäsenyyksiä myydään vain rajoitettu 300kpl erä

Meri Gold Member sisältää:

Rajattoman määrän Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön jäsenyysaikana kaikkina viikonpäivinä. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippua.15% alennus ruokailuista jäsenyyden aikana Meri ravintolassaKutsu Meri virallisiin avajaisiinKutsuja Meri Gold Member -jäsentilaisuuksiinEtuosto-oikeus vuosittain Vaasa Festivalin VIP- lippuihinGold Member- kortti on henkilökohtainen

Jäsenyyksien veloitus kerran vuodessa. Jäsenmäärän täyttyessä (300 jäsentä) uusia Gold Member- jäsenyyksiä lisätään myyntiin ainoastaan olemassa olevien jäsenten luopuessa jäsenyydestä.

Voimassa yhden vuoden Meri avajaispäivästä alkaen.

Liity jäseneksi

Meri Arki 10 käyntikerran kortti, 109,90€

Meri Arki

10 käyttökertaaMa - To109,90 €

Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön 10 kertaa vapaasti valittavien arkipäivien (ma,ti, ke, to) aikana. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippua. Voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä TAI Meri avajaispäivästä alkaen.

Osta nyt

Meri Viikonloppu 10 käyntikerran kortti 149,90€

10 käyttökertaaPe - Su149,90€

Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön 10 kertaa vapaasti valittavien viikonloppupäivien (pe, la, su) aikana. Pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippuat. Voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä TAI Meri avajaispäivästä alkaen.

Osta nyt

Tilavaraukset

MERI ravintola- ja tilavaraukset RYHMILLE

Saunaravintola Meri tarjoaa niin yksityis- kuin yritysryhmille räätälöityjä kokousratkaisuja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä sinun kanssa tilaisuudestasi juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Vain taivas, tai meri on rajana tilaisuuksiesi suunnittelussa! 

Tulossa kesällä 2022!

Yksityisvaraukset

MERI PRIVATE Sauna YKSITYISILLE

2 – 8 henkilölle suunnitellun privatesauna on varattavissa kahdeksi (2) tunniksi kerrallaan. Privatesaunan varaus sisältää myös upeilla näköaloilla varustetun poreammeemme käytön vierailusi ajan. Vietät tunnelmallisen hetken privatesaunassa ja poreammeessa vaikkapa samppanjaa nauttien tärkeimpien ihmistesi kanssa.
Private-sauna varaus sisältää myös Meri Sauna & Spa- osaston sekä avannon käytön varausaikana. Hinta sisältää pyyhkeet, pefletit, shampoot ja suihkusaippuat. 

Tulossa kesällä 2022!

Sijainti

Saunaravintola Meri sijaitsee Vaasan meren rannalla

Sisäsatamassa aivan kaupungin ydinkeskustan läheisyydessä n. 400m etäisyydellä Vaasan torista. Alueelta avautuu henkeäsalpaavan upeat merinäköalat. Saunaravintolan läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa sekä kadunvarsipysäköintipaikkoja. Ravintolakokonaisuudessa on myös asiakkaidemme käytössä olevat 40 vierasvenepaikkaa, eli voit saapua sujuvasti myös meriteitse sulan veden aikana. Kevyelle liikenteelle olemme erittäin helposti saavutettavissa niin kävellen, polkupyörällä kuin vaikkapa sähköpotkulaudallakin, alueelta löytyykin myös paljon pyöräparkkialueita. Erinomaiset kevyen liikenteen kulkuväylät kaikista ilmansuunnista ovat avoinna ja kunnossapidossa ympäri vuoden. Kulkureitit ravintolaan sekä Sauna & spa- osastolle on suunniteltu täysin esteettömiksi.Osoitteemme on Kirjastonkatu 1, 65100 Vaasa.

Uutiset, ajankohtaista

Uutiset

Vaasan Saunaravintola Meri saapuu rantaan

31.08.2022Lue lisää

Vaasan Saunaravintola Meri saapuu rantaan

Pohjoismaiden suurin täysin kelluva saunaravintola on 1000-paikkainen Saunaravintola Meri, joka avataan Vaasan kaupungin edustalle merenrantaan syksyllä 2022. Uniikki ravintola kätkee

Uutiset

Vaasan Saunaravintola Merin operatiiviseksi johtajaksi Joni Koski ja ravintolapäälliköksi Sebastian Granfors

19.07.2022Lue lisää

Vaasan Saunaravintola Merin operatiiviseksi johtajaksi Joni Koski ja ravintolapäälliköksi Sebastian Granfors

Pohjoismaiden suurin täysin kelluva saunaravintola on 1000-paikkainen Saunaravintola Meri, joka avataan Vaasan kaupungin edustalle merenrantaan syksyllä 2022. Uniikki ravintola kätkee

Uutiset

Haemme Vaasaan operatiivista johtajaa

07.04.2022Lue lisää

Haemme Vaasaan operatiivista johtajaa

Haemme Vaasaan OPERATIIVISTA JOHTAJAA vastaamaan uuden kelluvan menestyskonseptimme sekä kahden muun ravintolan liiketoiminnan johtamisesta! Tehtävässä toimit loppukesästä avautuvan, Suomen suurimpiin

Uutiset

Hans Välimäki: ”Saunaravintola Meri on Vaasan helmi ja matkailun lippulaiva”

04.04.2022Lue lisää

Hans Välimäki: ”Saunaravintola Meri on Vaasan helmi ja matkailun lippulaiva”

Ravintolan konseptoinnista ja menusta vastaa Suomen tunnetuin, Michelin- kokki Hans Välimäki. Keittiömestari Hans Välimäki ja Vaasassa päämajaansa pyörittävä Sisäsataman Terassi

Uutiset

TIEDOTE: Suomen suurin täysin kelluva 1000- paikkainen Saunaravintola Meri avataan Vaasaan kesällä 2022

04.04.2022Lue lisää

TIEDOTE: Suomen suurin täysin kelluva 1000- paikkainen Saunaravintola Meri avataan Vaasaan kesällä 2022

Pohjoismaiden suurin täysin kelluva, 1000- paikkainen Saunaravintola Meri avataan Vaasan edustalle merenrantaan loppukesästä 2022. Aikuisten Sauna & SPA, sekä huippukokki

EdellinenSeuraava
`

Ota yhteyttä

MERI Sauna Restaurant
Kirjastonkatu 1, 65100 Vaasa

 

Asiakaspalvelu
joni@saunaravintolameri.fi
0408284482

 

Ennakkovaraukset
040 086 5046
valtteri@saunaravintolameri.fi

Kaikki yhteystiedot

Tilat

Menu

Info

Menu

Tilaa kuulumiset

Pysy kartalla viimeisimmistä uutisista, kampanjoista, tarjouksista ja julkaisuista uutiskirjeemme tilaajana – liity mukaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

© 2022 saunaravintolameri.fi all rights reserved | Site by: WebAula.fi

Saunaravintola Meri
MeriSauna&SpaMeriRestaurantMeriBar&TerraceMeriLiveTerrace

MenuFacebookIcon-instagram

Tervetuloa kesällä 2022!
Saunaravintola Meri suosittelee:

Osta GOLD- jäsenyysOsta ravintolalahjakorttiOsta 10- kerran käyntikortti Sauna & Spa

TAGS:Suomen Meri Sauna Restaurant

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Luxury Hotel, Restaurant & Spa |

   Hotel & GardensHotel & Gardens MapHistoryThe GardensHead GardenerA

Das Unternehmerinnen - Netzwerk

  startUnternehmerinnenBeautyBüroorganisationCoachingGesundheitHandelImmobilienIndustrieInnen-/ArchitekturKochkurse und SpracheKommunikationKunstTiereV

Herzlich & stilvoll - Hotel-Rest

   DE EN IT DE EN IT HotelUnser HotelZimmer und PreiseBestens InformiertSalzburg erlebenCorona 2022GutscheineImpressionenRestaurantSpeise

Graphtec America Multichannel St

  Loading... Please wait... HomeMy AccountSign in or Create an accountView Cart Advanced Search |Search TipsCategoriesGeneral Dataloggers

American Aquatic

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Homepage - Meritrust

  Skip to main content.MCM CPAs &#038; AdvisorsClient LoginContact About Us Meet the Team

Harz Hotel günstig, All Inclusi

  

Startseite - Unternehmerische Na

   Zum Inhalt springen Unternehmerische Nachhaltigkeit StartIch binKontaktImpressumDatenschutzerklärung Unternehmerische Nachhaltigkeit Main M

Mario's Pizza | Owego, NY | Pizz

   HomeMenuCateringLocation About Order Online (607) 687-5121585-621-3277HomeMen

PSU AAUP | American Association

   Skip to main navigation Skip to main content PORTLAND STATE UNIVERS

ads

Hot Websites