Homepagina - Hygos

Web Name: Homepagina - Hygos

WebSite: http://www.hygos.nl

ID:363582

Keywords:

Homepagina,Hygos

Description:


Wat is jouw ambitie?


Wij zijn er voor jou!

Tot de Hygos Group behoren verschillende toonaangevende bedrijven en merken. Elk met een eigen specialisme, maar wel met een gezamenlijke ambitie: bijdragen aan het zakelijk succes van onze partners. Van sourcing bij de juiste producenten, efficiënt voorraadbeheer en slimme logistieke uitlevering tot maatwerk oplossingen en advies. Zo dragen we onder andere bij aan een goede zorgverlening, het meest efficiënte bestel- en productieproces, een veilige en hygiënische (werk)omgeving en een beter milieu. Wat jouw ambities ook zijn, wij zijn er voor je. Altijd en overal. Welkom bij Hygos.


Samen sterk

Because we care!


Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten en leveranciers. We zijn ondernemers die meedenken, snel schakelen en kansen zien én pakken. Samen maken we onze ambities waar en gaan we voor maximale klanttevredenheid. Met als belangrijkste streven: het welzijn van mensen bevorderen. Wij dragen hieraan bij met een compleet en verrassend aanbod, eerlijk advies, betrokken medewerkers en door het proactief delen van onze kennis. Because we care!

Deel jij onze ambitie?
Samen staan we sterker. Let’s meet!

Onze bedrijven

Samen (meer) voor elkaar

Hygos staat voor samenwerking. Met klanten, leveranciers en de ondernemers in onze groep. Wij vertegenwoordigen verschillende toonaangevende bedrijven binnen de specifieke vakgebieden: verpakkingen, disposables, medische hulpmiddelen, hygiëne & facilitair en persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsmaterialen. De verschillende bedrijven werken onderling nauw samen. Klanten profiteren van een hoogwaardig totaalassortiment, oplossingen op maat, actuele marktinformatie, inkoopvoordeel en operationele efficiëntie. Samen krijgen we meer voor elkaar.


Hygos Packaging
Dat pakt altijd goed uit


Profiteer van één leverancier voor al jouw verpakkingen en disposables. Wij bieden meer dan 10.000 verpakkingen direct uit voorraad leverbaar voor onder meer de (voedingsmiddelen)industrie, foodservice en (food) retail. Van kartonnen dozen, draagtassen, cadeauverpakkingen en decoraties tot snackverpakkingen, maaltijdbakken en praktische verzendverpakkingen. Standaard, op maat gemaakt of voorzien van jouw eigen bedrukking.

Wij helpen je bij het samenstellen van een duurzaam en voordelig verpakkingsassortiment. Niet alleen focussen we op de juiste verpakking maar ook op efficiënt voorraadbeheer en slimme logistieke uitlevering. Wij zijn de partner die meedenkt in jouw voordeel.


Hygos Medical
Goede zorg voor iedereen


Wij geloven in goede en betaalbare zorg voor iedereen. De juiste producten en een goed advies zijn hierbij essentieel. Wij bieden een compleet assortiment medische hulpmiddelen en disposables, verpleegartikelen en laboratoriumbenodigdheden voor onder meer ziekenhuizen, (thuis)zorginstellingen, zorgverzekeraars en apotheken. Samen met onze partners werken we aan het verbeteren van de zorg, gelet op gezondheid, veiligheid, comfort en efficiëntie voor patiënten, bezoekers en werknemers. En omdat elke seconde telt, helpen we je altijd snel vooruit. Dankzij onze doortastende en flexibele aanpak hoef jij je geen zorgen te maken om beschikbaarheid en levertijden.


Hygos Facility & Hygiene
Hygiëne als veilige basis


Hygos is jouw snelste weg naar een schone, veilige en hygiënische werkomgeving. Je profiteert van een compleet productassortiment van bekende merken. Het assortiment bestaat onder andere uit schoonmaakproducten, persoonlijke verzorging, poetsdoeken, desinfectans en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Daarnaast bieden we uitgebreide (maatwerk) servicemogelijkheden. Zo stellen we in samenwerking met onze partners verschillende dispensers in bruikleen, inclusief installatie, onderhoud en (na)vulling. Ook verzorgen we de vervanging en reiniging van geïmpregneerde wissers en schoonloopmatten. En voor wie niks wil missen van de actuele ontwikkelingen en innovaties in de branche, organiseren we regelmatig (digitale) kennisbijeenkomsten. Samen zetten we de hoogste standaard in hygiëne.


Hygos Safety
Veiligheid voor alles


We bieden bescherming van hoofd tot voet met een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen. Het assortiment bestaat onder andere uit veiligheidskleding, adembescherming, gehoorbescherming, werkbrillen en valbeveiliging. Werkkleding en gehoorbescherming kunnen we op maat maken, evenals werkbrillen op sterkte. We verzorgen daarnaast ook wasservice, onderhoud en certificering, zowel on-site als in onze eigen werkplaats. Je bent verzekerd van een deskundig advies, waarbij we niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook bijdragen aan het comfort van jouw medewerkers en bezoekers. Samen zorgen we voor een veilige én prettige (werk)omgeving voor medewerkers en bezoekers.


Mooie merken

We creëren een omgeving waarin iedereen graag met ons wil samenwerken. Niet alleen klanten, maar ook leveranciers. We zijn voor veel A-merken een betrouwbare en representatieve partner. Hierdoor kunnen we onze klanten de mooiste merken bieden en zijn we altijd up-to-date. We zorgen voor een optimaal samenspel, zodat iedereen profiteert van zakelijk succes.
Vacatures


Deel jij onze ambitie en wil je ook bijdragen aan een beter welzijn? Sluit je aan bij de Hygos-familie. We zijn een hard groeiende organisatie, gedreven door ondernemerschap en creativiteit.


Samen (meer) voor elkaar geldt ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je wordt hierin gesteund door je collega’s. Want groeien doen we bij Hygos samen. Door het delen van kennis en vaardigheden, vullen we elkaar aan en ontstaan de mooiste ontwikkelingen met als doel meerwaarde te creëren voor onze afnemers.

We zijn actief in diverse uitdagende markten, met elk hun eigen ontwikkelingen en complexe vraagstukken. Van de ontwikkeling van nieuwe, duurzame verpakkingsoplossingen en het optimaliseren van de hygiëne op de werkvloer tot het verbeteren van het welbevinden van patiënten en (zorg)medewerkers. We werken hiervoor nauw samen met verschillende bekende A-merken, professionals in het vakgebied en (zorg)instellingen. Samen maken we het verschil.

Jouw uitdaging begint hier. Doe je mee? Bekijk onze actuele vacatures.


Bekijk al onze vacatures

1908


Jaar van oprichting

235 mln


Omzet

600+


Medewerkers

80000 m2


Warehouse

19


Bedrijven

50000+


SKU's

Laatste nieuws

Recente nieuwsberichten

Maak kennis met onze bedrijven, blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de markt en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen, hygiëne, zorg en veiligheid.


Even voorstellen: EmdaMed & EmdaPlast

Even voorstellen: Mokrupak en Peijs. Pakkend veelzijdig en slim verpaktOns managementteam

Maak kennis met Hygos

Het managementteam van Hygos bestaat uit Alex de Graaf (CEO), Jacco van Dijk (CPO) en Philippine van de Putten (CCO), Hans van Eersel (CHRO) en Bernard Olde Rikkert (CFO). Zij aan zij met de ondernemers die hun bedrijf integreerden in de Hygos Groep, werkt ons managementteam met ambitie en plezier aan onze gedeelde ambitie om in 2025 de grootste Europese B2B marketplace te worden voor (medische) disposables, verpakkingen en hygiëne artikelen.Alex de Graaf

CEO

We zijn ondernemers die meedenken, snel schakelen en kansen zien én pakken. Vastberaden om bij te dragen aan het succes van onze klanten en werknemers.


Philippine van der Putten

CCO

Bij Hygos ondernemen we vanuit de gezamenlijke ambitie om bij te dragen aan het zakelijk succes van onze klanten. Dat betekent meedenken, snel schakelen en kansen zien én pakken.


Jacco van Dijk

CPO

Wij gaan niet voor eenmalige transacties, maar voor langdurige relaties. Dan leer je elkaar pas echt goed kennen en haal je het beste in elkaar naar boven.


Hans van Eersel

CHRO

Bij Hygos geloven we in de kracht van samenwerken waarbij onze medewerkers rollen vervullen die passen bij hun talenten, competenties en ambities. Met veel verantwoordelijkheidsgevoel, eigenaarschap, beslissingsvrijheid en humor creëren zij toegevoegde waarde en dragen daarmee optimaal bij aan het succes van Hygos én van onze klanten.


Bernard Olde Rikkert

CFO

.

Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.

Hygos
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk
The Netherlands

Contact
T: 079 - 346 6000
M: info@hygos.nl
© 2021 Hygos - Privacy - Website: G2O

TAGS:Homepagina Hygos

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Homepagina - depenningschilders.

   Home HomeOver onsDienstenSchilderwerkenBuitengevelisolatieGevelonderhoudHoutrotWandafwerkingP

homepagina - VOC-Brugge

  Skip to contentHomepaginaTheoretische opleidingen         |Rijbewijs B          |BE-C-CE         |Nascholing vrachtwagenBl

The Grand - Homepagina

  menuHistoriekTeamProjectAppartementenLifestylePersContacteer onsStart / stopDempen / niet dempenDé architecturale parel aan de NoordzeeEen van de laa

Homepagina | Sport&Strategie

  VakbladNieuwsSport & CoronaEventsOpinieVakbladEventsContactMenuSluitVandaagNu in het vakblad: Chris Woerts over de waarde van eredivisieclubsHet nieuw

Homepagina - Broeder Sjuul

  HomeBlogOver mijContactPrivacy PolicyAlgemene voorwaarde - ZorgLoginHomeBlogOver mijContactPrivacy PolicyAlgemene voorwaarde - ZorgLogin'Mijn passie l

Homepagina &mdash; Ter Braak Wil

  skip to Main Content Almelo, Adastraat 1 0546 - 82 25 55 Nijverdal, Maximastraat 4 0548 – 85 50 00 Login cliëntenPersoonlijk Huis kopen &#038; verko

Homepagina

  keywords:
description:
Ga naar hoofdinhoud

Homepagina - IGV

  De Indische Genealogische Vereniging (IGV) is er voor iedereen die een ontdekkingsreis wil maken in zijn of haar Indische familiegeschiedenis. De IGV

ads

Hot Websites