Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara | Heves County Chamber of Commerce and Industry

Web Name: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara | Heves County Chamber of Commerce and Industry

WebSite: http://www.hkik.hu

ID:305504

Keywords:

Iparkamara,County,Kereskedelmi,Heves

Description:


Ugrás a tartalomra

Az adatvédelmi tájékoztatónbanmegtalálja, hogyan gondoskodunk az Ön adatainak védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További információk

Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Heves County Chamber of Commerce and Industry

EnglishMagyar ✕ KamaránkrólHKIK ElnökségeHKIK Ellenőrző BizottságaHKIK Etikai BizottságaHKIK küldöttekMKIK kollégiumokba delegált tagokOrszágos küldöttekMunkaszervezetCímeinkRegisztráció-HozzájárulásKötelező kamarai regisztráció és hozzájárulásÉpítőipari tevékenység kötelező regisztrációjaOktatásGyakorlati képzés a RENDKÍVÜLI helyzetbenSzakképzés TanulószerződésselSzakképzés MunkaszerződésselPályaorientációVálassz Pályát!Mi a Pálya?!Online osztályfőnöki óra a HKIK-valGyakorlati képzőhelyek ellenőrzéseÁgazati alapoktatás és vizsgaDuális DiplomaMesterképzés és mestervizsgaKamarai gyakorlati oktatói képzés, vizsga és továbbképzésSzakmai vizsgákHeves Megyei Fejlesztési és Képzési BizottságSzakmai versenyek, SZKTVFelnőttképzésKamarai feladatokBékéltető TestületOkmányhitelesítésSzármazási bizonyítványATA CarnetSzéchenyi Újraindítási HitelekTeljesítésigazolási Szakértői SzervVálasztott BíróságÜZLETI PARTNER KERESÉSPÁLYÁZATKERESŐMunkajogi tanácsadásKözérdekű adatokSzervezeti, személyzeti adatokTevékenységre, működésre vonatkozó adatokGazdálkodási adatokTagságÖnkéntes kamarai tagságZöldségben az erő!ZÖLDségben az erő! projektZöld eseményeinkA gyöngyösi Vak Bottyán János Gimnázium diákjai ismerkedtek a környezetbarát lehetőségekkelA hatvani Bajza József Gimnáziumban járt a ZÖLDségben az erő! projektBornemissza nap, zöldbenZÖLDbe borult a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium isZÖLDségben az erő a duális felsőoktatásban - EgerbenZÖLDségben az erő a duális felsőoktatásban - GyöngyösönZÖLDségben az erő! BélapátfalvánZÖLDségben az erő! GyöngyösönZÖLDségben az erő! HevesenZÖLDségben az erő! KálonZÖLDségben az erő! PétervásáránZÖLDégben az erő az egri Régiségvásáron! - 2021.06.20.ZÖLDégben az erő az egri Régiségvásáron!Zöld hírekEnergetikai linkgyűjteményEnergiahatékonyságZÖLD HÍREK ÖSSZEFOGLALÓJAKorrekt Partner VédjegyELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSSegédlet az egyéni vállalkozás indításához Csökkentse vállalkozása energiaköltségeitHeves megyei szolgáltatók és gyártók katalógusaA MKIK részére fizetendő a Kamarai hozzájárulás

Hírek

1%-os fix kamattal igényelhető a Széchenyi Mikrohitel MAX

2022.09.02.

A mai naptól igényelhető a Kormány által és a gazdaságfejlesztési miniszter munkaszervezetének közreműködésével nyújtott támogatás mellett a Széchenyi Kártya Program MAX legújabb eleme a Széchenyi Mikrohitel MAX, mely speciálisan a mikro- és kisvállalkozások fejlődését segítő Széchenyi Kártya konstrukció – jelentette be Krisán László, a Széchenyi Kártya Programot koordináló KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója.

Iparűzési adó miatti bejelentkezés az új Katás vállalkozások esetében

2022.08.31.

2022. szeptember 1-jén hatályukat vesztik a kisadózó vállalkozások tételes adójának (régi kata) szabályai, ezért a jelenlegi katásoknak 2022. augusztus 31-én a törvény erejénél fogva megszűnik a kata adóalanyiságuk. A megszűnéssel kapcsolatban a jelenlegi katásoknak nincs külön bejelentési kötelezettségük. Minden érintett vállalkozásnak el kell döntenie, hogy milyen szabályok szerint adózik 2022. szeptember 1-jétől, legyen az a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV), vagy az önkormányzatnál. Ha az új kata szerint szeretnének adózni, azt be kell jelenteniük a NAV-hoz, illetve ha így kívánnak adózni az iparűzési adóban az önkormányzati adóhatóság felé is.

Vállalkozások regionális munkaerő támogatása

2022.08.15.

Tízezer álláskereső elhelyezkedését támogathatja a kormány a vidéki régiókban az augusztus 15-től induló Vállalkozások regionális munkaerő támogatása program ban - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM).

Kisokos segíti a magánszálláshelyek létesítését

2022.08.11.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) MAGÁNSZÁLLÁSHELY KISOKOS címmel kiadványt állított össze, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson új magánszálláshely létesítéséhez. A füzet a kezdeti lépések bemutatása mellett a teljes körű tájékozódásban és a körültekintő döntéshozatalban is támogatja az új és leendő magánszálláshely-szolgáltatókat.

Jó hír több Katából kieső vállalkozásnak: csökken az EKHO

2022.08.10.

Megjelent a Kormány 297/2022. (VIII. 9.) Korm. rendelete az egyes egyszerűsített közteherviselést lehetővé tévő rendelkezések alkalmazásáról. Tevékenységtől és bevételtől függően több volt Katás vállalkozásnak nyújthat ez megoldást. A kormány döntés alapján szeptember 1-jétől csak 15 százalék lesz a fizetendő ekho mértéke.

Elindul a Széchenyi Kártya Program MAX

2022.08.01.

A kormány korábbi bejelentése alapján Széchenyi Kártya Program MAX néven folytatódik a hazai kkv-szektor versenyképességének elősegítését és tartós növekedési feltételeinek megteremtését szolgáló államilag támogatott hitelprogram. Konkrét hitelkérelmek benyújtására várhatóan e hét közepétől lesz lehetőség a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparlamara egri, gyöngyösi és hatvani irodájában.

A kisadózó vállalkozások teendői az új kata miatt

2022.08.01.

Az új katát kizárólag az Evectv. szerinti egyéni vállalkozói nyilvántartásban szereplő, főfoglalkozású egyéni vállalkozó választhatja a nyilvántartásban rögzített tevékenységeire. Az új kata választásáról 2022. augusztus 1-jétől lehet nyilatkozni a tájékoztatóban is elérhető nyomtatvány kitöltésével. Az adózókat 2022. szeptember 1-től kezdve értesíti a NAV a Kata tv. szerinti nyilvántartásba vételről.

EnviroVET A környezeti fenntarthatóság előmozdítása és nyomon követése a szakképzésben

2022.07.26.

A HKIK részt vesz egy új nemzetközi együttműködésben, amelynek legfőbb célja a szakképzésben dolgozók szakmai fejlődésének javítása, különös tekintettel a környezettudatosság fejlesztésére és a környezeti hatások felmérésére a szakképzési szektorban.

Szakmasztárjaink parlamenti díjátadója 2022.

2022.07.25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal szervezte meg a Szakma Sztár Fesztivál keretében az országos szakmai versenyek döntőit, amelyen 86 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek.

A kisadózó vállalkozások (KATA) új adótörvénye – 2022. augusztus 1.

2022.07.19.

Megjelent a Magyar Közlöny 118. számában a 2022. évi XIII. számú törvény a kisadózó vállalkozók tételes adójáról, amely új alapokra helyezi a kisadózó vállalkozások adózási szabályait. Az új szabályok alkalmazásának határideje nagyon hamar itt lesz, ezért a kisadózó vállalkozóknak is és megbízóinak is át kell gondolni a teendőket. Leginkább a szeptember 1-jei váltásra és az augusztusi teendőkre kell nagyon koncentrálni.

Tovább az összes hírre

Kamarai reg.

Cégkereső

Építőipari reg.

Online Piactér

Kapcsolat

Dokumentumok

Fotótár

MEGYEFILM

Események

09.07 szerda

Energetikai helyzetkép, vállalati megoldások Hatvanban

Az energiaárak drasztikus emelkedése, a biztonságos energiaellátás megteremtése miatt különösen időszerű az energiafogyasztás csökkentési lehetőségek feltárása. Növelje vállalkozása versenyképességét energiahatékonysági megoldásokkal! Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ezúton hívja meg a vállalkozások képviselőit a Hatvan és Térsége Kamarai Vállalkozói Klub következő rendezvényére.

Helyszín:Centervill Kft. (3000 Hatvan, Pintér István út 2. 09.08 csütörtök

"A szakirányú oktatás pénzügyi és adminisztratív kérdései” Eger

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a gyakorlati képzőhelyek, illetve a leendő gyakorlati képzőhelyek részére jogi és pénzügyi ismeretek tartalommal felkészítést szervez, melyre szeretettel várjuk az érdekelt vállalkozások gazdasági, humánerő-politikai és – fejlesztési területen dolgozó munkatársait.

Mivel az idei évben fontos szakmai változások történtek, így a rendezvény 2 helyszínen kerül megszervezésre.

Helyszín:HKIK Székháza, Konferenciaterem, 3300 Eger, Faiskola út 15. 09.15 csütörtök

"A szakirányú oktatás pénzügyi és adminisztratív kérdései” Gyöngyös

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a gyakorlati képzőhelyek, illetve a leendő gyakorlati képzőhelyek részére jogi és pénzügyi ismeretek tartalommal felkészítést szervez, melyre szeretettel várjuk az érdekelt vállalkozások gazdasági, humánerő-politikai és – fejlesztési területen dolgozó munkatársait.

Mivel az idei évben fontos szakmai változások történtek, így a rendezvény 2 helyszínen kerül megszervezésre.

Helyszín:H2O KAMARAHÁZ Gyöngyös Előadó terem Tovább az összes eseményre

Dolgozva tanulj!

TRENDITION www.skhu.eu

InnoService www.skhu.eu

Nők a munka világában Heves megyében

ZÖLDségben az erő

Nő a tét www.skhu.eu

Open Doors www.skhu.eu

Erasmus + KA1 Mobilitási Projekt

Modern Vállalkozások Programja

Erasmus + KA1 Mobilitás 2019. projekt

Erasmus+ KA2 Stratégiai Partnerség

Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ügyintéző szervezetDokumentumtárImpresszumAdatvédelmi tájékoztatóÜgyfélfogadásKötelező Regisztráció hkik@hkik.hu 3300 Eger, Faiskola út 15. +36/36-416-660

TAGS:Iparkamara County Kereskedelmi Heves

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Hancock County Savings Bank

   Need Help?Forgot Password?Customer CareDirect LinkONLINE BANKING

Home - Community Foundation Of M

  860.347.0025 &middot; 49 Main Street Middletown, CT 06457 &middot; info@middlesexcountycf.org Get Email Updates 0DonateMenuMake a Donation Search the

Bedford Hills Fire Department -

  

Town of Dunn, Wisconsin | Dunn C

   Town of DunnDunn County, WI Home (current) About Us Calendar Minutes & Agendas Forms Garbage & Recycling

Roosevelt County | New Mexico

  HomeDepartmentAdministrationCourt ComplianceDetentionRestrictive Housing ReportsEmergency ManagementCOVID-19Flu CampaignFacility/MaintenanceFinanceGra

Best Medical Cannabis Dispensary

  Go to StoreMedical Card BookingHomeMenuCategoriesFlowerVapeExtractPrerollEdibleTinctureTopicalDealsBlogCompanyAboutReviewsContactVendorsFAQsGo to Stor

Sierra County Historical Society

  HomeHistoryOur MuseumMap and DirectionsMonumental NuggetTownsend Big-Eared Batsmusic-at-the-mineThe SierranThe Sierran ArchiveShop OnlinePhoto/Video

Maricopa County Parks & Recrea

  Skip to main content

Lehigh County Medical Society -

  Skip to content

Modular Home Builder | Hunterdon

  Hunterdon Homes, LLCFurlong PA 18925 USh&#x75;n&#116;&#x65;r&#x64;o&#110;&#x68;o&#x6d;&#x65;s&#x6c;l&#99;&#x40;g&#x6d;&#x61;i&#x6c;.&#99;&#x6f;mHunter

ads

Hot Websites