Vores forretning

Hedeselskabets kerneforretning omfatter flere segmenter. Gennem investeringer, partnerskaber og forretningsudvikling udvikler vi løbende nye, skalerbare forretningsområder, som medvirker til at styrke forretningen

Læs mere

Vi bidrager bl.a. med:

Klimaskov

Klimaskov

Vi rejser og forvalter din klimaskov, som effektivt optager CO2, leverer træprodukter og øger biodiversitet. Det er godt for både bundlinjen, brandet og naturen.

Læs mere

Blå Biomasse

Blå Biomasse - kvælstofreduktion med muslinger

Blå Biomasse A/S producerer bæredygtigt protein og renser de danske fjorde for kvælstof. Det gør vi naturligt og bæredygtigt med blåmuslinger - Havets naturlige ressource.

Læs mere

Biodiversitet

Biodiversitet

Vi tager udgangspunkt i naturens ressourcer i vores daglige virke – og vi øger naturens biodiversitet i både skov, landskab og by.

Læs mere
En forening for naturelskere

Bliv medlem

Vores medlemskare tælleretbredt udsnit af forskellige mennesker - men fælles for alle er en passion for benyttelse og beskyttelse af naturen.

Læs mere

Vi er Hedeselskabet

På 2minutter og 23sekunder fortæller vi om vores aktiviteter - den korte version. Vi kommer omkring både forretning, forening og grøn innovation.

Fra græsplæne til vild naturhave i Skals

Hedeselskabet støttede et projekt på højskolen for design og håndarbejde i Skals. Siden 2019 har højskolen arbejdet med bæredygtighed og har nu fået deres flade græsplæneareal forvandlet til en varieret naturhave med fokus på biodiversitet.

Læs mere

Nyt nummer af magasinet Vækst

I slutningen af maj udkom nyt nummer Vækst, med genanvendelse som tema. Det er et tema, vi har været omkring tidligere, men det er relevant at blive ved med at tale om det, for hvis ikke vi allerede er, så bliver vores klode og dermed vi mennesker særdeles udfordrede, når det kommer til ressourcer. Vi har besøgt LOOP-konferencen 'Waste to Resources',Sindal Biogas, forsøgsmarken Crucial og et stort projekt om slammineralisering, som alle handler om at genvende.

Du skal være logget ind som medlem for at læse Vækst – er du ikke allerede medlem, kan du blive det i dag, for kun 200 kr./årligt (studerende halv pris). Bliv medlemher.

Læs mere

Vidste du, at …

Hedeselskabet både uddeler og administrerer en række legater?

1. december var der ansøgningsfrist på Agerholms Legat og E.M. Dalgas’ Mindelegat – begge administreret af Hedeselskabet. Vi fik rigtig mange gode ansøgninger, og vi ser frem til at uddele midler til initiativrige personer inden for landbrug og plantning.

Nåede du ikke med i denne omgang? Så frygt ej – næste ansøgningsfrist er 15. april. Læs mere om de to legater, og hvordan du søger eller indstiller:

Læs mere
Podcast

På sporet af Hedeselskabet

Lyt med når vi dykker ned i Hedeselskabets historie sammen med flere af vores fageksperter.

Læs mere

Seneste nyheder fra Hedeselskabet

Mandag d. 11. juli 2022

God sommer med støtte fra Hedeselskabet

Onsdag d. 6. juli 2022

Biernes fantastiske verden

Fredag d. 1. juli 2022

DBC Invest og Hedeselskabet køber sig ind i Vestjysk Biogas

Onsdag d. 29. juni 2022

Landmand hædres for dyrevelfærd og skovlandbrug

Fredag d. 24. juni 2022

CO2 skal være en ressource i stedet for et problem

Fredag d. 10. juni 2022

Masser af blomsterfrø i de små hænder

Se flere nyheder

Vores uddelingsprojekter

Her på kortet kan du se de projekter, vi har støttet siden 2009.

Støtte