Nederlandse Orde van Beroepstrainers | NOBTRA

Web Name: Nederlandse Orde van Beroepstrainers | NOBTRA

WebSite: http://www.nobtra.nl

ID:293343

Keywords:

Orde,Nederlandse,van,NOBTRA

Description:


Welkom bij de NOBTRA!

NOBTRAisbrancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmeehét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.We toetsen, erkennen, ontwikkelen en verbinden beroepstrainers met opdrachtgevers. Zo bevordert en bewaakt NOBTRA de kwaliteit van het trainersvak in Nederland. Wij hebben een Beroeps Register voor Trainers en Opleiders met een PE certificering. Via workshop dagen, Intervisie en Webinars verbinden, inspireren en versterken we elkaar in het trainings vak.

Vind ons ook op LinkedIn en Facebook
Word nu lid

Vacatures bij de NOBTRA

Bestuurslid NOBTRA

Het bestuur is op zoek naar een vijfde bestuurslid. We zijn op zoek naar iemand met een groot netwerk, die bekend is met het vak van trainer, innovatief is (met ons vooruitkijkend), affiniteit heeft met social media en op de hoogte is van het digitale landschap. Als je daarnaast ook ons wilt helpen onze financiële visie uit te stippelen, dan willen we heel graag met jou in contact komen.

Heb je interesse?
Stuur dan een mail naar info@nobtra.nl

Nieuw lid toetscommissie NOBTRA

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van opleiders, opleidingen en trainers? Wij zijn namelijk op zoek naar iemand die onze toetscommissie komt versterken!Heb je ervaring of affiniteit met toetsing, examinering, kwaliteitszorg of certificering? Of ken je iemand die hiervoor geschikt is? Stuur dan een mail naarinfo@nobtra.nlen je ontvangt meer informatie.

Corona Update

Jouw veiligheid, die van andere deelnemers en onze trainers staat voorop. Wij doen er alles aan om onze trainingen veilig te laten verlopen door een goede voorbereiding en begeleiding. Al onze trainers committeren zich aan dit protocol.

Om veilig te kunnen trainen is in het belang van alle trainers een protocol ontwikkeld om trainingen en opleidingen weer te kunnen opstarten. Het Protocol Veilig Trainen bevat de veiligheids- en hygiëne maatregelen die wij nemen om veilig te kunnen trainen binnen de richtlijnen van het RIVM. Het protocol is tot stand gekomen op initiatief van de NOBTRA in samenwerking met 30 trainers en trainingsbureaus onder leiding van met Jeff Dadema van de Letsgoactive training groep. Zij vormde een Taskforce voor veilig trainen op 1,5 meter afstand.

Dit protocol is gebaseerd op de huidige richtlijnen van het RIVM, de inbreng uit de resultaten van een enquête die NOBTRA onder 500 aangesloten trainers heeft gehouden en de werkzaamheden van de Taskforce. Het protocol "veilig trainen in de 1,5 meter economie" is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen en zowel juridisch als medisch getoetst. Daarbij hebben wij ook gekeken naar protocollen in andere branches, waaronder de branche vereniging voor accommodatie verschaffers, CLC Vecta. Klik hier voor het protocol 'veilig trainen'.

ALS TRAINEN JE VAK IS

​Is trainen jouw vak en werk je met mensen en groepen? Dan kun je je aansluiten bij de NOBTRA, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers. De NOBTRA is een vakorganisatie die werkt aan erkenning, toetsing en ontwikkeling. Inspireren, verbinden, versterken. Leren van elkaar. We bieden je een 'thuis' en een brede horizon. Samen op weg naar de beste trainingen van Nederland.
Word nu lid

Is trainen jouw beroep?


De netwerkbijeenkomsten zijn hartverwarmend, leerzaam en vormen een belangrijk onderdeel van jouw permanente educatie.

Ik sluit aan

Zoek je een professionele trainer?

Een NOBTRA trainer® is gecertificeerd en voldoet aan hoge eisen. Betrouwbaar, goed en ervaren.

Vind die trainer

Zoek je een trainersopleiding?

Het curriculum van deze opleidingen voldoet aan de NOBTRA criteria.

Ik wil professionaliseren

Meer dan 500 trainers zijn aangesloten bij de NOBTRA en onderschrijven de ethische gedragscode. Ruim de helft is ook gecertificeerd als Trainer NOBTRA ®. Zij mogen in hun communicatie het NOBTRA logo voeren.

Gratis E-book

Download hier onze 25 tips om Trainer van het Jaar te worden!

Klik hier om te downloaden

Lijst van NOBTRA erkende trainersopleidingen ​

Trainers
Opdrachtgevers
Opleidingen
Nieuws
Agenda
Over NOBTRA
Inschrijven nieuwsbrief Contactgegevens
Email: info@nobtra.nl
Telefoon: 085-0187152 (bgg06 15410773) NOBTRA © 2022 | ontwikkeld door

TAGS:Orde Nederlandse van NOBTRA

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
BETONBLOCK® Van restbeton naar

   BETONBLOCK® Flexibele bouwoplossingen met beton

Dotslash is dé start-up / scale

   030-4200002info@dotslash.nlOver DotslashVacaturesRestaurantEvent Space hurenRoutebeschrijvingContact HomeKantoorruimteEventsMembersPartnersNews Selec

Arbeids&#173;ongeschiktheids&#17

   Menu

Freedom Center | Support and Ac

  aboutactivismcalendarnewsresourcesspeakoutcontact us

Relevante Ökonomik

  Zum Inhalt springenRelevante ÖkonomikHeiner Flassbeck MenüHomeWorum es gehtBücherKontaktImpressum &#038; Datenschutz AllgemeinEin Gespräch mit

Cabinet d'Avocats à Bordeaux, P

   Toggle navigation

Spenglerei Spevan

  HomeLeistungenPartnerReferenzenSo finden sie mich...ImpressumDatenschutz

Vakantiehuizen en vakantieappart

  

Josh VanBrakle

   Expand/collapse navigation HomeThe AuthorBackyard WoodlandAttracting WildlifeJourney toKitsuneDragoon SagaThe Wings of DragonsThe Hearts of Dra

Finančné sprostredkovanie slob

  MENUNáš príbehProduktyPodporaNovinkyKontaktGAMP.SKFinančné sprostredkovanie slobodne a priateľskyV Umbrella Group sme ponúkli alternatívu na t

ads

Hot Websites