Ceró, Ceremóniamester esküvőre, Budapest és vidék. Árak.

Web Name: Ceró, Ceremóniamester esküvőre, Budapest és vidék. Árak.

WebSite: http://www.cero.hu

ID:366104

Keywords:

niamester,esk,Cer,Cerem

Description:


Skip to content

Ceremóniamester Budapest

Referenciák

Ceró fotó és film

Ceró az esküvőtökre

 

Ceremóniamester az esküvőtökre

Szia, üdvözöllek! Gratulálok Nektek, mint menyasszonynak és vőlegénynek!
Ceremóniamestert kerestek 2023-ra?

Barna László vagyok, Ceremóniamester Mester.

Az ország legelső profi ceremóniamestereinek egyike, aki folyamatos eredményekkel a legaktívabb a hazai esküvői szakmában és országosan tevékenykedik.

⇒ Olyan tudatos és jó fej pároknak segítek felkészülni az esküvőjükre és tökéletessé tenni az ünnepnapjukat, akik már tudják, hogy
nem vőfélyt, nem kezdő, hanem valódi szakmailag profi és “betonbiztos” ceremóniamestert szeretnének az esküvőjükre irányítónak, és most éppen keresik a felhígult kínálatból a számukra stílusban és árban megfelelőt.

Mivel esküvői szakemberként és az esküvői ceremóniamesterek világában a valódi elsők között vagyok számon tartva, és esküvőmarketinget tanítok szolgáltatóknak, ma már nekem sem a vőfélyekhez kell a szakmaiságomat igazítani, hanem a kezdő, vagy szakmaiatlan ceremóniamesterekéhez. 
Ha nem éreznék ekkora különbséget a szakma többségéhez viszonyítva, nem is írnék ennyi (fényezést) mindent weboldalamra. 

Néhány fontos adat, amit érdemes tudnod rólam:

Az ország legelső ceremóniamestereinek egyike vagyok

Közel 800 levezetett esküvővel rendelkezem, ami minimum 400-600 esküvővel több, mint a piacon lévő ceremóniamesterek 95%-a által levezetett esküvők száma.

Az országban mindenhol rendelkezem szakmai tapasztalattal

Nem ülök az asztalnál csendben és lépek le 0:30-kor, ott vagyok veletek végig

A Cero a márkanevem. 2012 óta kizárólagosan használom és vezettem be, szóval ha kérdezik ki lesz a “ceró” akkor az – hacsak nem én vagyok – akkor nem a CERO lesz. 

Igen, a drága, horror ár kategóriába dolgozom, de nem a celebek fizetik ki az esküvőszervező által, hanem a tudatos párok vásárolják meg a biztonságot.

Nem dolgozok esküvőszervezővel, a tudatos önálló párok szakmai választása vagyok

A közel 800 sikeres esküvő tapasztalatán túl, amire büszke vagyok az az, hogy úttörő szerepem volt a 2010-es évek elején, a modern Ceremóniamester stílus, fővárosban és a  vidéken való megismertetésében és elfogadtatásában.

Mivel a kategóriámban tevékenykedő ceremóniamestereknél minimum 400 esküvővel nagyobb  – és országos tevékenységemnek hála és a szokások ismerete miatt teljesebb is –  a szakmai tapasztalatom és a rutinom, így nem kérdés, hogy a referenciákban olvasott eredmények és a szimpátia lesz ami alapján dönteni fogtok.
Főleg, mert neked és a párodnak, ez az egy esküvőtök lesz!Ceremóniamester referenciáim
a hazai mellett, már Szlovák és Szerb esküvőket is koordinálva, évekre visszamenőleg jól mutatják azt az egyedi élményt és hangulatot amit speciálisan én tudok nyújtani nektek és vendégeiteknek.

Ha pároddal megengedhetitek magatoknak, hogy NE egy kezdő, néhány levezetett esküvővel rendelkező a többekkel szinte egyformának tűnő ceremóniamesteretek legyen, hanem egy felelősségteljes, professzionális szakember, aki biztosan megjelenik az esküvőtökön, akkor megtiszteltek ajánlatkérésetekkel!

Hát sziasztok!

Sikeres megoldásaimat és szakmai szemléletemet oktatásaimon keresztül és filmesek felvételei alapján új és régi Ceremóniamesterek is sikerrel alkalmazzák és másolják.

TAGS:niamester esk Cer Cerem

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Matrimoni, cerimonie nuziali, ev

   Home Sala ricevimenti Ricevimenti dal 1964 La sala I giardini Il ricevimen

Formations professionnelles - 1P

  Skip to contentFacebookLinkedinAppelez-nousemailACCUEILNos formationsFormations web et réseaux sociauxFormations bureautiquesFormations coachingForma

Frances Palmer Pottery - Fine Ea

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Culture di genere - Centro di ri

   Chi siamoObiettiviNewsContatti

Salle Cortot : concerts classiqu

   #box-outer { overflow: hidden; height: 460px; float:left; display:inline;}

Iowa Cancer Specialists | Recove

  563-345-4325FacebookInstagramRSS FacebookInstagramRSSHomeMedia and EventsPatient LoginContact Us AboutPatient TestimonialsLocationYour Doctors and S

Kastély esküvő – Ahol minden

   A Nagy NapKastély esküvőKastélyparkGreen wedding Szállás Kapcsolat Facebook Instagram

Mary O'Leary Wiley, PhD, ABPP |

  Mary O'Leary Wiley, PhD, ABPP Board Certified Psychologist read moreHomeAbout Dr. WileyBefore You ArriveFAQsContact

Mortgage Broker Toronto | Certif

   FIVE STAR CUSTOMER SERVICE!PromosLocationsLenders +1 866 921 8890 AboutCanadian Mortgage Broker NewsRatesBest Mortgage RatesFixed Mortgage Rat

Discernment | National Office fo

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--color_5:255,203,5;--color_

ads

Hot Websites