Stålkonstruktioner | Allt inom stål och plåt

Web Name: Stålkonstruktioner | Allt inom stål och plåt

WebSite: http://www.xn--stlkonstruktioner-9qb.nu

ID:364368

Keywords:

Allt,lkonstruktioner,St,inom

Description:


Vi kan stålkonstruktioner
Unika lösningar för alla behov

Byggnadskonstruktioner - Stål - Plåt

Vi kan stålkonstruktioner
Unika lösningar för alla behov

Byggnadskonstruktioner - Stål - Plåt

Vi är experter på stålkonstruktioner

Primab finns i Vikmanshyttan i Dalarna och levererar stålkonstruktioner av hög kvalitet över hela Sverige. Vårt fokus ligger på att alltid leverera säkra och välkonstruerade lösningar för alla tänkbara behov. En av våra främsta styrkor är flexibilitet i såväl utförande som kundbemötande. Inga uppdrag är för små, för stora eller för svåra för oss. Vi erbjuder våra kunder en komplett lösning i nära och tät dialog med beställaren. Våra medarbetare är kunniga och vår maskinpark och verkstad håller mycket hög standard. Vi är engagerade och finns på plats för att hjälpa kunden med allt upptänkligt från projektering hela vägen till slut- och garantibesiktning.

Vår verkstad

Våra verkstadslokaler har en yta på 10.000 kvadratmeter och vår maskinpark är toppmodern. Vår tillverknings- och monteringskapacitet ligger på 10.000 ton per år.

Toppmoderna maskiner

Automatisk blästerAutomatisk plasmaskärare för plåtAutomatisk såg-, borr- och fräsmaskin för balkAutomatiska robotsvetsarAutomatisk målningslinje

Brett och flexibelt produktutbud

Primab erbjuder ett mycket brett utbud av stålkonstruktioner av olika slag. Tack vare vår moderna maskinpark och verkstad med hög kapacitet kan vi vara flexibla och är alltid öppna för dialog kring era behov och önskemål. Här följer några exempel på vår expertis och produkter vi kan erbjuda.

Stålhallar

Primab designar, tillverkar och bygger både stålhallar i standardutförande och unikt anpassade hallar i enlighet med kund och beställares önskemål och behov. Möjligheterna är så gott som obegränsade - vi erbjuder allt från mindre oisolerade förvaringsutrymmen till lagerlokaler för livs- och läkemedelsindustri och ishallar för stora publika evenemang. Läs mer om våra stålhallar här.

Smidesräcken

Primab producerar smidesräcken och en mängd andra smidesprodukter av mycket hög kvalitet. Våra räcken håller hög säkerhetsklass i enlighet med Boverkets regler och vi kompromissar inte med produkternas praktiska och estetiska funktion i den omgivande miljön. Vår tillverkning sker på plats i våra egna toppmoderna verkstadslokaler och våra beställare inbegriper entreprenörer för både privat nybyggnation och allmänna platser runt om i Sverige. Läs mer om våra smidesprodukter här.

Grovsmide/Byggnadssmide

Primab är mycket konkurrenskraftiga på området grov- och byggnadssmide. Grovsmide som är skrymmande, tungt eller komplicerat med mycket hål och vinklar etc. har vi god kapacitet och stort kunnande kring. Vi kan erbjuda allt från enkla till mycket komplicerade stommar. Eftersom dylika produkter ofta köps utomlands är vi inte minst på det här området ett mycket hållbart och kostnadseffektivt alternativ.

Pelare för bullerplank

Gedigna bullerplankpelare som motstår tuffa förhållanden vid till exempel hårt trafikerade vägar, byggplatser eller utmed järnväg kan vi tillverka i vår egen fabrik.

Legosvetsning

Vi utför kostnadseffektiv och unikt anpassad legosvetsning och tillverkning av en mängd olika produkter i vår verkstad. Även på detta område är vi mycket flexibla och öppna för nya innovativa idéer.

Stålbroar

En bro byggd av höghållfast stål har en livslängd på över 100 år trots minimala underhållskrav. Till vårt utbud hör hållfasta och estetiskt tilltalande stålbroar. Detta kräver lokaler med stora dimensioner och hög kapacitet, sakkunighet och designmedvetenhet - allt detta kan Primab erbjuda.

Montage

Primab erbjuder tillgång till såväl eget montageteam som egen maskinpark inklusive höglyftare för montage. En stor fördel med egna montörer är att vi tillsammans med projektledare och samordnare kan skapa bästa tänkbara förutsättningar för projektet redan i ett tidigt skede.

Referenser

Primab har mycket gott renommé i branschen och involveras regelbundet i stora projekt (se Tele2 Arena, Arlanda Airport, Mall of Scandinavia etc.). Till våra styrkor hör stor flexibilitet och öppenhet för alla typer av projekt, från mycket små till de allra största. Vi levererar ett av marknadens bredaste utbud av stålkonstruktioner av högsta kvalitet över hela Sverige. Se mer av våra referenser här.

Certifikat

Vårt svetsarbete är kvalitetssäkrat i enlighet med Boverkets handbok om stålkonstruktioner - EN1090-1 och EN1090-2.

Sedan 1996 har vi infört och dokumenterat ett kvalitetssäkringssystem av vår produktion i enlighet med ISO 9002. Sedan 2008 är detta system översatt till verksamhetsledningssystemet FR2000. Vi är även certifierade i EN1090-1 samt SS-EN ISO 3834-2.

Varför stålkonstruktioner?

Att bygga i stål har många fördelar. Bland annat:

Stål är starkt, lätt och klarar men kräver inte stora dimensioner.Produktion av delar kan ske hos tillverkaren för att sedan färdigställas och monteras hos kunden vilket är kostnadseffektivt.Stålkonstruktioner erbjuder flexibilitet inför eventuella framtida förändringar i en byggnad.Stål fungerar mycket bra i samverkan med andra material.Över 50% av allt stål som produceras kommer från skrot och innebär låg belastning på miljön.

Välkommen!

Primab är en komplett tillverkare av byggnadskonstruktioner i stål och plåt och utför kvalitetssäkrade arbeten inom stålkonstruktioner sedan 1996. Vi finns i bruksorten Vikmanshyttan i södra Dalarna där vi har kontor, verkstad och måleri, och är verksamma i hela landet med fokus på entreprenader i Stockholmsregionen.


KONTAKT

PRIMAB
Industrivägen 5
776 70 Vikmanshyttan

Telefon: 0225-595940

E-post: [email protected]ålkonstruktioner.nu

Stålkonstruktioner för alla behov

Om företaget

Primab är erfarna experter på allt inom stål och plåt och verkar i hela landet med fokus på Stockholmsregionen sedan 1989. Med egen tillverkning av stålkonstruktioner, verkstadslokaler med hög kapacitet och gedigen maskinpark erbjuder vi dig med höga krav på kvalitet unikt anpassade produkter för alla tänkbara behov.

Kontakta oss

PRIMAB
Industrivägen 5
776 70 Vikmanshyttan

E-post: [email protected]ålkonstruktioner.nu

Tel: 0225-595940

Meny

Hem Stålhallar Smidesräcken Om oss Kontakt © 2022. Alla rättigheter förbehållna.

TAGS:Allt lkonstruktioner St inom

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Waldbesitzerverband Oberöster

  

Der Kinderclown für Ihr Fest. F

   Privat Feier Firmen Fest Kitas Kontakt

Montegrappa Tandem Team - Parape

    HomeTandemteamIl TeamFilosofiaAssociazioneVOLI BIPOSTOVolare in BipostoI VoliIdea RegaloVoli di GruppoIstruzioni VoloVideo e FotoSpeciale SposiChi

Quokka Systems Consulting

   Home | Who and What | Online Bookin

Christa Moesker Animeer.nl 2D an

   Christa Moesker Animeer.nl

Bomenstichting Den Haag

  Skip to main content Close Search search Menu ActueelDossiersBomenDe waarde en bijdrage van bomenBomen voor een klimaatbestendige stadMonum

Glass Land. Ganzglassysteme, Gla

  &times; Die niedrigsten Grabo-Preise bis Ende des Jahres. Sie werden nicht mehr billiger kaufen. Bitte pr&uuml;fen. +48 699 908 660+48 32 254 93 11+48

London Exhaust | Uitlaten, bocht

   #comp-k071w6c9:not([data-screen-in-hide="done"]){opacity:0}:root{--color_0:255,255,255;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3

Eeltink Veertechniek BV |Special

  Retourformulier|Mail ons| +31 251 230 640product aanvraagHomeBus-Truck-TrailerVerenVerzwaarsetsLuchtveerbalgenHulpluchtveringSchokdempersVeerstroppenM

Van Dalen Holland Sloop en Asbes

   info@vandalenholland.nl    |    085 06 40 011

ads

Hot Websites