switchcreative – Switch

Web Name: switchcreative – Switch

WebSite: http://www.switchcreative.nl

ID:357279

Keywords:

switchcreative,Switch

Description:


EnvelopeFacebookLinkedinTwitterInstagram

 

Mijn naam is Wilfred Gonçalves – een ervaren grafisch vormgever – en onder de naam Switch Creative ben ik sinds 2010 freelance werkzaam voor diverse bedrijven, organisaties en particulieren. Ik verzorg (onder andere) logo’s, huisstijlen, websites, social media, drukwerk en advertenties. 

Uw promotionele uitingen maak ik ONDERSCHEIDEND door deze te verpakken in een herkenbaar en communicatief toegankelijk jasje. Switch Creative staat voor professionele vormgeving en nuchter meedenken over communicatie, altijd in dienst van de klant!Kan ik misschien iets voor u betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!   ______________________________________________

ONILIO  

HOTELS | APPARTEMENTEN | VAKANTIEPARKEN

ONILIO is een nieuwe overkoepelende organisatie, bestaande uit gedreven en ervaren recreatieprofessionals, die o.a.: Kustpark Village Scaldia (Hoofdplaat), Residentie Vlissingen, Strandappartementen De Gulden Stroom (Vlissingen) en Hotel Docklands (Antwerpen) beheren. Voor deze organisatie verzorg ik alle grafische uitingen; van website en social posts tot drukwerk van flyers, brochures enz.

www.onilio.nl

______________________________________________

ZORGSTROOM 

Zorgstroom is een grote zorgorganisatie in de breedste zin van het woord, verspreid over heel Zeeland. Sinds lange tijd mag ik voor Zorgstroom de folders. flyers, posters voor de interne- en externe communicatie verzorgen.

______________________________________________

STREEKOMROEP DE BEVELANDEN 

Een leuke lokale omroep die de twee Bevelandse eilanden van hun dagelijkse portie nieuws voorziet. Uiteraard omlijst met veel muziek! Sinds 2019 bedien ik deze eigenwijze club, waarvoor ik met plezier begon aan het logo, de huisstijl, de website en de (onderscheidende) posters. Inmiddels een begrip in de regio!

www.sobfm.nl

 ______________________________________________

DEINSA 

Nieuwe klanten zijn het leukst als je het hele pakket mag verzorgen! Vanaf de eerste gesprekken, naar het logo, de huisstijl en uit eindelijk de website (ander volgorde is ook mogelijk). Wat doet DEINSA nou eigenlijk precies? Ontdek het zelf op:

www.deinsa.nl

 ______________________________________________

KOOLE CONTROLS 

Een dynamisch bedrijf wat al ruim 20 jaar bestaat en wat sinds 2018 een nieuw eigen product op de markt bracht: KC Smarthome: het totaalpakket voor de (technische) regulering rondom vakantiehuizen. Uiteraard ondersteund door een sterke eigen uitstraling over de hele linie! Klik maar eens op de afbeelding!

www.kcsmartho.me

 ______________________________________________

HOTEL SANDERS DE PAAUW

Eem echt familiehotel met een lange traditie. Gelegen op slechts enkele stappen van het bruisende centrum van vestingstad Sluis. De knusse en gezellige sfeer verdiende een aansluitende huisstijl en website.

www.hotelsandersdepaauw.nl

 ______________________________________________

TEXAS & TWEED

Een importeur en leverancier vangitaaronderdelen? Helemaal mijn ding dus! Wanneer je al meer dan 25 jaar voor dezelfde opdrachtgever mag werken, en wanneer dat heel geleidelijk uitgroeit tot een hele serieuze klant, mag je toch wel spreken van een bijzondere relatie! De kers op de taart was de website die in 2021 werd vernieuwd:

www.texastweed.nl

______________________________________________

ARCHITECTEN ALLIANTIE 

Al meer dan 15 jaar is Architecten Alliantie een innoverend en toonaangevend architectenbureau in Zeeland en omstreken. Het logo, de complete huisstijl en de website werden door mij vormgegeven. 

www.architectenalliantie.nl

 ______________________________________________

 

 ______________________________________________

SWITCH CREATIVE  •  TELEFOON: 06-51044409  •  E-MAIL:  info@switchcreative.nl

TAGS:switchcreative Switch

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
アダルトビデオメーカー/アダルトD

   よりわかりやすく、よりエロく"SWITCH"ON!! SWITCH公式ホームページ
このページには、アダルトコンテンツが含まれております。

Defond_Electronic Switches & Com

  Skip to main content Company

Actus et tests de jeux vidéo su

  Aller au contenuAller au menuAller à la rechercheAccueilActualitésPS5Tests PS5PS4Tests PS4Tests PSVRUnboxing PS4XboxTests XboxUnboxing XboxSwitchTes

Super Beat Sports – Musical spo

   HOMEFACEBOOKTWITTERBUY NOW No menu assigned! WHAT IS SUPER BEAT

Waterproof Micro Switch | Limit

   Skip to contentMobile: +8613790794269|j&#111;hn&#64;G&#114;an&#100;y&#101;-s&#119;i&#116;c&#104;&#46;&#99;o&#109; LinkedInSkypeWhatsAppEmailBlogger

Manufacturing Printed Electronic

  User interfacesMembrane switchesCapacitive touchPrinted ElectronicsPrinted sensorsFilm heaterMarketsMedicalIndustrialHome AppliancesAutomotiveAboutJob

A professional and leading manuf

   English EnglishEspañolPortuguêsFrançaisItalianoDeutschفارسی中文 (简体)中文 (繁體)日本語Salecom / Salecom is a manufacturer of

Convert From Oil To Gas | Make T

  Oilheat SafetyAdditional ResourcesAbout UsContact Us MenuOil and Gas PricesEnergy and the EnvironmentSystem Upgrade and Equipment RebatesCost to Conv

shegotswitched.com

  

Hosted Softswitch and Billing fo

   Trusted WorldwideSite NavigationHosted SoftswitchDifferentiationFacilitiesFAQBillingBilling for your Own SwitchingPayment Options for Your C

ads

Hot Websites