Dorpshuis Waarland

Web Name: Dorpshuis Waarland

WebSite: http://www.waarlandsdorpshuis.nl

ID:317056

Keywords:

Dorpshuis,Waarland

Description:


Welkom op de website van het Dorpshuis Waarland!

“HET KLOPPEND HART VAN WAARLAND”

Sportcafé / sporthal


Zaalvoetbal, handbal, badminton, volleybal, dynamic tennis, gym en dans. De zaal wordt actief gebruikt door jong en oud. Met een gezellig sportcafé Info sporthal; Petra 06-29292325 Conny 06-18589441

Meer foto's

Bij Van Huizen!


Eetcafe "Bij van Huizen" is iedere vrijdag t/m zondag is geopend.Ook kunt u nog steeds gerechten afhalen.Je kunt deze bestellen bij Natasja 06-51335337Ook is er iedere woensdag "breek van de week" menu deze kunt u vinden in de w4 of op de Facebook pagina "Bij van Huizen".Voor informatie over het huren van één van onze zalen en of wat er mogelijk is om een geslaagd feest voor u te organiseren kunt u ook contact opnemen met Natasja.

Meer foto's

Slootgaardpolderzaal


De Slootgaardpolderzaal een gezellige zaal waar 2 biljarts staan waarop doordeweeks wordt gebiljart.Deze kunnen evt verzonken worden in de vloer om extra ruimte te creëeren voor feestjes of bijeenkomstenIn het weekend is de zaal een restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Meer foto's

Waarlandspolderzaal


Geschikt voor grote feesten, partijen, vergaderingen en cursussen. Hij kan opgedeeld worden d.m.v. een scheidingswand om een intieme sfeer te creëren.Ook kan er een podium geplaatst worden in verschillende afmetingen. Deze zaal beschikt over een beamer en een muziek installatie met evt 2 microfoons.De sfeervolle zaal is geschikt voor elk feest maar kan ook gebruikt om afscheid te nemen van dierbaren, condelance en evt. herdenkingsdienst waarbij herinneringen kunnen worden getoond via de beamer op het grote scherm. Er zijn ook ruime mogelijkheden voor catering.

Meer foto's

Huiskamer


Een sfeervolle ruimte geschikt voor kleine gezelschappen, cursussen, en natuurlijk een feestje.Er staat een prachtige muziek installatie en er hangt een beamer die u kunt reserveren.

Meer foto's

Info


Dorpshuis Waarland waar veel verenigingen gebruik van maken staat in de kern van het dorp. Het is goed bereikbaar en heeft rondom ruime parkeer gelegenheid. Het Dorpshuis is multifunctioneel en beschikt over grote en kleine zalen. In 2020 is er een prachtige nieuwe sporthal aangebouwd.

Meer foto's

25

Verenigingen

9463

Gerechten geserveerd

12748

Kopjes koffie gezet

201

Vrijwilligers Dorpshuis / bouwen van de Sporthal

Contact

Kerkstraat 63, 1738 BJ Waarland

Phone: 0226 421 606

Homepage Verenigingen Menu Contact

All copyrights reserved © 2020 - Designed & Developed by Redkek

TAGS:Dorpshuis Waarland

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :

ads

Hot Websites