Helló! Pócsik Emese vagyok, szabadúszó webdesigner

Web Name: Helló! Pócsik Emese vagyok, szabadúszó webdesigner

WebSite: http://www.designstreet.hu

ID:305630

Keywords:

Emese,csik,Hell,vagyok

Description:


Pócsik Emese - webdesignerWebdesignWeboldal készítésFrontend

Helló! Pócsik Emese vagyok, szabadúszó webdesigner

Online sikeredhez nélkülözhetetlen egy könnyen megtalálható,
naprakész és responsive weboldal. Igényes megjelenésű,
felhasználóbarát weboldalakat készítek, mely biztosítja
számodra a minőségi online jelenlétét!

Nézd meg munkáimat»

Ebben tudok Neked segíteni

Weboldalakat, webáruházakat készítek a grafikai tervezéstől a kódolásig.


Üzleti Weboldal készítés vállalkozásoknak

Változatos, modern, letisztult stílusban tervezek nagy hangsúlyt fektetve a gördülékeny használhatóságra, az igényes tipográfiára és az online marketing célokra. Olyan weboldalt készítek, ami tükrözi a vállalkozásod értékrendjét és ügyfelek is hoz neked!

Részletek

Webáruház készítés WooCommerce alapon

A WooCommerce egy hatékony eszköz online üzleted elindításához. Mindent tartalmaz amire szükséged van termékeid, szolgáltatásaid online értékesítéséhez. Testre szabható megoldásokat kínál, ahol minden úgy néz ki, ahogy szeretnéd!

Részletek

Sitebuild, egyedi WordPress sablon készítés

Kész grafikai tervekkel rendelkezel és szeretnéd őket életre kelteni? Szabványos HTML/CSS/JS/PHP  kódolással készítek az adott projekt elvárásaihoz igazított egyedi HTML sablont, vagy a WordPress struktúrájához maximálisan illeszkedő sablont.

Részletek

2007 óta dolgozom webdesignerként / Sitebuilderként

Munkáim nagy részét céges weboldalak készítése teszi ki, leginkább kis- és közép vállalkozásoknak. Emellett webes felhasználói felületek, alkalmazások, logók grafikai tervezésével bíznak meg leggyakrabban. Weboldalak tervezésébe 2006-ban kezdtem bele hobby szinten, majd az évek során a szenvedélyemmé vált és arra törekedtem, hogy minden szempontból optimális weboldalakat készítsek.

A vizuális megjelenésen túl a webdesignt érintő területeken (Pl: Marketing, SEO, Social Media) is folyamatosan aktualizálom ismereteimet, hogy naprakész és valóban használható dolgokat készítsek. Fontos számomra, hogy egyszerűen, tisztán és "elegánsan" valósítsam meg a felhasználó központú weboldalterveket.

Az olyan weboldalakban hiszek, melyek valódi megoldásokat nyújtanak a felhasználóknak, konkrét céllal, tudatos stratégiával és magas színvonalon készülnek. Szeretem a praktikus, egyszerű, de nagyszerű megoldásokat és igyekszem minden tervezési szempontot a megvalósíthatóság szemszögéből vizsgálni. Több mint 10 év szakmai tapasztalat és elégedett ügyfelek állnak mögöttem.

Miért válassz engem?

Több mint 10 éve tervezek a hazai és a külföldi webre egyedi weboldalakat.Fontosnak tartom, hogy weboldaladat tudatosan építsem fel a piac elvárásainak megfelelően.Változatos, modern, letisztult stílusban tervezek, marketing szemléletet figyelembe véve.Precíz és kimagasló minőségű munkák készítésére törekszemA weboldaltervezés számomra korszerű megoldások, új ötletek és hatékony koncepciók megvalósítását jelenti.Munkám során igyekszem a legújabb technológiákat alkalmazni.Igyekszem minél több szakmai segítséggel, ötlettel ellátni téged.

Rólam írták

Iskolánk közel 5 éven keresztül keresett megoldást arra, hogy a szakmai munka mellett a PR, reklám, web oldal, design és multi-média területén is szakmai nívónkhoz méltó szolgáltatót találjunk. Számtalan sikertelen szerződés (és hétjegyű összegek elköltése) után egyik nyelvtanárunk ajánlására hívtuk segítségül Emesét. Az a komplexitás, amivel iskolánk imidzsének építéséről gondolkodni kezdett velünk, azonnal mély benyomást tett ránk. Néhány napon belül drasztikus változásokat indukált a vele való munka. A megtervezett folyamatokat pro-aktívan végig vitte, alkotóan, és nemcsak végrehajtóan viszi előre azóta is a projekteket. Honlapunk szinte felrobbant, és folyamatosak a megkeresések, ajánlat kérések. Emese hozzáértése és munkamorálja gyökeresen különbözik a piac többi szolgáltatójától. Gyakorlatias, kezdeményező és rendkívül modern, naprakész. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozunk Vele.


5

Emese az egyik legtehetségesebb grafikus, akivel valaha is dolgoztam. Az elmúlt 5 év alatt számos ügyfelünk weboldalának készítette el a teljes grafikus tervét. Munkáját ügyfeleink folyamatosan nagy nagy megelégedéssel fogadják és azt szuperlatívuszokkal jellemzik. Emesének magas szintű és művészi számítógép-grafikus tudása és tehetsége van ami párosul azzal a képességével, hogy ügyesen és praktikusan tudja prezentálni ügyfeleink brand-jének és termékeinek az erősségeit. Őszintén ajánlom őt szakmabeli kollégáimnak vagy legközelebbi barátaimnak is.


5

Emesével közel két éve dolgozunk együtt. Amikor a weboldal ötlete felmerült, megkerestük és az első pillanatban egymásra hangolódtunk. A kezdeteknél még egy hatalmas szakmai massza volt, de ő kitartóan segített, mit, mikor, hogyan írjunk, készítsünk. Azon túl, hogy ő tervezte és álmodta meg a logót, az oldal designját, a szakmai tartalmak összeállításában is folyamatosan segített és segít a mai napig. Emese szakemberként, és most már mondhatjuk, hogy kollégánkként is abszolút elkötelezett, kitartó, elhivatott, magas szinten képviseli a szakmaiságát, innovatív ötleteivel támogat minket. Emesét meleg szívvel ajánljuk mindenkinek, aki olyan partnert keres az ötletének megvalósításához, aki nagyon szereti a munkáját, két lábbal a földön állva segíti az álmodozókat.


5

Emese, nagyon KÖSZÖNÖM a munkádat! Azért jó döntés Emese, mert tökéletesen megérti, hogy mit szeretne az ember. Munkáját logikus, jól átgondolt tervezés, remek ötletek és végtelen türelem jellemzi. Utóbbi kellett is bőven, mert határozott elképzeléseimből és a folyamatosan csurdogáló új inspirációkból keveset engedtem. Érdekességként: a kivitelezés előtt és alatt egyetlen szót sem váltottunk élőben. Az összes egyeztetés kizárólag email levelezésen keresztül zajlott. A végeredmény: Szép megjelenés, tökéletes, Google barát, responsive szerkezet, ÉS a találati lista legelső helye! Én biztos, hogy megtaláltam a webmesterem Ajánlom őt!


5

Cégünk webes projektjeinél a sitebuildet kizárólag Emesére bízzuk mióta kapcsolatba kerültünk vele. Tisztában van az új HTML5/CSS3 technológiákkal, trendekkel, reszponzívan programoz, nem külön mobilra optimalizált oldalakat készít. Nincsenek kőbe vésett felbontások, mindig a tartalom határozza meg a töréspontokat. Nem kell külön kérni a SEO-barát programozást, ami sajnos a legtöbb szakmabelinél nem magától értetődő. Emesének nagyon jó ízlése van, ha valamit kérünk, ami szerinte nem lenne szép, egyszerűen nem úgy csinálja meg, de az eredmény mindig gyönyörű!


5

Magánóvodánk 2012-ben nyílt Budán, melynek indulásához több grafikai munkára is szükségünk volt. Logónk megtervezésére pályázatot írtunk ki, abban a reményben, hogy a győztes a további grafikai munkák elvégzésében is segítségünkre lesz. A pályamunkák közül Emese logóját választottuk, majd megbíztuk őt és a Cloud WebStudio csapatát honlapunk arculatának megtervezésével valamint névjegyeink, molinóink és névtábláink elkészítésével. Munkájával elégedettek vagyunk, javaslatainkat, észrevételeinket a kivitelezéskor mindig figyelembe vette. Ajánljuk Őt mindenkinek, akinek fontos a színvonalas grafikai munka.


5

Emese is very professional and efficient. She is always able to help us when we need something done urgently. We have been working on different projects together for near a year. Emese has done various websites for us and our clients from brochure website to ecommerce site with comprehensive features, as well as some ongoing maintenance stuff. We are very happy with the work Emese did for us and our clients, and I would highly recommend her. Thanks for all your help Emese!


5

Emese az önkormányzatunk honlapját készítette el a 2011-es évben, amikor az információs csatornáinkat teljes mértékben megújítottuk. Véleményünk szerint munkája precíz és kreatív. Az elkészült honlap minden előzetesen jelzett igényünknek megfelel. Mindenkinek jó szívvel tudjuk ajánlani Emese munkáját, aki igazán jó és figyelemfelkeltő, igényeihez illeszkedő honlapot szeretne.


5

Emesével 3 hónapig volt szerencsém együtt dolgozni cégünk weboldalának arculatváltásán. Kiemelkedően meg vagyok elégedve a teljesítményével valamint a munkabírásával és üzleti készségével. Ezen felül külön ki szeretném emelni kreativitását és kitartását amely számtalan kisebb, de annál hátráltatóbb problémán átsegített minket. Maradéktalanul kielégítette minden elképzelésemet a grafikai tervezés, megvalósítás valamint a programozás terén, illetve rendkívül sok hasznos tanáccsal is ellátott. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki egy tényleg ütős és versenyképes, naprakész honlapot szeretne magának vagy vállalkozásának.


5

Ha Önnek sincs ideje, vagy túlságosan előrehaladottnak látja az internet világát, de szeretné cégét fejleszteni és az élmezőnyben maradni, keresse fel Emesét. Cégem arculatváltásakor egy komplett márkát alkottunk meg, mellyel sikeresen képviseltetem magam a piacon. Elegáns megjelenésű, ízléses honlapot kaptam. És ami a legjobb az egészben, hogy ügyfeleim megtalálnak a neten és Ők jelentkeznek.


5

Emesével gördülékenyen és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, egészen a tervezéstől a megvalósításig. Azokat a hibákat és akadályokat is könnyedén vettük, amelyek előre egyáltalán nem láttunk. A jövőben nem szeretnék mással dolgozni, csakis vele.


5

Meg vagyok elégedve Emese munkájával! A weboldalunkat precízen, és határidőre átadta a grafikai munkálatokért és kreatív együttműködésért pedig külön köszönet!


5

Azért írok Neked, hogy megosszam Veled az örömhírt: sikeresen elindítottuk az oldalt! :) Köszönöm mégegyszer a design-ban nyújtott munkádat. Stabilan működnek a reszponzív oldalak. ;)


5

Egyébként nagyon megvagyunk elégedve a munkáddal! Nagyon segítőkész voltál így, hogy mi egyáltalán nem értünk az ilyesmihez. Nagyon köszönjük, rengeteget segítettél! :)


5

Legutóbbi bejegyzések

Segédletek, hasznos információk, aktuális trendek, 70+ gyakorlatias írás a webdesignról


2020. 03. 27.

FlowCast XXI. rész – Interjú velem

2020. 01. 09.

Printes vagy? Így csinálj jó webdesignt

2019. 02. 18.

10 tipp weboldalad felhasználói élményének javítására és a konverzió növelésére

DOLGOZZUNK EGYÜTT?
Jelenleg új együttműködést sajnos nem tudok vállalni, köszönöm megértésed!

Írj nekem!

Az ajánlatkérés szülési szabadság miatt szünetel. Ha mégis szeretnél nekem írni, megteheted ezen az e-mail címen: pocsikemese[kukac]gmail.com.

Kövess Facebookon is!

Hasznos tartalmak, segédletek, aktuális trendek, online marketing és sok minden más, a weboldal készítés és a webdesign világából. Legyél a követőm!

15 éve a szakmában

10968- kávé
46- sikeres weboldal
14- pozitív visszajelzés
1500+- facebook követő

ÁrakGyikOldaltérképJogi nyilatkozatImpresszum

© 2007 -2022 - Pócsik Emese - szabadúszó webdesigner, grafikus, sitebuilder - Minden jog fenntartva, de komolyan, ha lopsz innen drága lesz.

4.814

TAGS:Emese csik Hell vagyok

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
15th Panhellenic Congress of Nuc

   General infoCommitteesCME CreditsContact UsProgramProgramImportant DatesSpeakersChairpersonsSponsored lecturesLobbyOn Demand

Hellenic Aikido Union

  PagesHOMEHAUAIKIDOCALENDAREVENTSNEWSPHOTOLINKS ....................................................................

Infobank Hellastat | Επιχε

   Follow @IBHSnews Δείτε LIVE τις επιχειρημα

WebRadio - JAY RADIO PORTAL THE

  WebRadio - JAY RADIO PORTAL THE MUSIC FACTORYΚαλώς ορίσατε! Star Rating

Hellenic Quality Foods

   Η Hellenic Quality Foods ή αλλιώς HQF, ανήκει στον όμιλο εταιριών του Ι. Φιλίππου

Welcome To Jacksonville Shells

   Get Information About The Jacksonville Shell Club Selected Worldwide

Αρχική - Hellenic Society

   Sign in

Homepage | HELLA Aglaia Mobile V

  Skip to contentHELLA Aglaia Mobile Vision GmbH DivisionsGlobal Software HouseAI SolutionsLightingEnergy ManagementPeople Se

Hell Yea Comedy Show

  Purchase tickets Email Us

Easing Studio &#8211; Hello ther

   Get in touch We do Design & Front Development Turning ideas into real digital products

ads

Hot Websites