Blogg om Design och Inredning

Web Name: Blogg om Design och Inredning

WebSite: http://www.addicteddesign.se

ID:366650

Keywords:

om,Blogg,Design,Inredning

Description:


Läs merInformation

Design och Inredning

Bloggartiklar om trendig design och inredning

Hur du inreder ditt hem på rätt sätt

När du ska inreda är det viktigt att hitta rätt balans för att skapa en harmoni i hemmet. Med rätt proportioner när du möblerar och inreder skapar du en bra balans. Exempelvis bör du välja rätt storlek på möbler utefter hur stort rummet är, dess golvyta och hur högt i tak det är. Nedan listar vi lite exempel:

Så här gör du i mindre rum med lågt i tak

Använd gärna ljusa färger på väggarna och taket får gärna vara vitt eller ljusare än väggarna. Möblerna du använder bör vara lite lägre och se till att ha lite luft mellan dina möbler.

Så här kan du göra med större rum med högt i tak

Här kan du använda en mörkare färg i taket än på väggarna. Större rum får gärna ha en mörkare nyans på golven också för att öka mysfaktorn. Ett större rum klarar också mer blandning av mönster och material.

Balansera rummet

Om du har en stor möbel mot en av väggarna, se till att kompensera detta med en stor möbel på motsatt vägg för bästa balans. En tumregel är att försöka göra så rummet "väger" lika mycket åt alla håll.

Lilla Åland stolar - tidlös design

Carl Malmstens mest sålda och älskade möbel Lilla Åland är pinnstolarnas pinnstol och en riktig klassiker. En mycket bearbetad stol med en given plats bland svenska möbelklassikerna. Se till att fynda Lilla Åland stolar hos Walfrid Svenssons Möbler idag!

Funderar Du på att anlita en Inredningsarkitekt?

Önskar du att ditt hem var lite mer unikt med sin inredning? Har du svårt att bestämma rätt färger och möbler? Eller fattas kanske tiden för att gå in på djupet och göra ditt hem riktigt snyggt? Har du dessa funderingar så är det inte fel att ta en titt på vad en inredningsarkitekt kan göra för dig. Behöver du hjälp med enstaka rum eller gäller det hela bostaden? Kanske behöver du ändra i planlösningen för att släppa in ljus? Beroende på hur omfattande projektet är kan en inredningsarkitekt under konsultation få fram vad just du skulle behöva.

Vintage och Second Hand-Inredning Online

I dessa tider kan det vara svårt att gå på loppis eller ta sig till fysiska vintagebutiker men då är second hand-butiker online ett bra val. Det är också bra för miljön, hjälper de utsatta företagen i dessa tider och utbudet blir mycket större då du enkelt kan kolla utbudet hos olika butiker från soffan hemifrån. Här är några tips att tänka på när du ska handla vintage eller second hand:

Utgå från din egen stil

Inspireras gärna av trender men du bör gå på din egen, personliga stil. Välj ut inredning och möbler som du verkligen gillar. Det blir mer hållbart om det är något du verkligen gillar, då lär du ha inredningen längre. Jag hittade t ex kakel till badrummet och barntapet till min sons rum via second hand.

Var kreativ

Försök att hitta nya användningsområden och tänk nytt om gamla saker. En skål kan bli en kruka, en gardin en duk etc. Din fantasi sätter gränserna!

Loppis i Göteborg

I Göteborg kryllas det av spännande loppisar och antikaffärer. Utbudet från helgens vistelse var enorm. Allt från hugo boss sweatshirt till kontinentalsängar.Innan du åker till en annan stad för loppisar så är alltid ett bra tips att researcha innan du åker, för att vara föreberedd och veta butikernas öppettider och aktuella utubd.

Glasräcken åt alla hus och smaker

Det stora utbudet av glasräcken ger oss större möjlighet att kunna hitta en lösning till just ditt hem. Vetro erbjuder rostfria och syrafasta altanräcken, balkongräcken, trappräcken, säkerhetsräcken och räcken för franskbalkong.

Köp fin tavlor online!

Det är lätt att glömma bort väggarna när man inreder hemma. Men med rätt Tavlor kan de bli en snygg och kreativ detalj i rummet. Hos Art'n'Design hittar du tavlor i alla möjliga stilar, från handmålade akrylmålningar till svartvita fotokonstverk. Dom erbjuder även tavlor som passar bra utomhus, med ett patinerat ytskikt som gör varje tavla unik. Så tveka inte på att höja känslan i ditt hem ett steg till, med tavlor från Art'N'Design!

Älskar du histora och inredning?

Älskar du din hemstad? Längtar du efter en tid då allt var enklare och människor tog sig tid att uppskatta sin omgivning? I så fall är historiska kartor det perfekta sättet att visa din kärlek till din hemstad! På Historisehemmet.se säljer de gamla kartor över din stad i form av affischer. Att hänga upp gamla kartor på väggen och lyfta fram hemstadens historia blir allt mer populärt i Sverige. Deras utbud av kartor sträcker sig tillbaka till 1600-talet, så du kan hitta en karta över din stad från vilken tidsepok som helst!

Moderna köksbord hos Bonus Möbler

Letar du efter en plats att samlas på med dina vänner och din familj? Då behöver du inte leta längre än till Bonus Möbler fantastiska utbud av köksbord! Vi har något för alla, oavsett om du letar efter ett traditionellt träbord eller något mer modernt.Bonus Möbler köksbord är den perfekta platsen för att dela en måltid och skapa bestående minnen. De är också perfekta för att vara värd för middagssällskap eller spelkvällar! Oavsett din stil har vi ett bord som passar perfekt för dina behov.Så vad väntar du på? Kom ner till deras butik eller öppna deras webbshop och kolla in fantastiska utbud av matbord idag!

Ekologiskt te och Ekologiskt kaffe

Nabo är certifierade som en ekologisk producent av Ekologiskt te och Ekologiskt kaffe. Det ställs därför höga krav på spårbarhet och dokumentation av hanteringen. Jag älskar ekologiskt kaffe och ekologiskt te då det ger en godare eftersmak, både i munnen och samvetet. Nabostore.se erbjuder ett stort sortiment av kaffe och te, och där finns garanterat någon variant som passar dina smaklökar!

Vad ska man tänka på innan man köper en braskamin?

Om du letar efter ett sätt att hålla ditt hem varmt i vinter kanske du undrar om en kamin kan användas för att hjälpa till att hålla värmen inne. Svaret är ja, men det finns några saker du behöver veta innan du börjar. För det första är det viktigt att se till att din eldstad är väl tätad så att värmen inte kan flyga upp genom skorstenen. För det andra måste du välja en kamin som är avsedd för uppvärmning. Vissa kaminer är i första hand avsedda för matlagning, och de kommer inte att vara lika effektiva när det gäller att hålla värmen inne. Slutligen måste du se till att du använder torrt trä så att din kamin fungerar säkert och effektivt. Om du följer dessa tips kan du använda din kamin för att hålla ditt hem varmt och behagligt hela vintern.

Innan du beger dig till närmaste eldstadsbutik för att köpa en braskamin finns det några saker du bör ta hänsyn till. Den första är storleken på det rum som du planerar att använda den i. Se till att mäta rummets mått innan du köper en kamin, eftersom du vill vara säker på att den kommer att passa bekvämt. Du måste också tänka på ventilationen. En braskamin producerar mycket rök, så du måste se till att rummet har tillräcklig ventilation. Annars kan det hända att du känner dig lite kvävd. Slutligen bör du tänka på kostnaden för att driva en vedeldad spis. Om du inte är försiktig kan det bli ganska dyrt att hålla elden igång. Men om du tar hänsyn till dessa saker kan du vara säker på att hitta den perfekta vedeldade kaminen för ditt hem.

Vilken sorts vattenslang ska man välja?

Det finns många olika typer av vattenslangar på marknaden idag, var och en utformad för ett specifikt ändamål. Trädgårdsslangar är vanligtvis lätta och lättmanövrerade, vilket gör dem idealiska för att vattna växter i trädgården. Sprinklerslangar är utrustade med sprinklers som fästs i slangens ände, vilket gör dem idealiska för bevattning av stora områden som fält eller gräsmattor. Du kan också hitta vattenslangar som är särskilt utformade för varmvatten, vilket gör dem idealiska för rengöringsuppgifter som att tvätta bilen eller tvätta huset. Med så många olika typer av vattenslangar kan du lätt hitta en som uppfyller dina specifika behov.

Det finns många olika typer av vattenslangar på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken man ska köpa. Här är några saker att tänka på när du gör ditt köp:

Materialet som slangen är tillverkad av. Vissa slangar är gjorda av gummi, medan andra är gjorda av plast eller nylon. Gummislangar är i allmänhet mer hållbara, men de kan vara tunga och svåra att flytta runt. Slangar av plast och nylon är lättare och lättare att manövrera, men de är kanske inte lika hållbara.
Slangens storlek. Slangar finns i olika storlekar, från slangar med liten diameter som är idealiska för att vattna krukväxter till slangar med stor diameter som kan vattna en gräsmatta eller trädgård. Välj en storlek som uppfyller dina behov.
Slangens längd. Slangar finns också i olika längder, från korta slangar som är lätta att förvara till långa slangar som kan nå alla delar av trädgården. Välj återigen en längd som uppfyller dina behov.
De tillbehör som följer med slangen. Vissa slangar levereras med tillbehör, till exempel sprutare eller bevattningsstavar. Andra levereras med förvaringsspiraler eller andra tillbehör. Bestäm dig för vilka funktioner du behöver och välj en slang som levereras med dem.

Som du märker så finns det flera saker att tänka på, men är du som jag så räcker det inte med en funktionell slang. En riktigt snygg vattenslang från byBenson.com är alltid en bra idé!

Motoriserade fönstermarkiser

Om du är som de flesta människor ägnar du förmodligen inte mycket tid åt att tänka på dina fönster. Men visste du att det finns några fantastiska valmöjligheter när det gäller fönstermarkiser? Motoriserade markiser blir alltmer populära eftersom de ger både form och funktion. De ser inte bara bra ut, utan hjälper också till att hålla ditt hem svalt på sommaren och varmt på vintern.

Om du letar efter ett sätt att lägga till lite skugga och stil till ditt hem kan du överväga fönstermarkiser med motorisering. Denna typ av markis blir alltmer populär på grund av sina många fördelar. Motoriserade markiser kan ge skydd mot sol och regn och kan öppnas och stängas med en knapptryckning. De finns också i en mängd olika färger och stilar som passar till alla inredningar. När det gäller fönstermarkiser är motorisering det rätta sättet att göra det på!

Bloggartiklar om inredning och design

En sida med de senaste trenderna!

Addicted Design

www.addicteddesign.se

Andra sidor som vi rekommenderar

www.inredningsauktion.se
Lattefarsan Inredning

TAGS:om Blogg Design Inredning

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
8046.comトップ

  

Home | hildebrannc

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:249,182,163;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:181,18,18;--color_4:28,50,127;--col

Home | Gaylene Gould

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--color_5:255,203,5;--color_

Home - Music Podcasting | Your N

  Skip to contentHomeMusic Podcast BasicsPodcast GearsContact UsAbout Us Main Menu8 Best USB Microphone Trending In 2021 – Detailed Buying Guide!Detail

All Roads Trucks | Home

  Skip to main contentLOCATIONSLike All Roads Trucks on Facebook! (opens in new window)Like All Roads Trucks on Instagram! (opens in new window) Contact

Disaster Preparedness | Coastal

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:248,244,237;--color_1:0,0,0;--color_2:44,84,148;--color_3:22,22,22;--color_4:248,244,237;--colo

salamlakom.com | salam lakom

  السلام الحقيقيالدكتور مايكل يوسفSelect Page رحلة البحث عن السلام مع الله هل تعتقد أن ا

Filme XXX - Porno Romanesti - Fi

  Singur XXXSingur XXX Categorii porno gratuiteVizionați momentan videoclipuri de sex 00:07:0110190După ce suge cocoșul gras gras și b

Home - Own-Sweet Home

  (303) 669-7954realtor@own-sweethome.comFacebookInstagramFacebookInstagramHomeAboutBuyersSearch ListingsMortgage CalculatorSellersComparative Market An

Flocksholm Design

  Skip to content HomeAboutPublicationsBrochuresWebContact Homejmcbrowne@mac.com2019-02-01T14:40:11-05:00Susan Kochinskas of Flocksholm Design works wit

ads

Hot Websites