Ave Animals | Állatvédők vasi egyesülete | ÁVE

Web Name: Ave Animals | Állatvédők vasi egyesülete | ÁVE

WebSite: http://www.aveanimals.com

ID:356230

Keywords:

llatv,Animals,Ave,vasi

Description:


BemutatkozásÖrökbefogadás meneteGazdikereső kölyök cicákGazdikereső felnőtt cicákGazdikereső kölyök kutyákGazdikereső felnőtt kutyákGazdikereső egyéb állatokÚjfoundlandi fajtamentésGazdira találtakGazditól jelentkezünkEsemények/KözleményekDokumentumok/tudnivalókMentőakciókÁBRÁND ÁllatotthonADÓ 1%TámogatóikVégleges lakóinkBeszámolók BemutatkozásÖrökbefogadás meneteGazdikereső kölyök cicákGazdikereső felnőtt cicákGazdikereső kölyök kutyákGazdikereső felnőtt kutyákGazdikereső egyéb állatokÚjfoundlandi fajtamentésGazdira találtakGazditól jelentkezünkEsemények/KözleményekDokumentumok/tudnivalókMentőakciókÁBRÁND ÁllatotthonADÓ 1%TámogatóikVégleges lakóinkBeszámolók

Bemutatkozás

 Üdvözöljük honlapunkon!
Mi, az Állatvédők Vasi Egyesülete, egy szombathelyi központtal, 2012-ben életre hívott állatvédő szervezet vagyunk. Céljaink a magyar állatvédelem helyzetének javítása, a kóbor és rossz körülmények között tartott állatok mentése, ideiglenes elhelyezése és új, végleges gazdához juttatása ,  egy európai színvonalú Állatotthon létrehozása és fenntartása.
Feladatunknak tartjuk, hogy a mindennapi segítségnyújtás mellett hosszú távon is változtathassunk, javíthassunk a magyarországi háziállatok életminőségén: a felnőtt és a felnövekvő nemzedékben is tudatosítani szeretnénk az felelős állattartás, az állatvédelem és a fajtának megfelelő tartási körülmények fontosságát. Igyekszünk ezen fogalmakat a mindennapi iskolai oktatás részévé tenni, hogy a gyermekek tudatosabb állattartási szemlélettel nőjenek fel.
Bár a mozgalom Szombathelyről indult, egyre több vas megyei településen vannak tagjaink. Célunk egy egész Vas megyét átölelő állatvédő hálózat létrehozása, valamint egyre bővülő nemzetközi kapcsolatainkat is tovább fejleszteni, szélesíteni. Tagjaink mind saját mindennapi életük, munkájuk mellett, önkéntesként, szabadidejükben végzik az állatvédő –és mentő munkát, pusztán állatszeretetből.
2016.július.20-án Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kutyamenhely Alapítvány és egyesületünk részére  ingyenes használatba adta a 0787/2 hrsz-ú 1820 m2-es területet Állatotthon létrehozása céljából 2026. december 31. napjáig. 2016.augusztusában megkezdtük Vas megye első Állatotthonának építését, mely nem csak kutyák és cicák befogadására lesz alkalmas, hanem madarak,görények,rágcsálók, nyulak, hüllők számára is menedéket nyújt. 2016.szeptember.15-én pedig megkaptuk működési engedélyünket a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatalától.
2019.szeptemberében Szombathely Megyei Jogú Város közgyűlése egyhangúan megszavazta, az Állatotthon bővítése céljából egy 5566 m2  külterületi ingatlan vásárlását, valamint az Állatotthon mindkét külterületi ingatlanára ingyenes használati jogviszonyt biztosít 2050.december 31. napjáig!
Sem Szombathelyen, sem a megyében nem megoldott a hatósági eljárások során lefoglalt vagy közterületen kóborló haszonállatok elhelyezése. Eddig társszervezetek és ideiglenes befogadók segítségével oldottuk meg az ilyen állatok elhelyezését, de a fuvart sokszor nem egyszerű megoldani. Az Állatotthon első területén nemcsak cicák, kutyák, hanem nyulak, tengerimalacok, hüllők, rágcsálók, madarak számára is kialakítunk menedéket. Az első terület építésének befejezése után a második ingatlanon megkezdjük a karámok, futtatók, röpdék építését. Valamint ott alakítunk ki futtató területet a menhelyi kutyák részére és a későbbiekben egy rendezvényhelyszínt is.
A mentett állatokat menhelyünkön kívül  még a saját házainkban kialakított, privát, ideiglenes örökbefogadó állomásokon helyezzük el. Egyesületünk gondozásában folyamatosan 120-140 állat van, ezért lehetőségeink végesek. Az Egyesület az állatvédelmet fontosnak tartó támogatók adományaiból működik. Ezért van szükség az összefogásra! Lehetőségeinkhez mérten segítünk, ahol tudunk, ahhoz azonban, hogy segíteni tudjunk, szükségünk van az Ön támogatására. Legyen szó akár anyagi, akár tárgyi, akár szellemi segítségről, mindent, amit kapunk, az állatainknak adunk tovább. Így a végső cél, a magyar állatvédelem helyzetének javítása Önön éppúgy múlik, mint rajtunk.
Egyesületünkbe a tagfelvétel folyamatos. Ha érez elég elhivatottságot és erőt ahhoz, hogy velünk együtt tegyen az állatokért, jelentkezzen bátran e-mailben, telefonon, vagy személyesen. Segítő önkénteseket is szívesen fogadunk, akik akár rendezvényeken, a menhelyi munkálatoknál, kutya sétáltatással ,az állatok takarításánál vagy ideiglenes befogadással segítik egyesületünk munkáját.Egyesületünk is megállapodást kötött a Vasi  Diák Közösségi Szolgálattal, így a diákoknak le tudjuk igazolni a kötelező 50 órás közösségi szolgálatot,.
Menhelyünkre időpont egyeztetéssel lehet kijönni. Időpontot lehet egyeztetni központi telefonszámunkon, e-mailben és facebook oldalunkon privát üzenetben. Mivel nem minden gazdikeresőnk van a menhelyen, ezért kérjük először érdeklődjenek egyesületünknél. Ha kiválasztottak egy gazdikereső állatot kérjük írjanak üzenetet, elküldjük az örökbefogadás mentét és a kérdőívet, vagy letölthetik oldalunkról a dokumentumok/tudnivalók menüpontból. Kérjük olvassák el az örökbefogadás mentét,  a  kérdőívet pedig kitöltve küldjék vissza és utána időpont egyeztetéssel meg tudják nézni a kiválasztott állatot.

2017-ben Balassa Péter képviselő úr Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata által biztosított képviselői keretéből felajánlott 300.000 Ft támogatást, amiből kialakítottuk Állatotthonunkban idős kutyáinknak a senior részleget, kutyaházakat csináltattunk és egy tárolót. ( A fotók az “Ábránd Állatotthon” menüpontban megtekinthetők.)

2018-ban szintén Balassa Péter képviselő úr ajánlott fel a Szombathely MJV Önkormányzata által biztosított képviselői keretéből 250.000 Ft-os támogatást, amelyből egy dupla garázst vásároltunk, egyik felét tárolóként használjuk, a másik felében pedig egyesületünk állatmentő autója parkol. (A fotók az “Ábránd Állatotthon” menüpontban megtekinthetők.)

2019-ben ismét Balassa Péter képviselő úr ajánlott fel Szombathely MJV Önkormányzata által biztosított képviselői keretéből 140.080 Ft-os támogatást,amelyből 2 fűthető kutyaházat rendeltünk a kölyökkutya kennelekbe. (A fotók az “Ábránd Állatotthon” menüpontban megtekinthetők.)

2020. áprilisában a Bayer Hungária Kft. a “Bayer a Menhelyekért” pályázatán indultunk, ahol közönségszavazással a 5. helyen végeztünk. Így ugyan első körben lecsúsztunk a dobogóról, de a Bayer Hungária szakmai zsűrije  – miután megnézte egyesületünk munkáját, menhelyét valamint felvette a kapcsolatot a Szombathelyi Állatkórházzal, akikkel évek óta együtt dolgozunk –  végül úgy döntött, hogy a 3. helyet és a vele járó 500.000 Ft támogatást is nekünk adja. A támogatást csak állatorvosi költségre lehetett fordítani, és mivel nagyon sok rászoruló ember állatának valamint kóbor macskakolóniának az ivartalanítását finanszírozzuk, ezért mi ezt az összeget ivartalanításra fordítottuk.

2021-es évre Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatától 483.000 Ft működési támogatást kaptunk a Kulturális és Civil Alapból, melyből 1 fő 10 órás alkalmazott bérköltségeit finanszíroztuk, aki az örökbeadások folyamatában, a sétáltatások szervezésében és a menhelyi állatok ellátásában is segített.

2021 júliusában a Miniszterelnöki Kabinetiroda 2.000.000 Ft-tal támogatta menhelyünk építését,  amelyből az idős kutyáknak 2 faházat vásároltunk, valamint egy hatalmas faházat, ami a mentett kisemlősőknek  és rágcsálóknak nyújt menedéket Állatotthonunkban, illetve 2 fa szerszámtárolót a kölyökkutya részlegünkre és a felnőtt kutya karantén részlegünkre. (A fotók az “Ábránd Állatotthon” menüpontban megtekinthetők.)

2021-ben a Társadalmi felelősségvállalás Kollégium által meghirdetett Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program (2021) keretében pályázatot nyújtottunk be, ahol 700.000 Ft-ot nyertünk “Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2021.” címen

Köszönjük!
Állatvédők Vasi Egyesülete
Please select facebook feed.

New title

New title

Kapcsolat:

Bankszámlaszám: Takarékbank 72100251-14956935- 00000000 IBAN: HU64 72100251-14956935- 0000 0000 SWIFT: TAKBHUHB
Adószám: 18508431-1-18
ENÁR szám: 88086
FELÍR: AB2531136
Email cím: info@aveanimals.com
Facebook:www.facebook.com/allatmentok.vasi
Telefon: +36303907908
Levelezési cím: 9700 Szombathely, Szigligeti E. u. 67
Telephely: Ábránd Állatotthon Szombathely-Nárai között
9700 Szombathely 0787/2 és a 0787/8 hrsz.-ú külterületi ingatlan

2022. október hkscpsv« Sze12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Szombathelyi ebrendész telepInformációÖnkéntesség/tagfelvételVirtuális örökbefogadásElveszett/talált állatokBeszámolókOktatásIn Memoriam

A Menhely:

New title

New title

© 2022 Állatvédők Vasi Egyesülete

Theme by Anders Noren — Up ↑

TAGS:llatv Animals Ave vasi

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Taxi Daventry | 01327 223275 | B

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:228,222,123;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:25,25,25;--color_4:247,247,247;--co

Provincetown Business Guild - Pr

  Skip to contentLGBTQ+ Visitors Guide to PtownSupport the PBGMember ResourcesInstagramFacebookTwitterVisit PtownHow to Get to PTownFind a Place to Stay

Dejaveswap.org

   WELCOME TO DEJAVESW​AP Your browser does not support HTML5 video.

Organic B - Be a Hero | Save the

  Skip to contentFree Shipping above Rs 399 on all Orders. COD AvailableFacebookInstagramWhatsAppHomeExplore Our ProductsCorporate InquiryContact UsMy a

Inbound Writer – Mommy, Writer,

  HomeAboutHealthLifestyleTravelFinanceHealthHome &#038; DecorHot NewsKidsMom BlogTechnologyContactInbound WriterMommy, Writer, TravelerGlobal IPO guide

The Marketplace for Laravel Pack

   ProductsSendloopOctethCleanifyIPMonitorReferralMagicFeedbackContactLog In MenuProductsSendloopOctethCleanifyIPMonitorReferralMagicFeedbackContactL

Call Waves Solutions Finland Oy

   PalvelutAsiakaspalveluRatkaisutKehitysReferens

Wave Internet eCommerce Website

  HomeSearchShopping CartCheckoutSite MapShopping Cart 0 Items (Empty)Recently Viewed ItemsYou have not viewed any items recently.Your Shopping CartYour

Creowave – Radio Frequency & Mi

  HomeSolutionsQuality &#038; HSECompanyPartnersContactNews &#038; MediaCareersVisit UsFAQ HomeSolutions▼Technical specsApplicationsServices

PR Avenue &ndash; Агенция

  Агенция за реклама и връзки с обществеността Агенция за

ads

Hot Websites