Neem contact op

Vraag een offerte aan

Trigion creëert veiligheid

In een snelveranderende wereld worden we continu geconfronteerd met nieuwe risico’s. Dat vraagt om maatwerk en snel kunnen anticiperen op veranderingen.

Met een combinatie van mens, technologie en (data)intelligentie creëren wij veiligheid, zodat mensen onbezorgd kunnen werken, wonen en leven. 

Onze diensten

Beveiligingsdiensten

Onze beveiligingsoplossingen gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein. We zijn breed actief in diverse veiligheidsdomeinen.

Lees meer

Technologie

Wij leveren, installeren en onderhouden systemen voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety.

Lees meer

Monitoring & Response

Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Lees meer

Toezicht & Handhaving (BOA)

Trigion ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houden straten en buurten schoon, heel en veilig.

Lees meer

Crowd Management

Bij grote groepen mensen, tijdens een evenement bijvoorbeeld, zorgt Trigion voor veiligheid en begeleidt actief publieksstromen.

 

Lees meer

Cyber Security

Samen met Hoffmann biedt Trigion een integrale oplossing voor cyberveiligheid, gericht op informatiesystemen, processen, én mensen.

 

Lees meer

Verkeer & Logistiek

Bouw- en infraprojecten, evenementen, openbaar vervoer, bruggen en sluizen, wij hebben het antwoord op jouw verkeersvraagstuk.

 

Lees meer

Management & Consultancy

Wij geven advies op gebied van riskmanagement en fraude &integriteit en kunnen opleidingen en interim professionals faciliteren.

Lees meer

Next level beveiligen

We leveren, installeren en onderhouden systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety.

 

Lees meer

Neem contact met ons op  Benieuwd naar welke dienst voor jou geschikt is?

Embrace Hospitality Services laat je welkom voelen

Bij Embrace ben je welkom voor brede ondersteuning op hospitalitygebied. Samen brengen we in kaart wat het belang van hospitality voor je is. Die inventarisatie is de basis voor een advies over de optimale invulling.

Lees meer over Embrace

Veiligheid in sectoren
 

Dienstverlening Onderwijs Hospitality & leisure Retail OverheidIndustrie Publieke sector Zorg Logistiek

Visie op veiligheid

We werken meer vanuit huis; bezoekersstromen in panden en openbare ruimte veranderen. Het draait veel meer om het creëren van een veilige omgeving passend bij de huidige maatschappij.

Onze visie

Trigion. De Veilig Keuze.

Trigion creëert veiligheid en draagt bij aan een inspirerende omgeving waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn. Wil je weten hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Brand- en beveiligingstechniek Beveiliging Nieuws

Trigion Brand- en beveiligingstechniek verkoopt Trigion Safety Opleidingen

Per 28 juni 2022 neemt IVM (Instituut voor Veiligheid & Milieu BV) alle activiteiten van Trigion Safety Opleidingen (TSO) over.

Lees meer Monitoring & Response Beveiliging Nieuws

Trigion levert komende tien jaar verkeersmanagement

Trigion, Arcadis en Equans beheren voor de komende tien jaar alle verkeersmanagement van de Provincie Noord- Holland. De drie bedrijven richtten voor dat doel de onderneming ATEam op. De samenwerking heeft afgelopen maanden in een testperiode succesvol bewezen de dienstverlening te kunnen leveren...

Lees meer Beveiligingsdiensten Beveiliging Nieuws

Nieuwe arbeidsmarktcampagne Trigion

Ook de beveiligingsbranche heeft te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Trigion lanceert de arbeidsmarktcampagne: Trigion. De veilige keuze.

Lees meer Toon meer nieuws, blogs en cases

Werken bij Trigion?

Werken bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

Informele sfeerInterne mobiliteitBetrouwbare en familiale werkgeverInternationaal karakter

Solliciteer online!

Solliciteer bij Trigion