Tryangle Happiness & Well-being at Work - Home - Tryangle

Web Name: Tryangle Happiness & Well-being at Work - Home - Tryangle

WebSite: http://www.tryangle.be

ID:293254

Keywords:

amp,Well,Tryangle,Happiness

Description:


Skip to the content
TEL +32 491 06 75 74Graag een offerte?Menu

Happy@work?

TRY A DIFFERENT ANGLE!

Zoek je iets?

Tryangle werkt samen met bedrijven en organisaties aan het welzijn en werkgeluk van hun werknemers. Dit doen we op het niveau van de organisatie, het team en/of het individu.

We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme. We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat in de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, keynotes,…

Ontdek onze diensten

Ontdek onze thema’s

▼ Wie zijn we?

Als bedrijfstrainers in hart en nieren hebben wij een bijzondere missie tegen 2030: 1.000.001 werknemers (terug) in hun kracht zetten via welzijnsinterventies en werken aan werkgeluk.

Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis rond interactieve training, stress- en burn-out coaching, welzijnstrainingen en theoretische en praktische inzichten rond werkgeluk, willen wij organisaties, teams en werknemers ondersteunen voor meer energie, meer productiviteit en meer happiness at work.

Meer over de Tryangle Tribe

▼ Tryangle in een notendop

+150

Tevreden klanten

+500

Webinars gepresenteerd

+11.000

Uren
getraind

+9/10

Gemiddelde trainingsscore

Aantal medewerkers (terug) in hun kracht

Doel: 1.000.001 in 2030

Aantal medewerkers (terug) in hun kracht

Doel: 1.000.001 in 2030

▲ Wat doen we?

Er zijn heel wat uitdagingen op de werkvloer zoals ziekte, stress, werkdruk en demotivatie. Steeds meer organisaties zien in dat werken aan welzijn en werkgeluk het tegengif is tegen deze risico’s.

Organisaties die aandacht besteden aan het werkgeluk van medewerkers zijn niet enkel “happy workplaces” waar het gezellig vertoeven is. Werkgeluk heeft een duidelijke ROI die zich weerspiegelt in minder absenteïsme, lager verloop, hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten. Investeren in een strategische én praktische aanpak loont, zowel voor individuele medewerkers als voor de organisatie.

Waarom werken aan werkgeluk?

Tryangle helpt organisaties, teams en medewerkers werken aan welzijn en werkgeluk via training, coaching, teambuilding, consulting, webinars, keynotes,… zowel offline als online.

Ontdek onze diensten

◁ Ons aanbod

Op basis van ons eigen piramidemodel maken we organisaties bewust van de componenten, opportuniteiten en ROI van welzijn en geluk op het werk.

We reiken oplossingen aan voor zowel organisaties als individuele medewerkers omdat we overtuigd zijn van de gedeelde verantwoordelijkheid van de werkgever én de werknemer.

We ontwikkelen steeds interventies op maat van de bedrijfscultuur en volgens de prioriteiten en de noden van de organisatie. 

Onze trainers en experten werken rond alle subthema’s van werkgeluk en welzijn op het werk.
Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Ontdek onze thema’s

Let’s create something amazing!

Boek je gratis kennismakingsgesprek

▼ Lees met ons mee

Ontdek hieronder onze nieuwste blogartikels of ga naar de Happiness@Work blog.

Zo vind je een oplossing!" class="vc_gitem-link vc-zone-link" >Zo vind je een oplossing!" class="vc_gitem-link vc-zone-link" >22 augustus 2022

Ongelukkig op het werk?
Zo vind je een oplossing!

19 juli 2022

Hoe organisaties inzetten op welzijn en werkgeluk in de praktijk

21 juni 2022

3 tips om de hybride werkrealiteit in je organisatie vorm te geven

31 mei 2022

Hoe word je een onvergetelijke leider?

▷ In de kijker

Nieuwigheden op deze website of echte aanraders die je niet wil missen.

Van 19 tot 25 september: de Week van het Werkgeluk
Meer weten
Word Corporate Well-Being & Happiness at Work Ambassador
Meer weten
Coming Soon!
Onze podcast over werkgeluk
Meer weten
Ontdek de
Tryangle
Learning Journeys
Meer weten
Van digitale stress naar digitale efficiëntie
Meer weten
Een nieuwe online Woohoo CHO training vanaf oktober 2022
Meer weten
Boek: Werken aan Werkgeluk
Meer weten
Onze E-learning
modules
Meer weten
Ontdek ons
webinar-aanbod
Meer weten
Meer over
onze keynotes
Meer weten
Werkbaarheids-cheques
Meer weten
Waarom werken
aan werkgeluk?
Meer weten

▼ Enkele van onze Happy Customers

▼ Enkele van onze Happy Customers

▲ Dit vinden onze klanten

Rechtbank Oost-Brabant (Nederland)

“Hartelijk dank voor de lezing! We horen positieve geluiden vanuit de medewerkers en de opname wordt al teruggekeken. Ik spreek namens de werkgroep dat we de samenwerking als prettig hebben ervaren en tevreden zijn met het resultaat en de leuke en interessante lezing!”

Saskia – Synergie

“Een super ervaring tijdens de Week van het Werkgeluk waarin webinars gegeven werden op maat van ons bedrijf. Veel inlevingsvermogen en daardoor ook bruikbare tips. Aanrader voor wie wil werken aan welzijn van medewerkers en zichzelf.”

Leidinggevende bij een grote dienstverlener

“Ik vond dit een zeer nuttige opleiding, met praktische tips over hoe je ermee aan de slag kan in het team. Een absolute aanrader voor elke leidinggevende.”

Leen Van Sand, Marketing Expert – Dela

“De E-learning Mindful werken bevatte voor mij waardevol advies en onmiddellijk bruikbare tips. Er werd een mooie balans bewaard tussen de theorie enerzijds en de praktijk anderzijds via (creatieve) oefeningen en vragen. Het wat, hoe en waarom van mindfulness op het werk werd stapje voor stapje helder uitgelegd, doorspekt met een fijne noot humor. Ik was blij verrast dat er ook een leeslijst werd voorgesteld om je nog verder te verdiepen in de materie. Top!”

Inge Dewilde – Synergie

“Tryangle verzorgde voor Synergie een aantal sessies tijdens de week van het werkgeluk met tips & tricks voor onze werknemers. Deze waren op maat van Synergie, helder gegeven met de nodige interactie en afgestemd op onze mensen. Zeer waardevol voor ons als organisatie & een aanrader voor andere organisaties!”

Productmanager – Cevora

“Ik kreeg de kans om met Tryangle samen te werken om trainingsinhoud te ontwikkelen en om regelmatig Tryangle-trainingen te volgen over welzijn op het werk (bijv. Mindfulness, Bewegen om je stress te verminderen, Ademhalingstechnieken, etc.). Griet en haar team reageren zeer goed en hebben aandacht voor de behoeften van de klant. Ze zetten altijd een mooie positieve energie in bij alles wat ze doorgeven aan de deelnemers of de partners waarmee ze samenwerken, het is een waar genoegen! De inhoud van de training is aantrekkelijk, professioneel en op een “leuke” manier afgeleverd. Bij alles wat Tryangle te bieden heeft, is er altijd de zorg om mensen te helpen, om hen concrete sleutels te geven, oplossingen om aan welzijn te winnen. Ik raad deze organisatie ten zeerste aan!”

Dorien Evenepoel – Toyota Motor Europe

“Werken met Tryangle betekent oplossingen vinden die passen bij het bedrijf en ervoor zorgen dat de kernboodschappen van werkgeluk worden verankerd! Ze bieden geweldige trainers, staan ​​open voor discussies en maken het gemakkelijk om samen te werken!”

Marie-Laure de Voghel – GSK

“Ik heb verschillende keren de kans gehad om met Tryangle samen te werken om het welzijn van onze medewerkers te ondersteunen en elke interventie was een echt succes. Griet en haar team zijn zeer professioneel, energiek en enthousiast. Zij hebben voor ons verwenprogramma’s voorbereid die perfect bij ons doel passen. Ik raad hen 200% aan: je kan vol vertrouwen voor hen kiezen als je een beetje welzijn en een glimlach naar je werknemers wilt brengen :-).”

An Waterloos – Arcadis

“We werken nu al een tijdje samen met Tryangle en deze samenwerking verliep altijd positief: enthousiaste dames, to-the-point, altijd bereikbaar voor extra vraagjes, brede kennis…. maw: wij gaan verder!”

Sofie Tavernier – AvioBook

“We hebben voor het eerst samengewerkt met Tryangle om de welzijn van onze collega’s te ondersteunen. Workshops gaande over stress- en burnout technieken, yoga op het werk, ademhalingstechnieken, communicatie vanop afstand,… De samenwerking met Tryangle verliep positief: professioneel en vlot. :).”

Greet Adriaenssen – LOGOS

“LOGOS werkt al meer dan 5 jaar met Tryangle samen rond welzijn en sinds 2020 is het opleidingsaanbod nog meer uitgebreid met o.a. webinars. De evaluaties van de werknemers uit de sector zeggen alles: “met energie en optimisme gegeven”, “het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk naar de deelnemers”, “inspirerend”, … Daarnaast loopt ook de praktische kant zeer vlot.”

Burovorm Kantoorinrichting

“Onze eerste kennismaking met Tryangle was zeer positief. We werden enthousiast en professioneel begeleid door Griet doorheen de sessie en kregen daardoor veel inspiratie om naar de toekomst toe bepaalde zaken op een andere manier aan te pakken. Fijn dat we ook nog na de sessie goed opgevolgd werden.
Een aanrader voor elk bedrijf dat aan zijn ‘happiness’ wil werken!”

Kim Finoulst – Verkoopster

“De individuele coaching van Tryangle heeft me heel erg geholpen prioriteiten te stellen en te leren dat je niet voor iedereen goed kan doen. Door de pragmatische aanpak van mijn coach kreeg ik tips mee om snel toe te passen. Op die manier heb ik geleerd wat belangrijk is en wat niet, voor mezelf en mijn naaste omgeving. Het was een heel productieve en aangename ervaring die ik iedereen kan aanraden!”

J. De Vlieger – Bediende

“Dankzij de opleiding ademhalings- en relaxatietechnieken kan ik de dagelijkse stress beter opvangen en slaap ik beter.”

Heb je een vraag? Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Vul dan zeker onderstaand formulier in.

info@tryangle.be
t. +32 491 06 75 74

KMOP - dienstverlener
DV.O225498

Privacyverklaring

in samenwerking met dexDESIGNS.be
Close MenuBeheer cookie toestemmingOm de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
FunctioneelAltijd actiefDe technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
VoorkeurenDe technische opslag of toegang is noodzakelijk om voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
StatistiekenDe technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
MarketingDe technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer optiesBeheer dienstenBeheer leveranciersLees meer over deze doeleindenBekijk voorkeuren{title}{title}{title}