Doctor Hair Clinic Szeged - FUE hajbeültetés magánklinika - Professzionális és végleges megoldás a h

Web Name: Doctor Hair Clinic Szeged - FUE hajbeültetés magánklinika - Professzionális és végleges megoldás a h

WebSite: http://www.hairdoctor.hu

ID:363719

Keywords:

FUE,hajbe,ltet,Szeged

Description:


KapcsolatCovid protokoll +36 20 610 10 54Email info@dhc.hu
DHC CLINICRólunk - DHC ClinicDHC Clinic TeamKlinikai szabályzat - Időpont foglalás - Foglaló fizetésNemzetközi OklevelekBisnode tanusítványFUE hajbeültetésFUE hajbeültetésHajbeültetés utáni teendőkHajbeültetés FérfiaknakHajbeültetés NőknekKopaszodásAndrogén alopeciaHajhullás - KopaszodásNorwood-Hamilton skálaHajbeültetés előtti teendők KonzultációOnline konzultációra jelentkezésSzemélyes konzultációra jelentkezésHajbeültetési KonzultációBőrgyógyászatHajbeültetési árakÁrakHAJBEÜLTETÉSI ÁRAKHajhullás diagnosztika - Hajkezelés árjegyzékVisszatérő pácienseinknekDHC LOYALTY - HŰSÉGPROGRAMGalériaFontos TudniSzéchenyi2020Pályázat - EFOP-5.1.1-17Pályázat - GINOP-8.3.5-18/BKapcsolat

10 éve Önökért - Szegeden! Doctor Hair Clinic hajbeültetési magánklinika

Hajbeültetés - Bőrgyógyászat - LabordiagnosztikaLegyen Ön is a Doctor Hair Clinic vendége!

Rólunk

Egyedülálló szakmai tapasztalat Több ezer hajbeültetési beavatkozás tapasztalata

Árak

Eredmény - Szakértelem - Tradíció Professzionális hajbeültetés

Jelentkezzen Ön is konzultációra!

Bőrgyógyászat & Hajbeültetés Innovatív megoldások, biztos eredménnyel a hormonális kopaszodás kezelésére

FUE Hajbeültetés

12 év hajbeültetési tapasztalatával várjuk!

Őszi előfoglalási akció!

Válasszon Ön is egy műtéti időpontot klinikánk ELŐFOGLALÁSI AKCIÓJA keretében a még foglalható és választható szabad helyeinkre, és éljen a kedvezményes csomagárakkal!

Az akció jelentkezési határideje: 2022. OKTÓBER 31.

TOVÁBB AZ ELŐFOGLALÁSI AKCIÓRA

Miért érdemes a Doctor Hair Clinic-et választani?

Klinikánk 12 éves sikeres hajbeültetési múlttal bíró magánklinikaEgyedüli klinikaként Magyarországon minden orvosunk nemzetközi hajbeültetési oklevéllel rendelkezikKizárólag FIX csomagárakon dolgozunk, felár és rejtett költség nélkülKülföldi pácienseinket professzionális koordináció keretein belül több nyelven beszélő tolmácsaink és páciens koordinátoraink segítik a teljes itt tartózodás ideje alattPácienseink a beavatkozást követően szigorú 12 hónaposutánkövetéssel követjük nyomon hajbeültetési eredményük folyamatátA konzultációkat szakorvos - gyakorlott hajbeültető orvos végzi szigorú diagnózissal, véleményezéssel éshajbeültetésitervezéssel

FUE Hajbeültetés - A Doctor Hair Clinic vendége Dodor!

DHC LOYALTY Program

Visszatérő Páciensünk? Ajánlották Önnek klinikánkat?

Vegye igénybe klinikánkDHC LOYALTY Programjátmelynek keretében exkluzív kedvezményes csomagárainkatjogosult igénybevenni!Visszatérő Pácienseknek:Második vagy harmadik alkalmas hajbeültetési beavatkozásra van szüksége? Vegye igénybe a műtétet kedvezményesebb áron!Ajánlották Önnek klinikánkat?Ismerősei, barátai, munkatársai, családtagjai ajánlására érkezik klinikákra? Amennyiben megjelöli a személyt akinek ajánlására érkezett Ön igénybe veheti kedvezményes csomagjainkat.További információk

FUE Hajbeültetés

Klinikánkon kizárólag a nemzetközileg is már bizonyított, ismert és elismert FUE hajbeültetési módszert alkalmazzuk a hormonális hajvesztés, kopaszodás kezelésére, több mint 1000 beavatkozás tapasztalatával.

FUE HAJBEÜLTETÉS

Amennyiben konzervatív bőrgyógyászati kezelési forma nem jön szóba a hajvesztés mintázata és kiterjedése alapján, az egyetlen élethosszig tartó rekonstrukciós (helyreállító) kezelés, a FUE HAJBEÜLTETÉS

SZAKÉRTELEM

A hajbeültetési konzultáció és kontroll vizsgálat bőrgőgyász szakorvos / kiemelt tapasztalattal rendelkező, gyakorlott hajbeültető orvos által történik. Klinikánkon egyedülálló szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező hajbeültető orvosokkal és műtéti team-mel várjuk.
Orvosaink Nemzetközi Hajbeültetési oklevéllel rendlekeznek. (ISHRS/ FUE EUROPE)

ÁRAK

Kizárólag 1-2 napos hajbeültetési beavatkozásokat végzünk FIX csomagárakon, rejtett költség és felár nélkül. All Inlcusive csomagáraink a szállást ( apartman vagy 4* Hotel szállást) reptéri transzfert, illetve igény szerint tolmácsolást is tartalmaznak.

RÓLUNK

Magyarországonegyedüli klinikaként hajbeültetési, hajhullás diagnosztikai, orvos-esztétikai, labordiagnosztikai és bőrgyógyászati, profillal is rendelkezünk.

Kimagasló hajbeültetési tapasztalattal és napi gyakorlattal rendelkező orvosi és asszisztensi team közreműködésével, valamint kiemelt tapasztalattal rendlekező gyakorlott hajbeültető orvos által végzett konzultációt követően végzünk hajbeültetésibeavatkozást,ezzel biztosítva egyedülálló, komplex, és innovatív orvosi, esztétikai megoldási lehetőségeket a hozzánk forduló pácienseknek.

Klinikánkon kizárólag a nemzetközileg is már bizonyított, ismert és elismert FUE hajbeültetési módszert alkalmazzuk a hormonális hajvesztés, kopaszodás kezelésére, több mint1000 beavatkozás tapasztalatával.
Doctor Hair Clinic

Kérjen SZEMÉLYES konzultációt

Jelentkezem konzultációra

Mely kórképek esetében jöhet szóba a FUE Hajbeültetés?


- hormonális típusú hajvesztés (androgén alopecia)- traumás sérülések nyomán visszamaradt fejbőr hegesedés- trakciós alopecia
- raszta tincsek- veleszületett körülírt hajhiány- olyan ritka kórképek, melyek esetében nincs hatékony konzervatív bőrgyógyászati kezelés (lichenplanopilaris, frontalis fibrotizáló alopecia)

A FUE hajbeültetési beavatkozás menete lépésről - lépésre

HAJBEÜLTETÉSI KONZULTÁCIÓ

FUE hajbeültetési beavatkozás előtt kötelező részt venni egy orvosi konzultáción. A konzultáció keretében van lehetőség megállapítani a hajhajhullás típusát és mértékét, a problémás és az adóterület állapotát valamint javaslatot adni a szóba jöhető kezelési lehetőségekről. Klinikánkon a konzultációt gyakorlott hajbeültető orvos kolléga végzi!

FUE HAJBEÜLTETÉS MENETE

Érkezés a klinikára
Anamnézis kitöltése
A donor terület leborotválása
Donor terület érzéstelenítése
Hajszálak kivételének megkezdése
Ebédszünet után a hajszálak beültetésének megkezdése
A hajbeültetés befejezése

FUE HAJBEÜLTETÉS UTÁNI TEENDŐK

AFUE hajbeültetés után 7 – 10 nap pihenés javasolta sebgyógyulás és az előforduló arc körüli duzzanat miatt.3 hétig tilos mindennemű sporttevékenység. A gyógyszerek szedésével és a beültetett terület kezelésével kapcsolatban a műtét után részletes és pontos szóbeli és írásbeli tájékoztatást fog kapni a páciens a klinikán.

Gyakori kérdések a FUE hajbeültetésről

Mikor és kinél alkalmazható a FUE hajbeültetés?

A FUE hajbeültetés lényege a tarkó tájéki hajszálakban rejlik. Mindazon pácienseknél akik rendelkeznek megfelelő mennyiségű és minőségű donor területtel (adó területtel) a tarkó tájékon, esetükben a hajátültetési eljárás abszolút alkalmazható.

Hogyan kerül meghatározásra, hogy ki alkalmas FUE hajbeültetésre?

A hajbeültetési eljárás igénybevétele előtt minden esetben szükség van egy konzultációra az operáló intézettel. Ez a konzultáció történhet személyesen és e-mailes formában képek küldésével is.

Ezen konzultáció keretében kerül megvizsgálásra és megállapításra az, hogy az adott páciens esetében elvégezhető-e a beavatkozás, ha igen milyen lehetősége vannak és milyen eredmény várható.

Miért eredményes a FUE hajbeültetési eljárás?valós eredmény, természetes hatásnemzetközileg igazolt eljárásúj fejlesztésű speciális eszközökkelgyors regenerálódás

A tudomány mai állása alapján kizárólag a FUE hajbeültetési technológia az egyetlen olyan módszer amivel a kopaszodási probléma megfelelő esztétikai eredménnyel orvosolható!

Az eljárás minimál invaziv beavatkozást igényel ,kizárólag speciális tűk segítségével történik, így a beavatkozást követően nem marad sem heg sem vágás.

Hogyan kerül meghatározásra a szükséges hajszálmennyiség?Mivel minden páciens esetében sajátos és egyedi problémáról beszéltünk, nincs két egyforma eset, ezért minden esetben a probléma mértékének valamint a páciens személyes adottságainak és donor területének állapota figyelembevételével kerül meghatározásra mindenkinél egyedileg az eredmény érdekében szükséges hajszálmennyiség.Mitől függ a kivehető hajszálmennyiség?

A kivehető hajszálmennyiséget minden esetben a páciens donor területi adottságai ( mennyisége, minősége , állapota) határozzák meg. Minden páciens értelemszerűen egy adott donorterülettel rendelkezik ami mindenkinél teljesen eltérő ezért van szükség minden esetben személyre szabott konzultációra!

A donor területből kizárólag annyi hajszál kivétele lehetséges és megengedett amennyit az adó terület elbír, vagyis a műtétet követően nem hagy maradandó nyomot ( ritkulást) a tarkó területen.

Miért csak a tarkó tájéki hajszálak kerülnek átültetésre?

A tarkó tájékon növő hajszálak / hajhagymák tulajdonsága, hogy ellenállnak a hormon hatásoknak. Éppen emiatt a tulajdonságuk miatt van lehetőség ezen hajhagymák átültetésére.

Milyen kórképek esetében jelent kezelési módot a hajbeültetés?- hormonális típusú hajvesztés (androgén alopecia)- traumás sérülések nyomán visszamaradt fejbőr hegesedés- trakciós alopecia (a Páciens saját maga tépi ki a haját pszichés okok miatt), természetesen ebben az esetben már csak a pszichiátriai szempontból teljesen gyógyult Páciensnél végezhető el a műtét.
- Raszta tincsek, szoros hajgumizás következtében a tartós húzás miatt is kialakulhat körülírt hajvesztés.- veleszületett körülírt hajhiány- olyan ritka kórképek, melyek esetében nincs hatékony konzervatív bőrgyógyászati k kezelés (lichenplanopilaris, frontalis fibrotizáló alopecia)Mi a FUT és mi a FUE hajbeültetés?

1. FUT(csíkkivétel, szikével történő eljárás)

2. FUE(a kivétel és a beültetés is speciális FUE tűkkel történik, nem marad heg, nincs vágás, az eredmény természetes hatású) A FUE technikának két változata van a KÉZI és GÉPI (mikromotor). Azt, hogy ki melyik módszert alkalmazza, klinika és orvos függő, van olyan páciens akinél a kézi és gépi módszert is alkalmazzák. Egyik eljárás sem jobb vagy rosszabb, mindkettőnek van előnye. Az operáló orvos dönti el, hogy a páciens egyéni adottságaitól függően melyik eljárást tartja előnyösebbnek a megfelelő eredmény elérése érdekében.

FONTOS TUDNI!

Ezen a KÉT MÓDSZEREN KÍVÜL hivatalos szakmai vélemény szerint NINCS MÁSIK ELJÁRÁS, a különböző számok és elnevezések csupán reklám.

Miért eredményes a FUE hajbeültetési eljárás?valós eredmény, természetes hatásnemzetközileg igazolt eljárásúj fejlesztésű speciális eszközökkelgyors regenerálódás

A tudomány mai állása alapján kizárólag a FUE hajbeültetési technológia az egyetlen olyan módszer amivel a kopaszodási probléma megfelelő esztétikai eredménnyel orvosolható!

Az eljárás minimál invaziv beavatkozást igényel ,kizárólagspeciálistűk segítségével történik, így abeavatkozástkövetően nem marad sem heg sem vágás.

Hogyan jelentkezhetek hajbeültetési konzultációra?

Klinikánkon személyes és e-mailes konzultáció is igénybe vehető.

BŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOS ÁLTAL VÉGZETT -SZEMÉLYES HAJBEÜLTETÉSI KONZULTÁCIÓ DÍJA: 10.000 Ft.A konzultáció díja levonódik a műtét árából.Konzultációra előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Konzultációra jelentkezni telefonon, e-mailben vagy honlapjainkon található konzultációs űrlap kitöltésével van lehetőség.Előzetes bejelentkezés és előre egyeztetett időpont hiányában klinikánk nem vállal konzultációt!Klinikánk munkatársaihétfőtől – péntekig 9 -18 óra között, szombaton pedig 9-13 óra között,fogadják a hívásokat. A bejelentkezéskor munkatársunktól általános jellegű tájékoztatást kap a konzultációval és a műtéttel kapcsolatban.

Személyre szabott hajbeültetési tervezésre pontos és részletes orvosi valamint a műtét menetére vonatkozó kérdésekre kizárólag orvosi konzultáció keretében kaphat a páciens!

Mit jelent a hajbeültetési konzultáció?A konzultáció során megvizsgálásra kerül a problémás terület, és megállapításra kerül, hogy a megfelelő esztétikai eredmény elérése érdekében mi az a hajszálmennyiségi minimum, amely feltétlen szükséges az eredmény eléréséhez. A hajbeültetési tervezést kizárólag az operáló intézet szakemberi végezhetik!

A tervezésnél kiemelten figyelembe kell venni a páciens donor területének egyéni adottságait (a hajszálak minőségét, színét, sűrűségét) Ezen tényezők figyelembevétele elengedhetetlen ahhoz, hogy megállapítható legyen, hogy az adott páciens esetében összesen hány hajszál kivételére van lehetőség anélkül, hogy a donor területen látható nyoma maradjon.

A beültetendő hajszál mennyiséget számos tényező határozza meg, melyeknek nagy része szakmai alapon kerül meghatározásra, egy része azonban mindig a páciens egyedi elképzelésein és anyagi lehetőségein alapul. Éppen ezért a végső hajszálszám meghatározása minden esetben a pácienssel együtt történik!

A probléma pontos felmérése és az eredmény érdekében szükséges hajszálmennyiség kizárólag egy orvosi konzultáció keretében határozható meg!Hogyan határozható meg a szükséges és beültethető hajszál mennyiség?Mivel minden páciens esetében sajátos és egyedi problémáról beszéltünk, nincs két egyforma eset, ezért minden esetben a probléma mértékének valamint a páciens személyes adottságainak és donor területének állapota figyelembevételével kerül meghatározásra mindenkinél egyedileg az eredmény érdekében szükséges hajszálmennyiség.

A hajbeültetési tervezést szigorú nemzetközi szabályok és szakmai protokollok alapján végezzük. Ezek a szabályok pontosan meghatározzák, hogy egy egy adott cm2 területre mi az a minimálisan szükséges és beültetendő hajszálmennyiség ami feltétlen szükséges ahhoz, hogy eredményes legyen a hajbeültetés.
A szakmai minimum hajszálmennyiséget minden esetben kötelező beültetni! Ennek hiányában eredmény nem várható!

A probléma pontos felmérése és az eredmény érdekében szükséges hajszálmennyiség kizárólag egy orvosi konzultáció keretében határozható meg!Mitől függ a kivehető hajszálmennyiség?A kivehető hajszálmennyiséget minden esetben a páciens donor területi adottságai ( mennyisége, minősége , állapota) határozzák meg. Minden páciens értelemszerűen egy adott donorterülettel rendelkezik ami mindenkinél teljesen eltérő ezért van szükség minden esetben személyre szabott konzultációra!
A donor területből kizárólag annyi hajszál kivétele lehetséges és megengedett amennyit az adó terület elbír, vagyis a műtétet követően nem hagy maradandó nyomot ( ritkulást) a tarkó területen.Mit jelent a LIMITÁLT adóterület?Limitált adóterület esetén az adott probléma mértékéhez viszonyítva az adóterület korlátozott mértékben használható ki, vagyis kevesebb hajszál áll rendelkezésre mint amennyire optimális esetben szükség lenne. Ilyen esetekben kifejezetten fontos a pontos, szakmai tervezés, hiszen fokozottabban ügyelni kell a hajszálmennyiség 1 cm2 területi elosztására a rendelkezésre álló hajszálmennyiség és a beültetendő terület függvényében.Mit jelent a nem megfelelő vagy hiányos adóterület?Abban az esetben ha az adóterület nem megfelelő, vagy hiányos sajnos a FUE hajbeültetés nem végezhető el, hiszen nincs honnan kivenni hajszálakat.Átültethető e más személy haja donorként?NEM!A FUE hajbeültetés esetébenKIZÁRÓLAGminden esetbenSAJÁT hajkerül átültetésre, más opció nem áll rendelkezésre.Milyen sűrűség érhető el egy beavatkozással?A várható sűrűség több tényezőtől függ. Egyrészt a donor területi adottságoktól, a beültetendő problémás terület mértékétől. Azonban 1. körös beavatkozással az esetek többségében nem érhető el olyan sűrű és természetes hatás mint normál hajzat esetében. Normális esetben egy ember fején 1cm2 területen átlagban 140-150 hajszál található. Első körben egy műtéttel minimum 50-60 hajszál kerül beültetésre, tehát akinél az adó terület lehetővé teszi és a terület is indokolja értelemszerűen lehetőség van a későbbiekben sűrítő műtét vagy 2. körös műtét elvégzésére.Hogyan jelentkezhetek FUE Hajbeültetésre?

Műtéti időpontot telefonon, e-mailben vagy honlapjainkon található űrlap kitöltéssel lehet igényelniHajbeültetési műtétekre kizárólag Szegeden található Klinikánkon van lehetőség!Műtéteket kizárólag személyes vagy e-mailes konzultációt követően végzünk.

A Páciens és a klinika között a jogviszony a műtéti időpont lefoglalására vonatkozó foglaló fizetéssel valamint a műtét napján aláírt műtéti beleegyező nyilatkozat aláírásával jön létre.

Klinikánkon hajbeültetési műtéteket kizárólag az előzetesen egyeztetett műtéti időpontra vonatkozó foglaló fizetése ellenében végzünk! Műtéti időpontra vonatkozó foglaló fizetését személyesen klinikánkon, vagy banki átutalással rendezheti.

FUE hajbeültetés előtti teendők ?Gyógyszer szedési szokásairól, vitaminokról, táplálék kiegészítőkről feltétlenül konzultáljon az operáló intézettel, mivel lehetséges, hogy ezek közül valamelyik szedését fel kell függeszteni a beavatkozás idejére.Ha van bármilyen krónikus betegsége, azt feltétlenül jelezze az operáló intézetnek!Bármilyen gyógyszerallergia- gyógyszerérzékenység estén a műtétet megelőző konzultáció során tájékoztassa az orvosát!A műtétet megelőző este feltétlenül mosson hajatMi a FUE hajbeültetés menete? A FUE hajbeültetés 3 szakaszból áll.

1. A fej előkészítése a beavatkozáshoz
Ahhoz hogy a hajszálak kivételét el lehessen kezdeni, előtte minden esetben szükséges a tarkó tájék (donor terület) megfelelő és szakszerű előkészítése. Ez azt jelenti, hogy a tarkó tájékon teljesen kopaszra le kell vágni a hajat, nők esetében a hajnyírás csak 1 csíkban történik, hogy amennyire csak lehetséges, a meglévő haja ezt a területet elfedje!

2. A hajszálak kivétele
A haj kivétele hasalásban történik (mint egy masszázságyon) az adóterület szakaszonkénti helyi érzéstelenítésével. Az apró FUE tűkkel a pici hajszálakat körkörösen, néhány milliméter mélységben körbevágjuk és utána egyenként csipesszel kiemeljük.
Az így kiemelt graftokat speciális hűtött folyadékban tároljuk, válogatjuk és számoljuk.

3. A hajszálak beültetése
A beültetési szakasz már hanyatt fekve történik a beültetendő terület tisztítása és előkészítése után. Helyi érzéstelenítésben, speciális pengével piciny bemetszéseket végzünk, ahová utána egyenként történik a haj graftok beültetése. Nagyon fontos, hogy a beültetést végző szakember a hajszálak irányát és dőlésszögét a beültetés folyamán figyelembe vegye, mert csak így érhető el egy természetes hatású hajnövekedés.Egy műtéti nap menete

Pácienseinknek reggel 9 órára kell megérkezniük a klinikára
( reggelit a klinika biztosít a páciensek számára)

Műtét előtt még egy személyes konzultációt tartanak az orvossal az előzőleg már egyeztetett hajszálmennyiségről, és a műtét pontos menetérőlAnamnézis felvétel, illetve beteg regisztrációs lap kitöltéseA műtét megkezdése előtt a donor terület leborotválása és szakszerű előkészítése a műtéthezDonor terület érzéstelenítéseHajszálak kivételének megkezdéseA műtét ideje alatt kisebb-nagyobb szüneteket tartunk a páciens igényeihez és szükségleteihez igazodvaEbédszünet után a hajszálak beültetésének megkezdéseDélutántól estig – hajszálmennyiségtől függően – a hajbeültetés befejezéseMEGJEGYZENDŐ:Klinikánkon az 1 és 2 napos műtétek esetében is azonos a műtéti nap menete, azzal, hogy értelemszerűen a 2 napos pácienseink esetében a második napon már megérkezést követően azonnal a műtét folytatásával indul a nap.

Hogyan és hol kell levágni a hajat a műtéthez?Mivel a FUE hajbeültetés lényege a tarkó hajszálak átültetésén alapul, ezért a donor területen (tarkó tájékon) szükséges a haj levágása!

Férfiak esetében:ez a terület a tarkó tájékon fültől - fülig terjed
( teljes tarkó tájéki területen)

Nők esetében:Tekintettel, hogy női pácienseinknél sok esetben esetében nem lehetséges a teljes tarkó tájéki terület levágása, ezért náluk a donor területen csupán egy kis területen " egy sávban" vágjuk le a hajat a szükséges hajszálmennyiség kinyeréséhez.Szükséges e az egész hajzat levágása?A donor területen a hajzat 0-ás gépi hajvágóval való levágása alapfeltétel, az átültetendő hajszálak megfelelő mennyiségi és minőségi kinyeréséhez!
Abban az esetben ha a páciens nem tejesen kopasz, vagyis rendelkezik még hajzattal a fejtetőn is, ezen a területen is erősen javasolt és ajánlott a hajzat egészen rövidre vágása több okból is!

Egyrészt mert:
ha rövid haj közé történik a beültetés a hajszálak beültetését sokkal gyorsabban, precízebben lehet elvégezni s mindemellett nagyban megkönnyíti és felgyorsítja az operáló team munkáját.másrészt a műtét utáni 7-10 napos sebgyógyulási időszakban higiéniai szempontból valamint a terület tisztán tartását és ápolását is sokkal könnyebb a páciensnek elvégezni és fenntartani ha egészen rövid a haj.FUE hajbeültetés utáni teendőkAFUE hajbeültetés után 7 – 10 nap pihenés javasolta sebgyógyulás és a gyakran előforduló arc körüli duzzanat miatt.3 hétig tilos mindennemű sporttevékenység, medencében való úszás, szolárium és szauna használata.A gyógyszerek szedésével és a beültetett terület kezelésével kapcsolatban aműtét után részletes és pontos szóbeli és írásbeli tájékoztatástfog kapni a páciens a klinikán! Beavatkozást követően kötelező a kontrollokon való részvétel személyesen vagy e-mailben képek küldésével.A FUE hajbeültetést követően a hajszálak intenzív növekedése a 4. 5. 6. hónapban érzékelhető. Azt, hogy kinél mikor azt mindenkinél szubjektív faktorok befolyásolják. A műtét végleges eredménye 12 hónap múlva látható.

A műtétet követően klinikánkon minden páciens szóban és írásban is pontos műtét utáni teendőket tartalmazó dokumentációt kap!

Ez a dokumentáció tartalmazza napokra lebontva azt, hogy az elkövetkezendő 1 hétben a páciensnek mit kell tennie a frissen beültetett műtéti területre valamint a donor területre vonatkozóan.

FONTOS: A KÖTELEZŐ IDŐKÖZÖNKÉNT EKŐÍRT KONTROLL VIZSGÁLATON VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYESEN VAGY E-MAILBEN KÉPEK KÜLDÉSÉVEL KÖTELEZŐ!
( az egy hetes kötelező kontrollon való részvétel döntő fontosságú, hiszen itt kerül ellenőrzésre, hogy a páciens maradéktalanul betartotta e a műtét utáni teendőket s annak megfelelően kezelte e a beültetett területet)Kell e gyógyszert szedni a műtét után?A gyógyszerek szedésével és a beültetett terület kezelésével kapcsolatban a műtét után részletes és pontos szóbeli és írásbeli tájékoztatást fog kapni a páciens a klinikán!Sportolni mikortól szabad?3 hétig tilos mindennemű sporttevékenység, medencében való úszás, szolárium és szauna használata.Mi a PRP-Plazma kezelés? APRP-terápiaegy komplex hatású eljárás, tökéletes kiegészítője lehet a hajbeültetési beavatkozásoknak is. Asaját vér gyógyító hatásátmár régen ismerik és alkalmazzák a traumatológiában valamint különböző ízületi problémák kezelésében, azonban csak az utóbbi években vált ismerté mint esztétikai kezelések kiegészítő hatásos és biztonságos eszköze.

APRP-terápiávalkiváló eredménnyel kezelhető a fejbőr és szakmailag bizonyítottan a férfiak androgén kopaszodása is.A PRP (plazma) terápiávalkiegészített hajbeültetési beavatkozást már számos nemzetközileg elismert klinika alkalmazza.


Felgyorsítja a hajhagymák regenerációjátFelgyorsítja a haj növekedésétRevitalizálja a fejbőrtForradalmian új eljárás a hajbeültetésbenMegerősíti az elvékonyodott hormon érzékeny hajszálakat a fejtetőnLerövidíti a hajhagymák műtét utáni alvó fázisát100%-ban természetes eljárás, nem kerül idegen anyag a szervezetbe, nincs mellékhatásaSokkal hamarabb és látványosabban jelentkezik a hajbeültetés eredménye mint azon páciensek esetében akiknek a hajbeültetése Plazma kezelés nélkül történtTudnivalók a PRP-Plazma kezelésről?

A kezelés előtt kötelező a konzultáció
A kezelés ellenjavalt a következő esetekben: véralvadási zavarok, vérképzési problémák, terhesség, szoptatás, rosszindulatú daganatos betegség, akut vagy krónikus fertőzés, autoimmun betegség, menstruáció, gyulladt bőrfelület a kezelendő területen.
Mivel a szervezet a saját anyagait használja fel, így allergiás reakcióra nem kell számítani.
Serkenti a bőrregenerációt , a helyi szövetek növekedését , nem kerül idegen anyag a szervezetbe.
Biztonságos , nincsenek szövődmények!

FUE hajbeültetés előtti tudnivalók

FUE Hajbeültetés előtti tudnivalók:

A hajbeültetés időpontját úgy tervezze, hogy utánalegalább 7-10 napottudjon magára szánni, tehát tervezzen szabadságot.Erre azért van szükség, mert a műtétet követő sebgyógyulási szakaszban nagyon fontos, hogy az első 7 -10 napban a beültetett graftokat semmilyen külső, agresszív hatás ne érje.Gyógyszer szedési szokásairól, vitaminokról, táplálék kiegészítőkről feltétlenül konzultáljon az operáló intézettel, mivel lehetséges, hogy ezek közül valamelyik szedését fel kell függeszteni a beavatkozás idejére.Ha van bármilyen krónikus betegsége, jeleznie kell feltétlenül a műtét előtti konzultáción.Bármilyen gyógyszerallergia estén a műtétet megelőző konzultáció során tájékoztassa az orvosát!Mit kell magával hoznia a páciensnek a FUE hajbeültetés napján?

A FUE Hajbeültetés napjára:

A páciesnek a beavatkozás napjára az alábbiakat szükséges feltétlen magával hoznia:

Váltáspólókés kényelmes tréning nadrág ( utcai ruházatban a műtőbe belépni tilos)Reggelizzen bőségesen ( mi is reggelivel fogjuk várni Önt)Amennyiben a konzultációk során egyeztetésre került személyre szabottan gyógyszer szedés / gyógyszer elhagyás a műtét előtt úgy erről semmiképp se feledkezzen meg!Kollégáink a műtétet megelőző napon a pácienssel telefonon egyeztetnek, a tekintetben, hogy minden rendben van e, nem áll e fenn esetleges előre nem látható gátló körülmény ( betegség) amely miatt a hajbeültetési beavatkozás elvégése kontraindikált.További információk

HAJBEÜLTETÉS FOLYAMATA

Konzultáció

Műtét előtt kötelező az orvosi konzultáció! Kizárólag csak klinikánk által elvégzett orvosi véleményezést követően vállal műtéteket.

Műtét

Klinikánkon kizárólag 1 és 2 napos műtéteket végzünk. A műtét helyi érzéstelenítésben zajlik, gyors műtét utáni regenerációval.

Utókezelések

A műtét utáni időszakra vonatkozóan minden páciens pontos szóbeli és írásbeli tájékoztatót kap klinikánkon.

Eredmény

A hajbeültetési műtéteket követően a hajszálak növekedése a 4. 5. 6. hónapban indul el intenzíven. Végleges eredmény 12 hónap múlva látható.

Páciens vélemények

Másfél év után ismét ellátogattam a klinikára. A fogadtatás amit kap az ember itt fantasztikus. Most egy barátom hoztam műtétre és csodásan érzi magát. Az asszisztens hölgyek kedvessége sem mindennapos. Egyszerűen boldog vagyok mikor ide visszajöhetek! Remélem sok sok betegük lesz most ez itt egy csodatévő intézmény! A hajam dús lett! Sok puszi mindnekinek!

Győző

Kedves Klinikai Dolgozók!

Szeretném megköszönni az összes dolgozónak a kiváló és profi munkát! Nem gondoltam, hogy Önöktől kapom meg, az élet egyik legnagyobb ajándékát: visszakaptam az Önbizalmam!

Nincs arra szó és tett, mellyel meg tudnám hálálni azt a kőkemény fizikai és szellemi munkát, amelyet elvégeztek! A barátságos környezetre, figyelmességre, kedvességre mellyel az én problémámat kezelték NINCS SZÓ!

Még egyszer köszönök mindent!

További jó Egészséget és Jó Munkát Kívánok!

K. Gyula

Kedves Klinika csapata!

Nagyon de nagyon szépen köszönöm a beavatkozást. Volt egy pár műtétem ami borzalmas volt, de ez a műtét nagyon kellemesen telt számomra. Nagyon jól éreztem magam. Mindenki nagyon kedves volt. Nagyon jó volt az ellátás. A műtét alatt semmi fájdalmam nem volt. A fejtetőm teljesen kopasz volt. Másnap a műtét után mikor megláttam milyen szépen be van ültetve a fejtetőm akkora boldogságot érzek a lelkembe hogy nem lehet elmondani. Még a hátsó részen kell egy kis beavatkozás 4-5 hónap múlva és akkor teljes lesz. Nagyon hálás vagyok a csapatnak. Még egyszer nagyon köszönök mindent, hálával és szeretettel,

Lajos

Szeretném megköszöni a klinika Összes dolgozójának a műtétet. Kellemes, figyelmes környezetben zajlott minden, éreztem a szakmai profizmusukat, így a sok tűszúrás ellenére biztonságban éreztem magam.

Cs. Géza

Hálás köszönetem szeretném kifejezni a figyelmességükért a kedves odafigyelésükért és a maximális kiszolgálásért. A párom nevében is tolmácsolom köszönetünket. Én csak kísérőként élvezhettem a vendéglátásukat, és őszintén mindim, hogy kellemes volt minden. Remélem fél év múlva igazi hajkoronával büszkélkedhet a párom, de máris látványos a változás.

Még egyszer köszönünk mindent,

Ildikó és TamásRólunk mondták

Amit a hajbeültetésről tudni kell

Napjainkban a hajbeültetés jelenti az egyetlen, biztos és végleges megoldást a kopaszodás és a hajhullás kezelésre. A hajbeültetés - mint esztétikai műtét - hazánkban az utóbbi években vált ismerté. A tudomány mai állása valamint a nemzetközi hajbeültetési társaság (ISHRS) állásfoglalása alapján két féle hajbeültetési módszer létezik:1

FUT eljárás

csíkkivétel, szikével történő eljárás2

FUE hajbeültetési eljárás

(a kivétel és a beültetés is speciális FUE tűkkel történik, nem marad heg, nincs vágás, az eredmény természetes hatású) A FUE technikának két változata van a KÉZI és GÉPI (mikromotor). Azt, hogy ki melyik módszert alkalmazza, klinika és orvos függő, van olyan páciens akinél a kézi és gépi módszert is alkalmazzák. Egyik eljárás sem jobb vagy rosszabb, mindkettőnek van előnye. Az operáló orvos dönti el, hogy a páciens egyéni adottságaitól függően melyik eljárást tartja előnyösebbnek a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Fontos tudni!

Ezen a KÉT MÓDSZEREN KÍVÜL hivatalos szakmai vélemény szerint NINCS MÁSIK ELJÁRÁS, a különböző számok és elnevezések csupán reklám.
A 6721 Szeged Teleki u. 9.E info@dhc.huM +36 20 610 10 54
Hasznos információk
Hajbeültetési protokoll Klinikiai szabályzat Műtéti protokoll Műtét utáni teendők Elérhetőségeink Karrier
Szerződési Feltételek
Általános Szerződési Feltételek Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi szabályzat Impresszum

Facebook

Copyright © 2022 Doctor Hair Clinic Kft.

Design & Fejlesztés Floridonet webstúdió

DHC CLINIC Rólunk - DHC Clinic DHC Clinic Team Klinikai szabályzat - Időpont foglalás - Foglaló fizetés Nemzetközi Oklevelek Bisnode tanusítvány FUE hajbeültetés FUE hajbeültetés Hajbeültetés utáni teendők Hajbeültetés Férfiaknak Hajbeültetés Nőknek Kopaszodás Androgén alopecia Hajhullás - Kopaszodás Norwood-Hamilton skála Hajbeültetés előtti teendők Konzultáció Online konzultációra jelentkezés Személyes konzultációra jelentkezés Hajbeültetési Konzultáció Bőrgyógyászat Hajbeültetési árakÁrak HAJBEÜLTETÉSI ÁRAK Hajhullás diagnosztika - Hajkezelés árjegyzékVisszatérő pácienseinknek DHC LOYALTY - HŰSÉGPROGRAM Galéria Fontos TudniSzéchenyi2020 Pályázat - EFOP-5.1.1-17 Pályázat - GINOP-8.3.5-18/B Kapcsolat+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.Adatkezelési szabályzatElfogadomElutasítom

TAGS:FUE hajbe ltet Szeged

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Implant de par profesional cu te

  Contact TRADUCATOR LIMBA ROMANA : + 36 30 501 01 21ACASĂDESPRE NOIDHC Clinic TeamCertificarePROTOCOLUL UNUI IMPLANT DE PARPROTOCOLUL OPERATIEREGULAME

Professional Fue Hair Transplant

  Contact Interpreter: Tibor Rozsa: + 36 20 218 44 45HomeAbout us - DHC ClinicDHC Clinic TeamCertificationsFUE hair transplantationFUE hair transplanta

Books on Solar, Hydrogen, Fuel C

  Welcome to USH2.com View/Edit Cart | CONTACT US: support =at= knowledgepublications (dot) com Follow us on TWITTER:www.twitter.com/knowpub
<CLICK HER

www.wohlfuehlparadies-woerner.de

   www.wohlfuehlparadies-woerner.de Willkommen auf www.wohlfuehlparadies-woerner.deFür diese Domain steht momentan keine Website zur Verfüg

Késleltető.hu

   FIÓKOMBEJELENTKEZÉSREGISZTRÁCIÓÚJDONSÁGOKAKCIÓS TERMÉKEKSEGÉDESZKÖZÖKAnálBőrtisztító-RUSHCondomEgyéb segédeszközökElemek, akku, t

reitwanderfuehrer.de - 该网站正

  

Excel Engineers | Consultants in

  

Fuel Creative Group – WeidnerCA

   Home

Pitaya Marketing Fuerteventura -

   Saltar al contenido PitayaSolucionesKit DigitalPortfolioApuntesContactoPitayaSolucionesKit DigitalPortfolioApuntesContactoPitayaSolucionesKit

Providing fuel and freight servi

   ABOUTE

ads

Hot Websites