WE GET THE JOB DONE

Wij helpen organisaties op een relevante en effectieve manier de totstandkoming van hun eigen unieke evenement te realiseren. Dit door middel van begeleiding, productie, mensen en materialen. Daarnaast creëren wij ook onze eigen concepten. Dit doen we allemaal vanuit onze bedrijfsfilosofie; “WE CREATE, WE PRODUCE, WE DELIVER”.

NoName Group is het meest toonaangevende bedrijf in de evenementenbranche op het gebied van publieksevenementen. Door te werken met co-makership, is het mogelijk te werken vanuit een unieke constructie en het optimaal haalbare toe te voegen aan de beleving van evenementen.

WE CREATE

We creëren een totaalbeleving, elk evenement is uniek. Of het we aan het werk zijn voor onze klanten of aan onze eigen evenementen, het creëren van een uniek evenement op een relevante en effectieve manier staat aan de basis van onze bedrijfsfilosofie.


MEER INFORMATIE

WE PRODUCE

We creëren niet alleen, we produceren ook. Zowel technisch, financieel, praktisch als organisatorisch, wij nemen het allemaal bij u uit handen. Dit doen wij niet alleen vanuit onze eigen activiteiten, maar wij zijn juist op zoek naar de partnership ofwel co-makership, zoals wij dat noemen.


MEER INFORMATIE

WE DELIVER

NoName-Group heeft ook eigen activiteiten in huis als het gaat om “deliver”.
Vanuit een breed assortiment hoogwaardige artikelen, beurstapijt en catering kan alles efficiënt en tegen een goede prijs vanuit NoName-Group worden geleverd.


MEER INFORMATIE

MISSIE/VISIE

NoName-Group staat voor het creëren en faciliteren van (publieks)evenementen. De activiteiten vallend onder de NoName-Group zijn onze spiegel naar de markt. NoName-Group is één melting pot (verzameling) van talenten die samen een onvergetelijke beleving realiseren.

NoName-Group levert toegevoegde waarden aan de totstandkoming van (publieks)evenementen van klanten of van de NoName-Group zelf. Het te realiseren evenement, of het nu eigen is of van de klant, maakt tot een gezamenlijk doel en een bron aan inspiratie. Hierdoor kunnen wij ons richten op groei-elementen, die richting geven aan de ontwikkeling van ons bedrijf. We onderscheiden ons door een organisatie met korte lijnen en een zeer hoog serviceniveau; de klant kan er op vertrouwen dat we alles van a tot z tot in de puntjes regelen.