2atwork - Graphic and Webdesign

Web Name: 2atwork - Graphic and Webdesign

WebSite: http://www.2atwork.com

ID:362475

Keywords:

Graphic,atwork,Webdesign,and

Description:


graphic
and webdesign

About Us

Passie voor het vak

Wij hebben passie voor het vak, voor de klant én voor het resultaat. Wij leveren dan ook een totaalpakket. En dat doen we al ruim 20 jaar! Van creatief idee tot kwalitatief eindproduct. Of je nu zoekt naar een aantrekkelijke website of webshop, een allesomvattende huisstijl of een partner om jouw bedrijf opnieuw vorm te geven. Wij helpen je bij de eerste hersenspinsels en gaan door tot iedereen tevreden is.

Onze diensten gaan verder dan grafisch ontwerp. Bij 2atwork lossen wij alle vraagstukken voor je op. Van pakkende slogan tot drukwerk en fotografie. En dat doen wij niet alleen! 2atwork staat voor samenwerken. Met ons team, maar vooral ook met de klant. Zo weten we zeker dat vraag en aanbod altijd samenkomt.

Wij houden van uitdagingen, meedenken en samenwerken en staan dicht bij de klant. In combinatie met onze ervaring en passie voor het vak zorgen wij voor een kwaliteitsproduct. Kwaliteit van leven én werken is voor ons belangrijk. Korte lijnen en informele contacten vinden wij belangrijk voor een goede samenwerking. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar een werkwijze die past bij de klant. Wij komen dan ook graag op de koffie om onze werkzaamheden verder toe te lichten.

Top design: van drukwerk tot een volledige online-omgeving.
Creatieve en conceptuele concepten die vorm geven aan de ideeën en wensen van de klant.
Ruime ervaring met drukwerkbegeleiding. Wij gaan door tot jij het product in handen hebt!
Professionele fotografie passend binnen elke stijl.

Harold van der Horst

Oprichter, eigenaar, vormgever en fotograaf met veel ervaring op het grafisch vakgebied. Ik ga graag uitdagingen aan en kom met verrassende oplossingen. Of het nu gaat om een website of -shop of drukwerk van een boek, catalogus, magazine of visitekaartje. Samen met de klant komen tot een perfect resultaat is mijn drijfveer. Ik daag u graag uit.

Patrick van Halen

Creatieve front-end developer. Sinds 1999 werkzaam in de grafisch industrie van ontwerp tot functionele website, online platform of webshop.

Bart van den Akker

Serverbeheerder. Bart heeft jarenlange ervaring bij het beheren van grote en kleine servers. Zijn passie is om de 100% uptime garantie te halen. Zijn diepgaande kennis van Linux zorgt voor een veilige, stabiele en snelle hosting én advies hierover aan de klanten.

Contact Us

2ATWORK

Krommesteenweg 31
Ingang Speelhuisplein 1
5707 CB Helmond
T (06)10406701
E info@2atwork.com

KvK 17132291
BTW NL809602039B01

Menu

PASSIE VOOR HET VAK

PASSIE VOOR HET VAK

Wij hebben passie voor het vak én voor het resultaat. Van creatief idee tot kwalitatief eindproduct.2atwork staat voor samenwerken.

PASSIE VOOR HET VAK

2atwork staat voor samenwerken. Met ons team, maar vooral ook met de klant.
Onze diensten gaan verder dan alleen een grafisch ontwerp. Wij bieden totaaloplossingen van drukwerk tot een website of webshop op maat.

Wij zijn u graag van dienst of het nu gaat om een ontwerp van een logo, huisstijl, brochure, magazine, bouwbanner of gewoon een visitekaartje, óf een website of webshop.
Wij bouwen uw website geheel op maat met een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) én leveren indien gewenst uw drukwerk tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende prijzen.

2atwork is een ontwerpbureau gevestigd in Helmond. Wij werken met name voor het midden en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en organisaties. Ons werkgebied is voornamelijk Zuidoost Brabant maar ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst.

Red Lemon

Red Lemon

Naast het logo en de huisstijl hebben wij voor Red Lemon een website op maat ontworpen en gebouwd met een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS).

Red Lemon

Via het CMS kunnen zij zelf de website beheren, content wijzigen, toevoegen en verwijderen.
Tevens hebben wij de fotografie op lokatie verzorgd.

Project Goeikes

Helmonders in beeld / Lucas Gassel

De uigave van 2 boeken in opdracht van de stichting 'Goeikes' in samenwerking met Tahné Kleijn en Tessa Kuipers.

Helmonders in beeld / Lucas Gassel

Helmonders in beeld

In 2018 hebben wij in samenwerking met Tessa Kuipers in opdracht van de stichting ‘Goeikes’ het boek ‘Helmonders in beeld’ gemaakt.

Helmonders in beeld is de eerste uitgave van de Stichting Goeikes. Het project is ontstaan op initiatief van stadskunstenaar Tahné Kleijn en is bedoeld om Helmond te verbinden door middel van fotografie. Daarom werden voor deze editie 13 ,zowel amateur als professionele, fotografen geselecteerd die ieder een van de 13 wijken van Helmond kregen toegewezen. De opdracht was; De Helmonder vastleggen!

Op 3 november 2018 werd in de Cacaofabriek onder grote belangstelling het eerste boek uitgereikt aan het oudste ‘Goeike’ uit het boek, Friedi Slegers. In totaal werden er 2.000 boeken verkocht verkocht.

De eerste expositie van Stichting Goeikes werd gehouden in het voormalige Havenpark, nu het burgemeester Geukerspark. Van 30 november 2018 tot en met 6 januari 2019 stonden de foto’s in het centrum van de stad geexposeerd. Buiten, op 96 bouwhekken, de expositie letterlijk drempels wegnam. Ook de opmaak en levering van de ‘bouwhekbanners’ (foto’s) voor deze expositie hebben wij verzorgd.

Lucas Gassel

Op 5 maart 2020 vond de boekpresentatie plaats van de tweede uitgave van de stichting ‘Goeikes’.

Net als bij de eerste editie; ‘Helmonders in beeld’ (2018) is ‘Het jaar van Lucas Gassel’ uitgebracht in een luxe (special) hardcover en een softcover uitgave. In samenwerking met Tessa Kuipers hebben wij ook dit boek vormgegeven en het drukwerk van de boeken verzorgd. Bij de luxe editie kon bij intekening vooraf aangeven worden welke foto uit het boek men op de cover wilde hebben.

Ook deze uitgave is gemaakt in opdracht van stichting ‘Goeikes’ en in samenwerking met Tahné Klein, voormalig stadskunstenaar van Helmond.

Het binnenwerk (boekblok) is voor beide editites per uitgave (hard- en softcover) exact gelijk. Het formaat van het boek is 240 x 325 mm, staand afgewerkt.

Hanssen Art Design

Kunst – Lijstontwerp & Restauratie

Nieuwe website Hanssen Art Design, Kromme Steenweg 31, 5707 CB Helmond, ingang Speelhuisplein.

Kunst – Lijstontwerp & Restauratie

Inlijsten en restauratie
Familie Hanssen zit al ruim 50 jaar in het inlijsten en restaureren. Eduard Hanssen heeft in 1969 lijstenmakerij ‘Foederer’ overgenomen. In 1989 kwam Roel in de zaak. In 2000 werd Hanssen Art Design opgericht. ‘Hanssen Art Design’ is gevestigd aan het Speelhuisplein te Helmond. Gelegen naast het theater Het Speelhuis.

Roel Hanssen
Roel Hanssen, geboren 15-04-1969. Lijstenmaker en kunstenaar van beroep. Werd in 1996 Nederlands kampioen lijstontwerpen.

Samenwerking
Sinds september 2020 is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen Hanssen Art Design (Roel Hanssen) en 2ATWORK.COM (Harold van der Horst). Ze werken samen aan een nieuw concept; ‘WINE AND DESIGN’, luxe wijnkistjes waarvan de deksel (een baklijstje) een uniek kunstwerk is wat je ergens neer kunt zetten of op kunt hangen. Een mooier (relatie)geschenk is bijna niet denkbaar. De wijnkistjes / kunstwerken zijn ook als custom made of in een gelimiteerde oplage te bestellen. Kijk hiervoor op: www.hanssenart.nl

Basiq Systems

De kunst van het ophangen

Ontwerp van een nieuw logo en een website /catalogus /shop, voorbereid op online bestellen en afrekenen.

De kunst van het ophangen

De (responsive) website is geschikt voor alle mobiele apparaten en heeft een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de klant zelf de website kan beheren.

Basiq Sytems is gespecialiseerd in ophangsystemen voor particulieren tot musea. Op de website kunt u uw keuze aangeven. Wat wilt u ophangen, waar en hoe? Hieruit volgt een maatwerk ophangsysteem.

De website is een catalogus waarin u uw keuzes aan kunt geven en voorbereid op online bestellen en betalen.

Fotoprints and Artwork

Fotoprints and Artwork

Grootformaat professionele fotoprints en digitaal Artwork op dibond, plexiglas, alluminium of canvas In ieder formaat verkrijgbaar.

Fotoprints and Artwork

Fotoprints and Artwork levert uitsluitend High End kwaliteits producten. Hebt u zelf een mooie foto of afbeelding dan kunnen wij die ook voor u bewerken, evt. retoucheren en leveren op een groot formaat print of een formaat naar uw keuze. Als u een foto aanlevert van de ruimte waar u de print wilt ophangen en de afmeting van bijv. de plafondhoogte aan ons doorgeeft, maken wij een digitale presentatie van de print in uw ruimte. Zo kunt u precies het resultaat zien en kunnen wij nauwkeurig aangeven wat het meest geschikte formaat van de print moet zijn. U kunt ons te allen tijde bellen of mailen met uw vragen. Wij maken dan een offerte op maat.

De webshop wordt wekelijks aangevuld met nieuwe foto’s en artwork.

Fotoprints and Artwork is een onderdeel van 2ATWORK.
Kijk eens in onze webshop Fotoprints-and-Artwork.nl, wellicht kunnen wij ook voor u iets betekenen.

D-tection / Schutting Uniek

D-tection Hekwerken en Unieke Schuttingen

Ontwerp en bouw van twee websites op maat voor D-tection Hekwerken en Schutting Uniek.

D-tection Hekwerken en Unieke Schuttingen

D-tec­tion hek­wer­ken & schut­tin­gen levert in de gehele regio alle soor­ten kwa­li­ta­tief goede afras­te­rin­gen en schut­tin­gen, (auto­ma­ti­sche) draai- en schuif­poor­ten, bal­kon­hek­ken en repa­reert tevens uw bestaande hek­wer­ken.

In eerste instantie bouwden wij een website voor de hekwerken en schuttingen. Daarna gaf D-tection aan de schuttingen in een aparte website te willen laten zien. Dit werd www.schutting-uniek.nl. We hebben hiervoor nagenoeg een kopie van www.d-tection.nl gebruikt zodat de klant met minimale kosten 2 websites had met een op maat beheersysteem.

RQ Projects & Systems

RQps Ophangshop

Voor RQps hebben wij een webshop en webcatalogos ontworpen en op maat gebouwd.

RQps Ophangshop

Voor RQps.eu is eerst een online (web)catalogus ontwikkeld en gebouwd. Hierna is er op hetzelfde platform een webshop aan ‘gekoppeld’; ophangshop.nl.
Tevens hebben we ‘in het werk’ het logo van RQps gerestyled en een logo ontworpen voor OphangShop.

Rotary Helmond

Rotary Helmond 50 jaar

Voor en samen met de Rotary Club Helmond hebben wij het 50 jarig jubileum boek vorm gegeven en uitgebracht.

Rotary Helmond 50 jaar

De 2 van 2atwork staat voor een nauwe samenwerking met de klant / opdrachtgever. Dit jubileumboek is hiervan een mooi voorbeeld.
Samen met 2 leden van de Rotary Club hebben we uit heel erg veel, meest analoge, foto’s een selectie en indeling gemaakt. Teksten zijn door de Rotary Club aangeleverd en alle foto’s door ons bewerkt.
Het resultaat, een mooi jubileumboek van 84 pagina’s.
Van ontwerp, opmaak tot en met levering drukwerk verzorgd door 2atwork.

Alles is waar

Alles is waar

Fotograaf Hans van de Berkmortel wilde een fotoboek uitbrengen met zijn werk. Wij verzorgde het ontwerp en het complete drukwerk traject

Alles is waar

PAPIER
Garda, kunstdruk 170 grs houtvrij silk

DRUKWERK
Stojkov Printing House, Servië

Daarnaast hebben we ook een website (fotoalbum) op maat gemaakt; www.allesiswaar.nl, waarin Hans zelf zijn foto’s op een heel makkelijke manier kan toevoegen.

Brochures Magazines

Brochures Magazines

Voorbeelden van brochures / magazines van o.a. werkkleding en promowear. Tevens een voorbeeld van een 'technische' brochure van Newly Ophangsystemen als Poolse uitgave

Brochures Magazines

Voor de uitgave van de kledingbrochures zijn wij geheel verantwoordelijk. Concept, ontwerp, opmaak, fotografie, kleurmanagement en drukwerk is door ons verzorgd.

Exodus International

Exodus International

Voor Exodus International hebben wij de website gerestyled met een voor de klant makkelijk beheersysteem.

Exodus International

Exodus International zijn wereldwijde specialisten in het ontwerp en de productie van hoogwaardige producten voor onderwatersnijden en lassen.

Innovatie, kwaliteit en service zijn onze onvoorwaardelijke uitgangspunten om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten wereldwijd. Daarnaast streven we naar een continue proactieve dialoog met onze klanten om te verbeteren en nieuwe producten te creëren die kunnen bijdragen aan hun zakelijk succes.

Al onze producten worden in Nederland vervaardigd en gedistribueerd via een geografisch netwerk van gekwalificeerde distributeurs.

GW Leidingtechniek

GW Leidingtechniek

Voor GW Leidingtechniek (GWL) ontwierpen wij een logo, huisstijl en website.

GW Leidingtechniek

Naast het bewaken van de huisstijl en levering van divers drukwerk verzorgen wij ook de vormgeving van tal van overige grafische items zoals, vlaggen, belettering, offertemappen, enz..

Gemeente Helmond

Gemeente Helmond

In opdracht van en samenwerking met Groep5700 hebben wij voor de Gemeente Helmond draagtassen, offertemappen en een colorbox vorm gegeven.

Ontwerp en fotografie

Ontwerp en fotografie

Voor Van der Horst Meubelen hebben wij een website ontworpen en gebouwd. Voor Bouwbedrijf Ceelen hebben wij de fotografie van diverse bouwprojecten verzorgd.

Ontwerp en fotografie

Voor zowel Van der Horst Meubelen als Bouwbedrijf Ceelen verzorgen wij de hosting van hun website.

60er Jaren Pop

60er Jaren Pop

Vanaf 2012 heeft Harold van der Horst van 2atwork het 60erjarenpop (festival) in eigen beheer en in samenwerking met Berry van Bokhoven en Hein Gruiters georganiseerd.

60er Jaren Pop

In 2012 dreigde het 60erjarenpop op te houden te bestaan. Het is toen nieuw leven ‘ingeblazen’ waarbij 2atwork de vormgeving en publiciteit voor haar rekening nam. In april 2014 vond het festival voor de eerste keer plaats in de Cacaofabriek te Helmond, kort na de opening van deze culturele hotspot van Helmond. In 2016 is de organisatie van het festival overgedragen aan de Cacaofabriek.

Diverse logo's

Diverse logo’s

Op deze pagina ziet u een selectie van de logo's die wij hebben ontworpen.

Rotary Helmond

Rotary Helmond 50 jaar

Voor en samen met de Rotary Club Helmond hebben wij het 50 jarig jubileum boek vorm gegeven en uitgebracht.

Rotary Helmond 50 jaar

De 2 van 2atwork staat voor een nauwe samenwerking met de klant / opdrachtgever. Dit jubileumboek is hiervan een mooi voorbeeld.
Samen met 2 leden van de Rotary Club hebben we uit heel erg veel, meest analoge, foto’s een selectie en indeling gemaakt. Teksten zijn door de Rotary Club aangeleverd en alle foto’s door ons bewerkt.
Het resultaat, een mooi jubileumboek van 84 pagina’s.
Van ontwerp, opmaak tot en met levering drukwerk verzorgd door 2atwork.

Cover Totaal

Cover Totaal Humanitas

De 'Cover' is een magazine over jongensprostitutie en loverboys gemaakt in opdracht van en in samenwerking met Humanitas Eindhoven, Den Bosch en Helmond.

Cover Totaal Humanitas

Dit magazine wordt jaarlijks door ons vorm gegeven, opgemaakt en uitgegeven in opdracht van Humanitas. Het begon ooit als een stageproject van Humanitas Eindhoven voor studenten communicatie. Zij bepaalden samen met Humanitas de inhoud en schreven artikelen veelal vanuit de praktijk waarbij ze slachtoffers interviewden. 2atwork begeleidde het gehele traject vanaf het concept t/m het drukwerk. Later werd het een uitgave van Humanitas Eindhoven, Den Bosch en Helmond. Het magazine wordt o.a. gebruikt bij voorlichtingen op scholen waarbij de jongeren voor de gevaren van jeugdprostitutie in de breedste zin des woords worden gewaarschuwd.

Netwerkclub 0492

Netwerkclub 0492

Hier ziet u een aantal opdrachten die wij via Netwerkclub 0492 hebben mogen maken.

Netwerkclub 0492

Wij zijn al vanaf het begin lid van Netwerkclub 0492, een ondernemersclub waar men kennis en relaties deelt en elkaar, indien het past, opdrachten gunt. Hier ziet u een kleine selectie van opdrachten die wij via dit netwerk hebben verkregen. Hebt u misschien ook interesse in dit netwerk? Kij dan eens op de website van Netwerkclub 0492.
O.a. een bestellijst voor Kerst en Nieuwjaar voor ‘MARJOS’, een folder met waterontharders voor Van Duijnhoven installatietechniek, een aantal roll-up-banners, een flyer voor Stay for Dinner, enz.

Daamen interieur

Daamen interieur

Voor Daamen Interieur in Bakel bouwden wij een website met een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Daamen interieur

Naast de bouw en hosting van de website en de folder en visitekaartjes verzorgen wij jaarlijks een einde jaars- kerstmailing in samenwerking met Dimitri Daamen.

Voor de mailings verzorgen wij het gehele traject van ontwerp, drukwerk to en met de verzending.

Ponsioen.biz

Ponsioen

Voor Ponsioen Opleiding en Advies hebben wij een nieuwe website gebouwd met een inschrijvingsmodule op maat voor cursussen en examens.

Ponsioen

Ponsioen Opleiding en Advies (POA) verzorgt al jaren opleidingen en cursussen die gerelateerd zijn aan de bouw, elektra en industrie. Van cursussen veilig werken op allerlei gebieden, tot NEN-cursussen voor monteurs en engineers, vanuit de hoofdvestiging in Helmond of met een mobiele praktijkruimte dicht bij uw kantoor of projectlocatie. De inschrijfmodule op de website maakt het aanmelden en inschrijven voor cursussen en examens héél gemakkelijk.

De website én de inschrijvingsmodule is via een gebruiksvriendelijk beheersysteem makkelijk zelf aan te passen.

Tipz

Tipz | Opleiden met zorg

Logo en huisstijlontwikkeling voor TIPZ. TIPZ is een opleidingsinstituut voor opleidingen en workshops met name in de 'zorg'.

Tipz | Opleiden met zorg

De opdracht:
De ontwikkeling van een logo en huisstijl, incl. ontwerp en bouw van een website waarbij men zich voor diverse opleidingen en trainingen in de zorg kan inschrijven.

TIPZ staat voor: Trai­nings Insti­tuut voor Pro­fes­si­o­nals in de Zorg

PAY-OFF: Opleiden met zorg
Naast het ontwerp van een logo hebben wij ook de ‘pay-off’ bedacht die aansluit bij de kernwaardes van TIPZ; zakelijk, kwaliteitstrainingen, commercieel, brede doelgroep

De website is (responsive) geschikt voor alle mobiele apparaten en heeft een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de klant zelf de website kan beheren.
Via de op maat ontworpen en gebouwde website voor TIPZ.nl kan men zich makkelijk online aanmelden voor de gewenste opleiding of workshop.
Naast o.a. het logo en de huistijl hebben we ook de pay-off ‘Opleiden met zorg’ bedacht aan de hand van 3 eisen.
1. Hij moest kwaliteit uitstralen
2. Relateren aan opleidingen binnen de ‘zorg’
3. En zorgvuldigheid uitdragen

Regionaal Autisme Centrum

Regionaal Autisme Centrum

Voor het Regionaal Autisme Centrum (afgekort het RAC) hebben wij naast het logo en de huisstijl ook de website ontworpen en gebouwd. Tevens zijn wij verantwoordelijk..

Regionaal Autisme Centrum

… voor de huisstijlbewaking.
Toen het RAC haar nieuwe pand betrok hebben ze ons gevraagd een nieuw logo en nieuwe huisstijl te ontwikkelen waarbij het uitgangspunt was dat de puzzelstukjes uit het oude logo moesten blijven. Het RAC is een begrip in de regio, het nieuwe logo is herkenbaar en voldoet precies aan de eisen van het RAC.
Naast dat wij het nieuwe logo hebben ontworpen en hebben toegepast in de nieuwe huisstijl, hebben we ook o.a. folders en de nieuwe website voor het RAC ontwikkeld, gebouwd en geleverd.
Naast de huisstijlbewaking en opmaak van overige media-items zoals (banier)vlaggen, uitnodigingen, presentaties, roll-up-banners, enz. leveren wij ook het nodigde drukwerk zoals o.a. visitekaartjes, folders, offertemappen, uitnodigingen, briefpapier en diverse enveloppen.
Ook hebben wij de buitenreclame zoals o.a. de gevelbelettering, vlaggen (incl. masten), bewegwijzering en reclamezuilen ontworpen en geleverd,

spuit- en schilderwerk

Tigro spuit- en schilderwerk

Huisstijl voor Tigro spuit- en schilderwerk. Het oude kroontje is vervangen door een abstracte moderne versie. In combinatie met het strakke font...

Tigro spuit- en schilderwerk

…levert het een tijdloos logo op. TIGRO gaf ons de opdracht een nieuw logo te ontwerpen en een nieuwe website te bouwen. Het nieuwe logo moest strak, groen, herkenbaar en tijdloos zijn. Het moest duidelijk zijn dat TIGRO naast schilderwerk óók spuitwerk levert, hetgeen steeds belangrijker is geworden voor TIGRO. “Dit is precies wat we bedoelden.” Aldus TIGRO.
Het logo is toegepast in een nieuwe huisstijl waaronder de autobelletering. Tevens hebben we een groot aantal projecten gefotografeerd voor de nieuwe website die op maat is gebouwd door ons.

Loopbaan inzicht

Loopbaaninzicht

Ontwerp en bouw website Loopbaaninzicht.nl Loopbaaninzicht helpt je met studieadvies, studiekeuzetest, beroepskeuzetest, loopbaanadvies en loopbaancoaching.

QUITTE

Quitte ontschuldigt

Voor Quitte hebben we een logo met als ondertitel 'ontschuldigt' bedacht en ontworpen als ook de informatiefolder en website in de nieuwe huisstijl.

Quitte ontschuldigt

Als service leveren of regelen wij ook het gewenste drukwerk voor onze klanten tegen zeer gunstige prijzen. De website van Quitte.nu is op maat ontworpen en gebouwd met een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de klant makkelijk zijn / haar website up-to-date kan houden. Ook hebben wij in samenwerking met Quitte een budgetplanner ontwikkelt, vorm gegeven en als hardcover uitgegeven. Deze budgetplanner is via de website van Quite.nu verkrijgbaar.

Ellen de Fockert

Ellen de Fockert

In samenwerking met en in opdracht van Ellen de Fockert, Architectuur + Interieur + Totaalprojecten, hebben wij een aantal websites gebouwd.

Ellen de Fockert

O.a. voor Schoenmakers natuursteen, Warande Parkrestaurant en voor Derks exclusief maatwerk.

Het concept en ontwerp is van Ellen de Fockert, wij (2atwork) zijn verantwoordelijk voor de bouw en hosting van de website. Beiden websites hebben een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS).

Ellen de Fockert staat voor beleving, originaliteit en praktische toepasbaarheid in architectuur en interieurontwerpen. Daarbij heeft ze veel aandacht en liefde voor de verschillende mogelijkheden van een ruimte. De vorm en inrichting van een ruimte heeft namelijk een grote invloed op ons leven in privé- of werksfeer.

Dierenpark Zie-Zoo

Dierenpark Zie-Zoo

Voor Dierenpark ZIE-ZOO hebben wij een website ontworpen, ontwikkeld en gebouwd waarbij de vormgeving afgestemd is op hun (jonge) doelgroep.

Dierenpark Zie-Zoo

Dierenpark ZIE-ZOO in Volkel is niet ZOOmaar een ZOO. Het is de eerste zorgdierentuin van Nederland en gespecialiseerd in bijzondere dieren. Bijzonder geschikt voor jonge kinderen en perfect voor een familie-uitje.
ZIE-ZOO heeft bijzondere dieren en net zo’n bijzondere medewerkers en vrijwilligers en is in 2017 Uitgeroepen tot beste uitje. Daar zijn ze natuurlijk trots op! Ontdek de dieren op deze vernieuwde website en kom ze eens in het echt bezoeken. De website maakt gebruik van een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarbij de database is gekoppeld met de website van de stichting zie-zoo.nl

Tevens hebben wij ook een aantal andere items vorm gegeven en geleverd zoals de banier- en kioskvlaggen én een kleurboek met tekeningen van de dieren op de website.

Naast www.dierenpakziezoo.nl hebben wij ook de website voor de overkoepelende stichting gebouwd; www.zie-zoo.nl
De database met daarin alle dieren wordt bijgehouden via dierenparkziezoo.nl en gesynchroniseerd met zie-zoo.nl zodat men maar een keer hoeft te wijzigen, verwijderen of toe te voegen.

Ondernemers Peelland

Ondernemers Peelland

Voor ondernemers Peelland ontwierpen wij een nieuw logo en een nieuwe website met een aantal unieke wensen en mogelijkheden.

Ondernemers Peelland

Leden kunnen zich met één druk op de knop inschrijven voor de activiteiten. Dit door ons zelf ontwikkeld platform is zeer geschikt voor iedere ondernemersvereniging.
De vormgeving kunnen wij aanpassen aan uw huisstijl. Een voorbeeld hiervan is de website van Ondernemersvereniging Limo Laarbeek
Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op (Harold van der Horst +31 610 406 701).

Deze website biedt leden, via een inlog, aan de ‘voorkant’ zeer eenvoudig hun gegevens in te vullen en te wijzigen alsook foto’s en logo’s te uploaden.
Indien ingelogd kunnen leden zich makkelijk en direct aanmelden voor een activiteit én/óf een gast aanmelden. Gasten, geïntersseerden, kunnen ook zichzelf aanmelden voor een bijeenkomst.
Na aanmelding verschijnt er een overzicht van foto’s (van leden) die zich reeds hebben aangemeld voor een bepaalde activiteit of bijeenkomst. De gasten die zijn uitgenodigd worden ook getoond.

Bij dit platform hebben leden van een ondernemersclub te allen tijde inzicht op wie zich voor een bepaalde activiteit heeft aangemeld.
De vormgeving kan worden afgestemd op de huisstijl van uw ondernemersclub.
De website kan via een gebruiksvriendelijk beheersysteem makkelijk zelf worden bijgehouden.
Door de webbeheerder kunnen excel lijsten van alle aanmeldingen worden aangemaakt.

NEXTPREVIOUS

TAGS:Graphic atwork Webdesign and

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Zusters | Dominicanessen van St.

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:186,131,240;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

www.aegeesantander.org

   Esta es la p&aacute;gina de: www.aegeesantander.org

Hilfe bei Wasserschaden - Brands

  

Triplle168 - Daftar Situs Judi S

  

BRUZZLER: Liveband - Coverband -

  BRUZZLER Coverband - Tribute Band - Livemusik - One Man Liveband Home Gallery TV Video Press Tourdates Merch Links Contact English -Fran

Andrea Zarfl * Diätologin * Ern

  ErnährungstherapieLTE GruppenprogrammPraxisPREISEÜBER MICHIntuitiv Essen um € 0,-BlogRezepteKONTAKTNeueste KommentareAndrea Zarfl, MSc bei Ich hab&

IFSBH - International Federation

  FacebookTwitterLinkedinYoutube Instagram News Events

Primary and Hospital Care - Aktu

  

Visit Maple Valley and Black Dia

   FacebookInstagramYoutubeSpecial OffersJob OpportunitiesBlogAbout and Join The ChamberLuncheon ReservationsJoin eMail ListContact us

Sandy Nagar Studio | Performing

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:157,136,129;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

ads

Hot Websites