Hostaan Oy | Nopeat palvelimet, nopea tuki

Web Name: Hostaan Oy | Nopeat palvelimet, nopea tuki

WebSite: http://www.hostaan.info

ID:271133

Keywords:

Nopeat,Oy,Hostaan,tuki

Description:


{TabMyHostaan}{TabPlesk}{TabWebmail} PalvelutWebhotellitWP-webhotellitWordPress ylläpidollaWooCommerce ylläpidollaSmart Updates - älykkäät päivityksetManaged Cloud palvelimetVerkkotunnuksetSähköpostipalvelutKotisivukoneDev + PubJälleenmyyntiKumppanuusohjelmaKumppanitYritysPalvelinympäristöYmpäristöarvotAsiakaskokemuksiaTilaaTukiTukisivustoTiedotteetPalvelinten valvontasivuBlogiSopimusehdotTietosuojaselosteEvästekäytäntöYhteystiedotWebhotellit

NOPEA TUKI

Nimeni on Hostaan ja tarjoan maailman nopeimpaan kotimaiseen pilveen rakennettuja High Availability -palvelinpalveluita yrityksille, yksityisille, sovelluskehittäjille ja digitoimistoille. Olemme apunasi, kun tarvitset oikeasti toimivia palvelimia ja asiakastukea.

Nopeat palvelimet,

Kokenut

Palveluamme ei ole lähdetty rakentamaan aivan pystymetsästä vaan taustalla on rautaista ammattitaitoa ja vuosikymmenen kokemus ammattimaisten palvelinpalveluiden tuottamisesta.

Klikkaa tästä

Etsi vapaata verkkotunnusta:

Nopeat palvelimet,

NOPEA TUKI

Haluatko kuulla vielä muutaman syyn lisää?

nopea

Palvelinjärjestelmämme on rakennettu Euroopan parhaaksi valittuun, suomalaisen UpCloudin pilvialustaan. Kanssamme voit olla varma, että kotisivusi avautuvat ripeästi ja sähköpostisi toimivat.

Kotimainen

Kaikki suomalaisten asiakkaidemme asiakasdata säilytetään Suomessa, Helsingissä sijaitsevilla palvelimillamme. Olemme myös suomalaisomisteinen perheyritys ja palvelua tuotetaan Kuopiossa.

1

25

€/kk

Rekisteröi uusi domain tai Siirrä vanha verkkotunnus meille

Hoidamme domainin rekisteröinnin tai siirron puolestasi edullisesti ja nopeasti. Huolehdimme myös domainin uusimisesta. Kauttamme saat edullisesti kaikki yleisimmät domainpäätteet.

FI-domain

Tilaa/siirräLue lisää

...Vai haluatko käyttää kotisivukonetta?

Etkö tiedä miten tekisit kotisivut? Helppokäyttöisellä kotisivukoneellamme kuka tahansa rakentaa näyttävät responsiiviset kaikissa laitteissa toimivat kotisivut. Jopa nämä meidän omat sivustomme on tehty käyttäen tätä samaa työkalua.

4

98

€/kk

+ webhotellikulu

Kotisivukone

Nopea wordpress tai verkkokauppa helposti...

Onnistuu! Hostaanin WP-webhotelleihin asennat WordPressin tai vaikka WooCommerce-verkkokaupan vaivatta. Halutessasi saat nämä myös valmiiksi asennettuna ja ylläpidettynä SmartWP ja SmartWoo -paketeissamme. Maailman nopeimmat UpCloudin High Availability -pilvipalvelimemme ja NginX-välimuisti kiihdyttävät sivusti hurjaan vauhtiin. WordPress-sivujen siirto sisältyy hintaan.

4

98

€/kk

Alk.

+ ALV 24%

WordPressWordPress ylläpidettynä

Muutamia syitä valita palvelumme

Hostaan Oy on kotimainen palveluntarjoaja, jonka taustalla on yli 15 vuoden kokemus ammattimaisten palvelinpalveluiden tuottamisesta. Modernina toimijana päätimme ravistella pöhöttyneen toimialan kerralla uusiksi.

Olet varmaan kuullut, että jos tarvitaan halpa ja hyvä on yleensä ostettava kaksi tuotetta. Valitessasi Hostaan Oy:n palveluntarjoajaksesi, voit olla varma, että nämä kaksi ovat kerrankin samassa paketissa. Alla muutama syy.

Palveleva

Toimiva asiakaspalvelu on toimintamme tärkein kulmakivi. Meidät tavoitat puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa silloin kun tarvitset. Vastaamme aina ripeästi ja asiantuntevasti kaikkiin kysymyksiin.

Uusimmat tiedotteet

22.6.2022: Uudet fi15 ja fi16 palvelimet on avattu03.06.2022: Vikatilanne fi10-palvelimen PHP:ssa korjattu

min 12 kk

★★★★★

★★★★★

OHO!

DomainitSähköpostitManaged Cloud

 Haluatko tietää lisää meistä?

 Tutustu palvelinympäristöömme.

Luotettava webhotelli

Hostaanin webhotellipakettien avulla saat toimintavarman kotisivutilan - verkkotunnuksen rekisteröijälle jopa veloituksetta! Kaikki webhotellimme sijoitetaan Suomessa sijaitseville palvelimille, High Availability -tekniikalla toteutettuun, 24/7 -valvottuun maailman nopeimpaan UpCloudin kotimaiseen pilveen. Ja katso hintaa!

0

/kk

Domainin

Webhotellit

Alk.

Sähköpostipalvelut

Jälleenmyynti & kumppanuus

Oletko kotisivuja suunnitteleva ammattilainen? Etsitkö varmatoimista, nopeaa ja hyvin palvelevaa hosting-kumppania? Olet juuri löytänyt sen.

 

Kauttamme saat kehitysympäristön, jossa voit rakentaa sivut asiakkaallesi ennen webhotellin tilaamista? Voit myös julkaista ja jälleenmyydä sivuja. Liity myös kumppanuusohjelmaan ja ansaitse provisioita paketeistamme. 

4

/kk

Alk.

+ ALV 24%

KehitysympäristöJälleenmyyntiWordPressWP-webhotellit

 Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä?   ★★★★★

Myös WooCommerce!Uudistunut!

Managed Cloud -pilvipalvelimet järeään käyttöön

Kun tarvitaan salamannopeaa suorituskykyä ja ehdotonta toimintavarmuutta, valintasi on Managed Cloud. Hostaanin lyömättömällä High Availability -tekniikalla toteutettu, ylläpidetty ja valvottu, täysin omaan käyttöön varattu oma pilvipalvelin sisältää kaiken yhdellä kuukausihinnalla. Tämä on ehdoton valinta WordPress- ja WooCommerce -sivuille joilla on TV- tai some-kamppiksia, suuria kävijäpiikkejä tai todella iso levytilan ja liikennöinnin tarve.

Lue lisääKumppanuusohjelmaWooCommerce ylläpidettynä

ostajalle

9

Kumppanit+ KotisivukoneMyös Dev + Pub!

Kompensoimme kaikki CO2-päästömme istuttamalla puita Suomeen. Lue lisää

Hostaan Oy

Snellmaninkatu 36-38

70100 KUOPIO

Asiakaspalvelu

017 5800 500 (ark 9-15)

tuki@hostaan.fi

Y-tunnus

2950656-6

ALV. REK.

Olemme Hiilinegatiivinen yritys

TAGS:Nopeat Oy Hostaan tuki

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Forssan Yrityskehitys Oy / FYK B

  Sisältöön &raquo;EtusivuAloittavan yrittäjän palvelutYritysneuvontaTukea yrittäjyyteenRekrytointiHenkilöstön palkkaaminenTukea työllistämise

Suomen Kiipeilytekniikka - Suome

  Suomen KiipeilytekniikkaTurvallisesti korkeallaEtusivuRakennustyötKiinteistöhuoltoIkkunanpesuNostinvuokrausTyöpaikatYhteystiedotSuomen Kiipeilytekn

PPL - UK and international recor

  Javascript must be enabled for the correct page display Skip to ContentOpenWhat we doWhat we do homeWho we work withData and technologyGlobal Services

Reloy – Reloy

  HomepageManifestoWorksGift DigitaliServicesSolutionsReLeadReGiftReLoyaltyCloud®ReVipAwardsContactsRicercahttps://www.reloy.it/wp-content/uploads/2021

Troxia Solutions Oy

  PalvelutOhjelmistotYhteydenotto Sovellusratkaisut,
kun haluat jotain
omaa ja toimivaa.Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä

2022 Locomproyo.com : Web de cla

  Publicar anuncioMis búsquedas0 anuncios favoritosIniciar sesiónIniciar Sesión Publicar Anuncio Regístrate aquí Publica todo lo que quieras de for

Brisach &#8211; Découvrez nos c

  Brisach
PoêlesPoêles à GranulésPoêles à BoisPoêles-Cheminées
CheminéesCheminées DesignCheminées ContemporainesCheminées ClassiquesChemi

FeedCowboy

  Digitaaliset
yhteisöpalvelutFeedCowboy Oy on pitkäjänteisiin digitaalisiin yhteisöpalveluihin ja sovelluksiin erikoistunut palvelutarjoaja. Toteut

NettiTieto Oy

  AJANKOHTAISTATUOTTEET HitCallLaskumaattiKassaratkaisuMainostoimistopalvelutMaksupääteMobiilikassaNettisivutNäköislehtiOhjelmistosuunnitteluRahoitu

Proyectos

   ProyectosServiciosKit DigitalClientesEstudio ProyectosServicios

ads

Hot Websites