druk zijn is een keuze — drukzijniseenkeuze.nl

Web Name: druk zijn is een keuze — drukzijniseenkeuze.nl

WebSite: http://www.drukzijniseenkeuze.nl

ID:357262

Keywords:

is,een,druk,zijn

Description:


Druk Zijn Is Een Keuze.

Hét boek voor ondernemende en ambitieuze vrouwen die het altijd druk hebben en nooit tijd hebben voor datgene wat écht belangrijk is. Vind jouw vrijheid, word productief en krijg meer focus en balans.

Bestel het boek hier!of via Bol.com

Hoe zou jouw leven eruit zien als je tijd zou overhouden voor datgene wat echt belangrijk is?

Wat zou jij er van vinden als je over een super power zou beschikken waardoor je mega productief werd? Wat zou je ervan vinden om je niet meer te hoeven haasten, als je nooit meer te druk was? Hoe zou het voelen om niet meer te twijfelen aan of je wel goed genoeg bent, wat je ook doet?

In 'Druk zijn is een Keuze' ontdek je....

De 8 stappen naar meer VRIJHEID

Druk zijn is een keuze leert je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, focus, balans en het creëren van je mooiste leven, meer vrijheid. Rekening houdend met datgene wat jou zo uniek maakt. Het feit dat je een vrouw bent! Geen standaard boek dus, maar specifiek gericht op vrouwen.

Tijd overhouden voor wat er écht toe doet.

De succesfactoren die bijdragen aan het combineren van een bedrijf met je privéleven op een manier die bij jou past en waarbij je niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondloopt. Druk zijn is een keuze leert je de juiste keuzes maken. De keuze voor datgene wat jij echt belangrijk vindt.

De keuzes van andere succesvolle vrouwen.

In het boek staan interviews met Charlotte van ’t Wout, Zarayda Groenhart, Margriet Spijksma, Janne Schuijn, Charlotte de Jong en Ria Kaashoek. Allemaal succesvolle vrouwelijke ondernemers die vertellen hoe zij hun keuzes maken. Hugo Bakker vertelt zijn verhaal vanuit het mannelijk perspectief.

Ontdek hier wat anderen vinden van dit boek.

De titel van het boek 'Druk zijn is een keuze' sprak mij meteen aan. Ja, het is een keuze! Gedreven door je passie de juiste keuzes maken, geeft je meer tijd en dus vrijheid als ondernemer. De inzichten en methode die Yvette in haar boek beschrijft, zorgen voor bewustwording op dit gebied. Dankjewel voor jouw inspiratie Yvette!

Petra Blom Eigenaar Veld-Zicht Kinderopvang, coach en spreker.

Een geweldig boek voor iedereen die zichzelf meer tijd gunt. Yvette slaagt erin om de meest waardevolle tips zo te presenteren dat je er direct mee aan de slag kunt en resultaat gaat boeken.

Patricia van Andel Welness at Home.

Wij vrouwen het het 'druk' en maken ons vooral vaak 'druk'. Yvette laat in dit boek zien dat het écht anders kan. Ze motiveert je met tips over mindset, plannen en succesgewoonten. Ze inspireert je met verhalen van succesvolle ondernemers in haar interviews. Ik gun elke ondernemende vrouwe volledige vrijheid. Dit boek levert handvatten om het te bereiken.

Ellen Borst Succes Academy
Bestel je boek hier!

Je bestelt het boek via Managementboek.nl

Over Yvette Vermeulen

Yvette Vermeulen – van Teulingen is ondernemer, productiviteitscoach en moeder. Ze is eigenaar van Simple Organizing en een ontzettende fanaat als het gaat om plannen en organiseren. Ze koos daarom niet voor niets voor een studie sociale geografie en planologie, waarbij ze iedere dag bezig was met ruimtelijke ordening. Daarna werkte ze bijna 15 jaar als consultant. Een baan waarin ze haar ziel en zaligheid stak in het maken van (project)planningen en het aanbrengen van structuur in grote projecten. Structuur, organiseren en efficiency – that’s her thing. Ze heeft er daarom haar missie van gemaakt om succesvolle en ambitieuze vrouwen tijd te laten vinden voor de dingen die ze écht belangrijk vinden.

Bij productiviteit hoort een goede planner!

Als je 'Druk zijn is een keuze' aan het lezen bent of wilt gaan lezen, dan herken je het vast wel. Je hebt geen overzicht, het is chaos in je hoofd en je hebt overal briefjes met notities en afspraken liggen. Door het boek te lezen weet je inmiddels dat het super veel energie kost om alles maar steeds te moeten onthouden. Met een planner kun je hier verandering in brengen.

Een van mijn favoriete planners is Flow Planners. Flow Planners is  speciaal ontwikkeld voor ambitieuze vrouwen die het altijd druk hebben. Vrouwen met een mindset die volop in ontwikkeling is en die op zoek zijn naar rust en overzicht.

De planner is ongedateerd, dus je kan er op ieder moment van het jaar mee starten. Lees dus eerst 'Druk zijn is een keuze' en schaf daarna de planner aan om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Meer informatie over Flow Planners (met nog meer foto's en productdetails) vindt je hier.

TAGS:is een druk zijn

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Webdesign Ede - Wij zijn Blits,

  #loading {position: fixed;top: 0;left: 0;right: 0;bottom: 0;z-index: 1005;background-color: black;background-size: 125px auto;visibility: hidden;opaci

Joodse Begraafplaats Oisterwijk

   Hartelijk welkom op de website van de Stichting Behoud Joodse Begraafplaats Oisterwijk.De joodse begraafplaats in Oisterwijk uit 1748 is

Billig Tandblekning &#8211; Komp

  Gå till innehållBillig TandblekningKomplett tandblekning till bästa prisHemBillig tandblekningspennaPrisjämförelseMärken/tillverkareDentaWorks T

Home - Kickboxing Institute | Cl

  HomeKennismakenWork-outsKidslessenPersonal trainingLocatiesAlmereBaarnBussumEindhovenLarenNijmegenRotterdamWeespZaltbommelContactLid wordenProeftraini

Grixx Medical - High Quality Med

  HomeProductsDisposable GlovesRegularLong cuffSurgical Masks Type IIXCS010-II &#8211; Size XS &#8211; KidsXCX010-II &#8211; Size MXCL010-II &#8211; Siz

HGS Exhaust Systems &#8211; Powe

  Skip to content Welcome to hgs-exhaustsystems.com

Homepage - Omnis Kindcentra

  

Aktion Psychisch Kranke e.V. Bon

  

Climatiseurs et Ventilateurs

  Skip to navigationSkip to contentShopping Cart Climatiseurs et VentilateursShopShow FiltersAffichage de 1&ndash;15 sur 8362 résultats1234…5565575

Reifen Outlet: Prei

   Wir verwenden Cookie-Hinweis zur Personalisierung von Inhalten und Anzeigen, zur Bereitstellun

ads

Hot Websites