Go Social | It’s time to go social! | Social Media Info Website

Web Name: Go Social | It’s time to go social! | Social Media Info Website

WebSite: http://www.gosocial.be

ID:303362

Keywords:

rsquo,time,It,Go

Description:


Home GevarenFacebookTwitterInta/Flickr/Tumblr/...Voor bedrijven

Copyright © GoSocial.be

Website door Jens

It’s time to go social!

‘Social’ zijn betekent anno 2015 niet meer dat je een bezig bijtje bent in je alsmaar groter wordende vriendenkring. In de digitale samenleving staat social immers voor mensendie een gebruikersprofiel hebben op sociale netwerkplatformen zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram enzovoorts. Deze website geeft een ode aan sociale netwerkplatformen. Tegelijkertijd wordter op mijn webstek geduid op de nadelen van al deze sociale kanalen. Ben je er klaar voor?

Facebook: de koploper van sociale netwerken

Wie denkt aan ‘sociale netwerken’, weet dat Facebook zo wat het meest gebruikte kanaal is onder de jeugd en andere leeftijdsgroepen. Ja, dit platform steekt met kop en schouders uit boven zijn concurrenten. De social media gigant wordt dan ook gebruikt voor allerlei doeleinden: nieuwsankers raadplegen, op de hoogte zijn van wat er leeft en beeft bij de vrienden. Sommige mensen verkiezen de Facebook chat optie boven de traditionele sms-berichtjes. Dit gezegd zijnde: er hoeft niet veel meer uitleg worden gegeven over de reden achter de immense populariteit van Facebook. Meer over Facebook lees je op deze pagina.

Steeds meer sociale netwerken

Elke dag is er wel iemand die het idee heeft om een of ander sociaal netwerk uit de grond te stampen. Met hoop op het gekende succes van het bovenvermelde Facebook, dan. Maar als sociale netwerkuitvinder – is dit zelfs wel een woord? – dien je nogal origineel uit de hoek te komen. Want er zijn reeds een hoop platformen met elk hun eigen doeleinden of middelen. Op Tumblr kan je bijvoorbeeld foto’s, berichten, citaten en video’s publiceren om duidelijk te maken aan de buitenwereld waar je interesses liggen. En via Instagram en Snapchat kan je foto’s de wereld insturen – zo zijn er trouwens tientallen apps. Of naar je vrienden. Want dat is in principe veiliger dan zomaar publiekelijk je fotomateriaal te grabbel gooien. Al mag je deze laatste bewering met een flinke korrel zout nemen.

Hashtags: cool en trendy

Hashtags zijn een veelgebruikt dingetje op tal van social media platformen. Want het is cool en trendy. ‘Trendy’ mag je bij de sociale netwerksite Twitter letterlijk nemen. Want daar worden populaire onderwerpen van de dag in de linkerkolom op de website aangeduid met het befaamde “#”. Ja, zo worden hashtags weergegeven: via een spoorwegteken. Vind je het gebruik ervan moeilijk in te schatten? Dan zal ik je een voorbeeld geven van een situatie waarin je met het hekjessymbool kan zwieren op je social media profielen. Stel, je post een foto van een pakje frieten. Dan kan je de foto beschrijven via de volgende zin: "Lekker pakje frieten eten! #honger #frietenmetstoofvleessaus". Ziezo. Niet moeilijk, toch?

Mijn favoriet "social sites"

Social Media Examiner
Over social media marketing
Real Simple
Over social media etiquette
iPhone Fotografie
Over foto's maken met je iPhone

Over Go Social

Go Social werd door mij gemaakt als schoolproject. Ik laat het online staan als aandenken aan de dagen waarop ik HTML leerde.

Natuurlijk maak ik de dag van vandaag veel betere, mooiere en ook responsieve websites.

Met vragen kan je altijd bij mij terecht. Stuur mij een mailtje op info@gosocial.be - en ik beloof te antwoorden!

Disclaimer

Aangezien dit een gedateerd hobbyprojectje voor school was, wordt deze website niet constant up to date gehouden. Zoals je echter wel kan merken voeg ik af en toe wel eens wat informatie toe, bijvoorbeeld over SnapChat een tijdje geleden.

Toch is dit geen website waarop ik me zou baseren voor een project aan de universiteit, of als bron voor een serieus artikel.

TAGS:rsquo time It Go

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Hemas Hospitals, Sri Lanka - Off

  Skip to content EMERGENCY 0117 888 888 M

Vitek Skop

  {{print "content"}} {{{ page_options.svg_overlay }}} {{{ page_options.local_css }}} {{#if_all backdrop backdrop_enabled}} [script type="text/js

Le rendez-vous des gourmands - R

  Passer au contenudecouverterecettesvinsbonnes adressesepices du mondeMenudecouverterecettesvinsbonnes adressesepices du monde/*! elementor - v3.7.4 -

Les ABC du métier d'avocat et d

   Civil et pénal : droits et questionsDroit du travailEspace entrepriseDroit de la familleSuccessionDroit immobilierAvocats et cabinetsBlog

ZillionTech ::: Singapore Websit

   Oops, error! The flash movie is not loading.

Reality Motýl realitní kancel

   Navigace

Grafotyp - tiskárna, kalendář

  CZ&bull; Nabídka|Kontakty|O nás| Nabí

PRIGO | University | English ver

  Close About usMission and VisionActivitiesOrganizational StructureOfficial DeskJobs &#038; P

Střední pedagogická škola Fu

  Skip to contentJÍDELNABAKALÁŘIDÁLKOVÉ STUDIUMFacebook-fInstagramMENUÚvodPro uchazečePro studenty a rodičeProjektyStudentské aktivityFotogaler

Vítáme Vás na jazykové škol

   Vyšší odborná škola, Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s pr

ads

Hot Websites