Result Fellows – Tuloshemmot, Finland – Kotisivut – Home Page

Web Name: Result Fellows – Tuloshemmot, Finland – Kotisivut – Home Page

WebSite: http://www.resultfellows.com

ID:305705

Keywords:

Tuloshemmot,Result,Fellows,Home

Description:


Siirry sisältöön

Result Fellows – Tuloshemmot, Finland – Parempia tuloksia

Tuloksiin 2022

Tervetuloa Result Fellowsin uusille kotisivuille!

Result Fellows – Tuloshemmot, Finland on salolainen, kestävyysurheilun tulospalveluun keskittynyt toiminimi. Uusilta sivuiltamme löydät tietenkin tapahtumien tulossivut.Lisäksi sivuilta löydät tietoa mm. yrityksen laajasta lajivalikoimasta, palvelupaketeista, ajanottotekniikoista, historiasta ja paljon muusta sekä ajankohtaiset uutiset ym.blogista.

Jos haluat luotettavaa, toimivaa ja yhteistyökykyistä tulospalvelua ja tapahtumaasi parempia tuloksia, ota yhteyttä Rydeen!

Suunnistus

Result Fellows on laskenut suunnistuskisoista kaiken, mikä Suomessa on ollut mahdollista Jukolasta Rastiviikkoihin ja SM-kisoista MM-kisoihin. Täysi MM-sarja täydentyi maaliskuussa 2022 hiihtosuunnistuksen MM-kisoilla. Vuokatin MM-kesäkisat 2013, Kuortaneen MM-pyöräsuunnistus 2021 ja Keminmaan MM-hiihtosuunnistus 2022 ovat nyt ainoana Tuloshemmona Suomessa plakkarissa.

Toiminimen haltijan Ryden leipälajista kuitenkin on kyse…

Lue lisää

Juoksu

Hölkkätapahtuma, maraton, swim run, SM-maastot tai mitä vain keksitkin järjestää. Ajanotto hoituu tunnisteilla RFID-tekniikalla luotettavasti ja varmasti. 

Lue lisää

Hiihto

RFID toimii talvellakin ja Result Fellowsilta löytyy referenssiä esimerkiksi nuorten SM-hiihdoista. Kuva on Keminmaalta viesteistä vuodelta 2015. Massahiihdot hoituvat tietenkin ja tuoreimpana näyttönä löytyy Pirkan Hiihdon tulospalvelu vuodelta 2022. Lähtöportit ja valokennot löytyvät myös varastosta, kun kymmenykset väliaikalähtökisoissa ratkaisevat.

Lue lisää

Maasto- ja maantiepyöräily

Suunnistuksen jälkeen maastopyöräily on ehkä siisteintä, mitä metsässä voi harrastaa. Niinpä SM-kilpailuja on tullut siinäkin lajissa laskettua useampia.

Myös maantiepyöräilyssä voidaan ajanotto hoitaa RFID-tunnisteilla. Maalikamera tarvitaan toki rinnalle tiukkoihin loppukireihin.

Lue lisää

Talviuinti

Kun taistellaan sadasosien tarkkuudella, vaihdetaan myös ajanottolaitteet tarkempiin. Result Fellowsilta löytyvät Suomen ainoat talviolosuhteissakin toimivat kosketuslevyt, joilla ajat saadaan painonappeihin verrattuna varmasti oikeaan järjestykseen. Kymmenen SM-talviuintia peräkkäin 2011 – 2020 sekä Rovaniemen MM-kilpailut 2014 kertovat kokemuksesta ja palvelun laadusta.

Lue lisää

Muut lajit

SM-tasolta lajivalikoimaan tuli viimeisimpänä hattuun uusi sulka lisää koirahiihdon ja yhdistetyn SM-kisoista Kontiolahdella 2020 (kuva).

Tärkeintä ei ole laji, vaan paremmat tulokset. 

Jos loppuaika ratkaisee, Result Fellows tekee tulokset – ne parhaat!

Lue lisää

Yhteystiedot:

Tmi Tuloshemmot – Result Fellows, Finland

Risto ”Ryde” Kivinen
Karjaskyläntie 87
FIN-24100  SALO

risto.kivinen@resultfellows.com
 +358 44 0583 583

Facebook-f
© 2022 Result Fellows - Tuloshemmot, Finland • Built with GeneratePress

TAGS:Tuloshemmot Result Fellows Home

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Home | Timecircus

  Skip to main content Toggle navigation HomeProjectenVi

Home - Túrabirodalom

  Kilépés a tartalombaMenüMenüHomeTúráinkE-bike túráinkKerékpártúráinkSzolgáltatásainkKapcsolatMenuHomeTúráinkE-bike túráinkKerékpár

Homepage | Biocodex BMF

  

Paphos-based running club, West

  HomeTraining ScheduleMembership InformationNew Runner InformationNone To RunEvents CalendarGallery West Coast Runners Cyprus Based in the Papho

Home - EVIDENCE-BASED FORESTRY I

  EVIDENCE-BASED FORESTRY IN FINLANDQuestions related to sustainability of the forestry sectorSuomiEnglishLinkedInTwitterFollow @NPMetsaHomeWhat is EBFF

Spirit Music Group | Home

  

Home | ECA Cracow

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:163,204,195;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

India’s no. 1 solar company : B

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

VKM Home page

  This page uses frames, but your browser doesn't support them.

Home Brewing Supplies & Wine Mak

   Home Shop A Gift IdeaA Weekly SpecialAll Grain Mash KitsBeer/ Cider Starter EquipmentBeer/Cider KitsAmerican Craft B

ads

Hot Websites