Willem van den Berg - Haute Horlogerie – Originele Nederlandse Horloges

Web Name: Willem van den Berg - Haute Horlogerie – Originele Nederlandse Horloges

WebSite: http://www.willemvandenberg.eu

ID:303450

Keywords:

den,Berg,Willem,van

Description:


Contact | Horloge Reparatie

VANDENBERG HORLOGES

HAUTE HORLOGERIE – ORIGINELE NEDERLANDSE HORLOGES

Menu

DE JACHT

DE ULTIEME SPORT

A LIFE TIME

CHAMPLEVÉ

ART COLLECTION

WILLEM VAN DEN BERG

Nederlandse Meester Horloge Bouwer

Als gerenommeerd horloger-restaurator met meer dan 45 jaar ervaring in het restaureren, repareren en onderhoud van alle soorten horloges staat Willem van den Berg bekend als een gepassioneerd vakman met bezieling en scheppingsdrift. De bekendheid die Willem van den Berg onder kenners heeft verworven sinds zijn toetreding in het horlogemakersvak in 1968, is vooral te danken aan zijn veelzijdigheid en historische kennis op het gebied van vijf eeuwen uurwerktechniek. Deze achtergrond van kennis en vaardigheden zijn de inspiratiebron voor zijn horlogelijn. Die geest wordt belichaamd in de ambachtelijke waarden die altijd vertegenwoordigd zijn in de essentie van een Vandenberg horloge.

LEES MEER OVER WILLEM

Unicum

Origineel ontworpen en gebouwde horloges in een authentieke Nederlandse traditie met een thematisch karakter. Het vindt zijn wortels in de Nederlandse Gouden Eeuw van wetenschappelijke ontwikkelingen in de uurwerktechniek en kunstenaarsmeesterwerken. Horloges geven een perfect beeld van de evolutie van de menselijke genialiteit en esthetiek.

Exclusiviteit

Gebouwd van de fijnste edelmetalen en geassembleerd met een meesterlijke hand, de exclusieve VandenBerg horlogecollectie is superieur in ambacht en originaliteit.

Gelimiteerde Edities

De beschikbaarheid van deze bijzondere horloges zijn beperkt. Willem van den Berg heeft zich toegelegd op een reeks horloges met een gelimiteerde oplage. Dit om zich te kunnen focussen op technisch en esthetisch meesterwerken. Voor meer informatie over het verhaal erachter en beschikbaarheid bezoekt u de product pagina of neemt u contact op met Willem of een van zijn collega’s.

HORLOGE
BOUWER
KWALITEITSGARANTIE:

MEESTER GILDE HORLOGE BOUWER EN ONTWERP ATELIER
Hooggekwalificeerde horloge bouwers en ontwerpers met gerenommeerde kennis en kunde op het gebied van het horloge en zijn historie met ruim 40 jaar ervaring. Meester van het Nederlands Gilde van Goudsmeden.

MATERIALEN & TECHNIEKEN
Alleen de beste materialen en meest professionele apparatuur wordt gebruikt voor de ontwikkeling en assemblage van de VandenBerg Horloges. VandenBerg investeert alleen in de meest gerespecteerde en ervaren leveranciers van onderdelen.

GECERTIFICEERD EN PRIJS-WINNEND
Willem van den Berg is een breed gecertificeerde, prijswinnende Nederlandse horlogebouwer. Hij biedt een gegarandeerde kwaliteit en u een unieke ervaring.

HORLOGE REPARATIE EN –RESTAURATIE

Naast de collectie van VandenBerg Watches hebben wij ook alle vakkennis in huis voor uw horloge reparatie en –restauratie.

In het reparatie atelier wordt er voldaan aan de hoogste fabriekseisen (niveau 3) en is hierdoor een gecertificeerd service center voor: Omega, Longines, Certina, Rado, Hamilton, Tissot, Maurice Lacroix, MeisterSinger, Balmain, Calvin Klein, Davosa en Epos.

Maar ook voor uw Rolex, Ebel, Corum, Tag Heuer, alle vintage horloges en zelfs antieke zakhorloges kunt u hier terecht. Uitgesloten zijn replica’s.

Voor meer informatie klik hier.

Heeft u vragen of suggesties? Neem de tijd om contact met ons op te nemen en we vinden tijd om u persoonijk te woord te staan. CONTACT

KORTE DOCUMENTAIRE FILM
“Alle Tijd”

TIJD & LEVEN

Een korte film over het leven en het passeren van tijd door de ogen van Horlogebouwer Willem van den Berg. Over dromen, emoties en het vinden van leven in tijd.
Een film van Coen Haver en Joanne Hakkert.

van
WILLEM VAN DEN BERG
ORIGINELE NEDERLANDSE HORLOGES

Contact
Vandenbergwatches

WINKEL EN SERVICE CENTER
(Alleen afspraak)

Corridor 17-a
5492 HA Sint-Oedenrode
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 612 86 69
Kamer van Koophandel: 16050770
BTWnummer: NL079982840B01 

OPENINGSTIJDEN

MaandagGeslotenDinsdag9:30 - 17:00WoensdagGeslotenDonderdag9:30 - 17:00Vrijdag9:30 - 17:00ZaterdagGeslotenZondagGesloten

Contact
Customer Care

© 2022 Willem van den Berg Haute Horlogerie – Originele Nederlandse Horloges. All Rights Reserved.- Photography by Mitch van der Heijden

TAGS:den Berg Willem van

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Home | Sport Mind | Zevenbergen

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:171,184,153;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

Tanfaster, bruin worden, sneller

   home Home Werking Gebruik

Actuele oud ijzer prijs voor van

  I'm the modal window! Prijsoudijzer.nl Start Start Oud i

Scootergids - De koopgids van 20

  Ga naar de inhoudMenuMenuScootersScootmobielenBlogElektrische scooter kopenBen je op zoek naar een nieuw vervoersmiddel en wil je een elektrische scoo

Burgemeester van Antwerpen - Gee

   Doorgaan naar inhoud HomeActueelAntwerpenFinancieelGezondheidLifestyleTechnolog

Akreditované zkušební a kalib

   VÍTKOVICE TESTING CENTER s.r.o. Menu

Vandyck

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

ISTN Verkooptraining & advies De

  Ga naar inhoudDirect contact: 073 - 8513204 of 06 - 52335250|&#105;&#110;&#102;&#111;&#64;&#105;stn.n&#108; HomeTrainingen Aankomende workshopsIncomp

Home - Van Kerkwijk Piano's

  Spring naar inhoudVan Kerkwijk Piano'sHet adres voor iedere pianist!Van Kerkwijk Piano's0MenuHomeCollectiePiano&#8217;sVleugelsDigitale piano&#8217;sD

Helmy na moto Caberg

   Menu HomeE-shopServisní centrumECE2205SHARPKontakt

ads

Hot Websites