VI HAR FOKUS PÅ NORR, TÄNKER RIKS OCH ÄR VANA ATT JOBBA I HELA LANDET

Berätta mer

Hos oss möter ni norrländsk trygghet och teknisk spjutspets och vi hjälper och vägleder dig från dröm till färdig produkt.

Responsiv hemsida

I takt med att vi använder mobiler och surfplattor alltmer när vi söker information, jobbar och handlar över nätet bör man tänka på att hemsidan ska fungera och vara läsbar i alla storlekar av webbfönster.

Webbutveckling

Wiseweb levererar webbaserade lösningar som inte bara ska underlätta för dig och ditt företag. De ska öka lönsamheten. Ärendehantering, dokumenthantering, loggningsfunktion är några exempel. Vad skulle spara tid och pengar för dig?

Matochmat

Matochmat är ett lunchkoncept som vi utvecklat i samråd med lunchrestauranger med fokus på att exponera och marknadsföra luncherbjudanden med automatiserade arbetssätt.

Digitala presentkort

Digely är ett digitalt presentkort för din egen hemsida, du kommer igång snabbt, det är enkelt att hantera och pengarna kommer in på ditt företagskonto varje månad. Allt sker automatiskt.

Ta kontakt med oss!

Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Lokala luncherbjudanden

Matochmat

Vårt lunchkoncept för lokala restauranger att kunna visa upp sina dagliga luncherbjudanden till en så bred målgrupp som möjligt och på enklast möjliga sätt.

Läs mer

Läs vad våra kunder tycker om oss

Lise Ljungman, Nya Carnegiebryggeriet, Stockholm

Med hjälp av Digelys har vi ökat presentkortsförsäljningen rejält. Det är otroligt roligt att kunna erbjuda våra kunder digitala lösningar så de slipper ta sig till oss för att köpa fysiska presentkort. Digelys tjänst är smidig, effektiv och väldigt lätthanterlig. Vi är väldigt nöjda!

Mats Eriksson, 2Kök Acusticum, 2Kök Borggården & 2Kök Plankan, Piteå

Oerhört enkelt! Sparar massor av min tid tack vare menyutskrifterna, Facebook-delningen och den automatiska lunchmenyn på vår hemsida